Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Чайнатаун, Сінгапур 168727 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності
Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Фойє Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Чайнатаун Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (452)
Відсортувати за:
Valeriy P. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2010 р.
Ностальгия по коммуналкам

уютный, отличный персонал, дорогие шампуни бесплатно, относительно близко к Сентозе и Китайскому кварталу, если это, конечно нужно
7,7
когда мы зашли в номер, мы сначала подумали, что это такой холл,но зачем в нём стоит кровать, когда выяснилось, что это номер ... т.к. у нас было 4 ночи всео и задачи ввиде утромуехали из отеля, вечером приехали и там только спать, то скрипя зубами, мы пережили сие, но реально нет места куда поставить чемодан отель реально на 1-2 ночи для одного человека без особого багажа, двоим там уже не разминуца никак, т.е. если я с ноутом занимаю столик, размером с ноут, то уже чая не попить балконов нет, окон практичеки нет, а если и есть, то на помойку маленькие номера это единственный минус, но очень-очень большой, персонал абсолютно гостепреимный, вежливый, услужливый и т.д. до MRT не далеко, н и не близко, минут 10-15 обычной хотьбы рядом есть неплохой ресторанчик Тайской кухни и винный магаз,где вино прям из бочек различных мировых производителей по более-менее приличным ценам т.к. завтраки не включены были, а рно завтракать мы не привыкли, то про питание ничего сказаь н могу, но воде рестор приличный
Restaurant Tip: тайский ресторан + винный магазин
Повідомити про цей вігук
Clive C. Поїздка вдвох Mauritius, 26 липня 2015 р.
just what you want

reasonable price, good location, clean room
9,3
Very good
Повідомити про цей вігук
Dennis B. Поїздка вдвох Netherlands, 8 липня 2015 р.
little ripper

personel, comfort,room.
8,3
Great stay , staff was awesome and very helpfull , allthough not next door to MRT , there is a bus almost in front of hotel that can save you the 8 min walk or take you to city straight away. Staff member Jeffrey deserves an extra mention because of his kindness and helpfullness , small but nice little pool on 3rd floor.
Повідомити про цей вігук
Mardi S. Поїздка вдвох Australia, 4 липня 2015 р.
Tiny room but great staff and very clean

Staff, late check out allowed, very clean
7,7
Good stay but too much distance from attractions for us. Decent walk to metro either way. Tiny room and bathroom with hand basin in the shower area. Pool has glass halfway up the sides felt a bit on show and no cushions as it had been raining. Good hawker market and plenty of different sorts of food nearby. Felt like a safe area to walk at night. The staff were amazingly friendly and helpful and allowed a checkout at 4pm as we flew out at 8pm. If I needed to be in this area and if I was traveling alone I would stay here again.
Повідомити про цей вігук
Christine B. Поїздка вдвох Australia, 3 липня 2015 р.
Small but lovely

location, older style, helpful
8,3
We were a bit apprehensive as we had read the rooms were small (and they are). That aside we enjoyed our stay at Nostalgia. The hotel was an older style with lots of character and friendly staff with great service. We would definitely stay there again.
Повідомити про цей вігук
Sue M. Поїздка вдвох Malaysia, 21 червня 2015 р.
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Повідомити про цей вігук
Yao L. Поїздка вдвох China, 12 червня 2015 р.
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Повідомити про цей вігук
Aik B. Поїздка вдвох Singapore, 31 травня 2015 р.
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Повідомити про цей вігук
Hana K. Поїздка вдвох Australia, 30 травня 2015 р.
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Повідомити про цей вігук
Chong H. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 21 травня 2015 р.
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nostalgia Hotel СінгапурNostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/КафеNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - ФойєNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03