чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nhow Berlin Hotel

Stralauer Allee 3, Фрідріхсхайн, Берлін, Німеччина 10245 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Рецепція Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня
Nhow Berlin Hotel Берлін - Вітальня Nhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Ресторан Nhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Nhow Berlin Hotel Берлін - Фойє Nhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центр Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Фрідріхсхайн Кількість номерів: 304
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 48 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (48)
Відсортувати за:
Ekaterina D. Поїздка вдвох Russia, 18 вересня 2012 р.
Необычный отель с очень обычным интернетом

Дизайн интерьеров очень нестандартный; приятный персонал
8,3
Во время пребывания в отеле пришлось работать и нужен был интернет. Выдали бумажки как в старинные времена (а отель то приличный вроде). Интернет был не то что медленным, его почти что не было вовсе. В остальном все прилично, правда про кухню и ресторан вцелом нечего сказать - мы там не кушали ни разу. Убирали номер ежедневно, правда передвигая вещи, что обычно очень напрягает. Но это ерунда, конечно. От метро относительно недалеко расположен, пешком около минут 10. Расположение на берегу реки создает впечатляющий вид из окон! Вообще отель такой, что в нем интересно побыть несколько дней, но обстановка не жизненная, она просто интересная
Hotel Feature Tip: Если вам в поездке нужно работать то здесь плохой интернет!! Правда нам обещали "через два месяца мы исправим эту облему". Для информации мы были в сентябре 2012 года.
Marek S. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 24 травня 2013 р.
ROBI WRAŻENIE

OBSŁUGA - DESIGN - POŁOŻENIE
7,7
To był akurat krótki pobyt :-(
Olle W. Група Sweden, 15 грудня 2013 р.
Affordable party hotel

party atmosphere and close to trains and taxis
7
Very expensive breakfast. Nice spa area. Nice rooms. designhotel
Joana A. Індивідуальний мандрівник Portugal, 25 листопада 2013 р.
Nice design hotel, reception staff not so friendly

Design, comfort and free internet (not so fast...)
6
Nhow is a comfortable design hotel located near the East side gallery, but not so close to other main Berlin attractions. The reception staff was sometimes very unpleasant.
Justin S. Група United Kingdom, 28 жовтня 2013 р.
Very comfortable

colourful, viberent, fun
9
Very good fun... Bathroom's a bit small and damp. But room service and facilities were great
Luiza S. Поїздка вдвох Brazil, 13 серпня 2013 р.
Amazing hotel: design, music, staff and food!

Design, food and overall environment
9
Definitely a place to recommend! Quality and care from the food to the room design. The staff is really friendly. One of the best cost benefit that I've ever tried!
Luiza S. Група Brazil, 11 серпня 2013 р.
Great value for the money

Food, staff and design
9,3
The best food ever. The restaurant is expensive but worthy! Well prepared staff and beautiful design.
Luiza S. Поїздка вдвох Brazil, 11 серпня 2013 р.
Music and design

food, design and staff
9,3
Its a MUST stay in Berlin. I would definitely come back!
Carolyn A. Поїздка вдвох Australia, 26 червня 2013 р.
Happy Surprise in Berlin with our beautiful Hotel

Decor fantastic, friendly attentive staff, free upgrade to larger room with view!!!
9,7
On arrival at The Nhow Berlin Hotel we were blown away with the unusual decor of the reception area, bar, dining room, and even the lifts had murals on the ceilings. We were fortunate to be given an upgrade so were extremely happy with a room with a view of the Spree River. The room continued the lovely decor of the Hotel. We decided to have dinner in the bar and were treated to a fabulous concert while consuming a huge tasty hamburger and a couple of reds. Music is what this Hotel is about but as 2 senior citizens we just loved the experience especially all the types of music which was piped into all areas. The tourist bus stopped close by so even tho' we weren't in the middle of the city we were able to travel to all the tourist sites. What ever your age you will love this Hotel.
Geraldin L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 9 червня 2013 р.
4 star hotel that feels like an expensive hostel

Some interiors are interesting
6,3
The hotel gave me a smoking room, but was able to change my room to non-smoking although it was a mistake on their side as I had requested for non-smoking in the booking. They also allowed a 2hr late check out. There is nothing wrong with this hotel and I'm sure it will appeal to some people. But the room felt like a very expensive hostel room. Everything was provided for, but it didn't have that plush luxury feeling of a 4 star hotel. The bedlinen was cheap and the floor was plastic linoleum tiles. It just didn't appeal to me. Although the exterior is certainly impressive.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nhow Berlin Hotel БерлінNhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - РецепціяNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - Спа-центрNhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Nhow Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - ФойєNhow Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюNhow Berlin Hotel Берлін - ВітальняNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - РесторанNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Конференц-залNhow Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A05