Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Old Quarter, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Ресторан New Vision Hotel Ханой - Бізнес Центр New Vision Hotel Ханой - Ресторан New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня
New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Old Quarter Кількість номерів: 26
Безкоштовний Wi-Fi

Перевірити ціни & Наявність місць

Ми хочемо, щоб ви платили найнижчу ціну за свій номер. Якщо ви зарезервували номер в готелі через фірму, а потім довели нам, що можете забронювати аналогічний номер у той самий срок за нижчою, в чому можна пересвідчитись на іншому сайті, Ми запропонуємо адекватну або нижчу ціну. Виберіть це посилання для отримання більш детальної інформації.
Заїзд: Нічліги: Виїзд

Виїзд:

Календар

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 168 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (168)
Відсортувати за:
Olga L. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 28 грудня 2014 р.
Дешевый отель в центре

Персонал, расположение, трансфер
8,7
Отель неплохой для своих звезд и цены. Замечательно организовали трансфер не только до своего, но и по нашей просьбе до другого отеля. Заселили на три часа раньше. Не весь персонал говорит по английски, но кивают и улыбаются))Посоветовали кафе, рестораны и экскурсии. На завтрак лучше приходить пораньше, почему-то лежали сырые яйца. Расположение отеля отличное. Все достопримечательности в шаговой доступности. Большой минус отсутствие звукоизоляции между номерами. как и во всех остальных отелях такого класса(((
Mikhail L. Сім"я з малими дітьми Russia, 15 листопада 2013 р.
Отель в центре

Неплохой завтрак в ресторане, близость к центру.
7,7
Отель среднего качества, рекомендую только на одну ночь, как транзитный, завтрак неплохой
Elena G. Група Russia, 20 квітня 2013 р.
Дешево и сердито!

Хорошее расположение, нормальный для такой цены отель...
7,3
Порекомендую этот отель, если вы будете в Ханое проездом и не хотите тратить много денег на проживание. Например по пути в Ха Лонг и на обратном пути. Номера старенькие и не очень симпатичные, хотя чистые. В отеле дурацкие длинные лестницы, лифт отсутствует. Завтрак скудный и однообразный. Персонал дружелюбный, говорят на английском.
Maria N. Ділова поїздка Vietnam, 29 квітня 2015 р.
Maria

Fantatic Hotel 5 Star Service
9,7
The staff of the New Vision Hotel made our stay the most memerable experience we have had . The room was spacious and clean , The Buffet Breakfast was good .
Narachon S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 20 квітня 2015 р.
very comfort location

Staff / Location / Comfort room
7,7
I like the hotel location very much. It's easy to walk around by yourself. the hotel staff was very nice.
Nootchada C. Сім"я з малими дітьми Thailand, 6 квітня 2015 р.
Staff was friendly, near the market.

Staff was friendly and good service.
8,3
Staff was friendly and room was big size. Hotel was located in the center of market. Stay 3 nights and breakfast was change menu everyday. We're pleasure to stay here again if we're go to Hanoi next time.
Nootchada C. Сім"я з малими дітьми Thailand, 6 квітня 2015 р.
Staff was friendly and room big size.

Staff was friendly and room big size.
8,3
Staff was friendly and room was big size. Hotel was located in the center of market. Stay 3 nights and breakfast was change menu everyday. We're pleasure to stay here again if we're go to Hanoi next time.
Siim P. Поїздка вдвох Estonia, 3 квітня 2015 р.
Wonderful hotel with superb service

The service, the friendlyness of The staff, the location
10
Me and my girlfriend had the most wonderful stay at New vision hotel. We arrived early after taking the night train and they offered us free breakfast. When we finished eating, they told us that our room was upgraded from deluxe to suite without cost! The location of the hotel is perfect, in the heart of old town and close to everything. The breakfast buffe was tasty and varied. The rooms where spacious and they where cleaned every day. They brought fresh fruite to The room every day for free. The staff was super friendly and service minded. My girlfriend had her birthday at the hotel and was surprised by birthdaycake and a bottle of wine at the room. All in all, this is one of the best hotels i have stayed at. Many thanks!
Jennifer B. Поїздка вдвох United Kingdom, 2 березня 2015 р.
Big rooms, friendly staff

room, staff
9
We stayed here 2 nights being brought to wrong hotel by taxi but was upgraded to a nice big room after checking in. Nicely decorated room with full mini bar and very comfy beds! Staff were great and friendly.
Derek T. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 березня 2015 р.
new vision hanoi

locatation, large rooms , cost
6,7
I was sick for first days but shops pharmacy all close within walking distance and they will do all your tours taxi pick up and drop off I recommend this because the taxi will try rip you off.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

New Vision Hotel ХанойNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - РесторанNew Vision Hotel Ханой - Бізнес ЦентрNew Vision Hotel Ханой - РесторанNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07