Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nhow Berlin Hotel

Stralauer Allee 3, Фрідріхсхайн, Берлін, Німеччина 10245 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє Nhow Berlin Hotel Берлін - Рецепція Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната Nhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє
Nhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Nhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центр Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Nhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє
Місцезнаходження Фрідріхсхайн Кількість номерів: 304
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (97)
Відсортувати за:
Ekaterina D. Поїздка вдвох Russia, 18 вересня 2012 р.
Необычный отель с очень обычным интернетом

Дизайн интерьеров очень нестандартный; приятный персонал
8,3
Во время пребывания в отеле пришлось работать и нужен был интернет. Выдали бумажки как в старинные времена (а отель то приличный вроде). Интернет был не то что медленным, его почти что не было вовсе. В остальном все прилично, правда про кухню и ресторан вцелом нечего сказать - мы там не кушали ни разу. Убирали номер ежедневно, правда передвигая вещи, что обычно очень напрягает. Но это ерунда, конечно. От метро относительно недалеко расположен, пешком около минут 10. Расположение на берегу реки создает впечатляющий вид из окон! Вообще отель такой, что в нем интересно побыть несколько дней, но обстановка не жизненная, она просто интересная
Hotel Feature Tip: Если вам в поездке нужно работать то здесь плохой интернет!! Правда нам обещали "через два месяца мы исправим эту облему". Для информации мы были в сентябре 2012 года.
Повідомити про цей вігук
Marek S. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 24 травня 2013 р.
ROBI WRAŻENIE

OBSŁUGA - DESIGN - POŁOŻENIE
7,7
To był akurat krótki pobyt :-(
Повідомити про цей вігук
Matthias H. Поїздка вдвох Germany, 18 липня 2015 р.
Fantastic hotel - I hope it stays this way

New, clean, hip & modern, excellent facilities
8,3
We really loved this hotel. The wellness/sauna facilities were among the best I have ever seen in a hotel. We also loved the music-themed concept. The instrument room service is a nice idea, but it seemed like they didn't have enough instruments to accommodate all requests, since there was no availability when I asked and the guitar rack in the ground floor was always empty.
Повідомити про цей вігук
Ma C. Індивідуальний мандрівник Qatar, 17 липня 2015 р.
OK

Comfy bed, river view was good and service was pretty good.
6,3
Повідомити про цей вігук
Ana C. Поїздка вдвох Australia, 12 липня 2015 р.
Brilliant

Great design, convenient location and overall fantastic experience.
10
We stayed at the hotel for 2 nights and wished we could have stayed longer! Staff were extremely helpful and even offered us a free upgrade!
Повідомити про цей вігук
Carla J. Поїздка вдвох United Kingdom, 3 червня 2015 р.
Nhow hotel

Staff service, location and cleanliness.
9
Повідомити про цей вігук
Abi B. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 травня 2015 р.
An amazing stay

The decor, the staff and the room!
9,3
This is such a great place to stay, the staff were amazing, the place looks incredible, and it is in a beautiful location on the water! The only problem was that we had two single beds that we kept falling down the middle of!
Повідомити про цей вігук
Wayne D. Поїздка вдвох United Kingdom, 27 квітня 2015 р.
Great Hotel

Staff, Bar, River setting
8
Повідомити про цей вігук
Mikaela K. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 квітня 2015 р.
Very nice hotel

Location, good concierge service, shower
9,3
Quirky decor, nice staff, drinks were very over priced, the regular speakers weren't very good so the concierge brought us an amp which worked a treat, we were very happy with this.
Повідомити про цей вігук
Kwan C. Група United Kingdom, 6 квітня 2015 р.
Love this hotel so much

Room condition, lobby environment and lifts.
9,3
This is definitely the best hotel I have ever been! The designs of the room, lobby or lifts are really nice. The room is clean and comfy that I feel so comfortable staying in it. Words really can't tell how much I love this hotel. I really recommend all of you to have a try so that you can understand!
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nhow Berlin Hotel БерлінNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - РецепціяNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаNhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барNhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центрNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центрNhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центрNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08