чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур 168727 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Ресторан
Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Рецепція Nostalgia Hotel Сінгапур - Балкон/Тераса Nostalgia Hotel Сінгапур - Номер Люкс Nostalgia Hotel Сінгапур - Оточення Nostalgia Hotel Сінгапур - Оточення Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 362 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (362)
Відсортувати за:
Valeriy P. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2010 р.
Ностальгия по коммуналкам

уютный, отличный персонал, дорогие шампуни бесплатно, относительно близко к Сентозе и Китайскому кварталу, если это, конечно нужно
7,7
когда мы зашли в номер, мы сначала подумали, что это такой холл,но зачем в нём стоит кровать, когда выяснилось, что это номер ... т.к. у нас было 4 ночи всео и задачи ввиде утромуехали из отеля, вечером приехали и там только спать, то скрипя зубами, мы пережили сие, но реально нет места куда поставить чемодан отель реально на 1-2 ночи для одного человека без особого багажа, двоим там уже не разминуца никак, т.е. если я с ноутом занимаю столик, размером с ноут, то уже чая не попить балконов нет, окон практичеки нет, а если и есть, то на помойку маленькие номера это единственный минус, но очень-очень большой, персонал абсолютно гостепреимный, вежливый, услужливый и т.д. до MRT не далеко, н и не близко, минут 10-15 обычной хотьбы рядом есть неплохой ресторанчик Тайской кухни и винный магаз,где вино прям из бочек различных мировых производителей по более-менее приличным ценам т.к. завтраки не включены были, а рно завтракать мы не привыкли, то про питание ничего сказаь н могу, но воде рестор приличный
Restaurant Tip: тайский ресторан + винный магазин
Chee H. Поїздка вдвох Malaysia, 25 жовтня 2014 р.
Small Hotel but Great Service

small, clean, location
7,3
The hotel is hard to identify from outlook, location is great but not value for money. The room is very small and toilet is very tight. But staff and cleanliness is great. If traveller not into to get a huge room, may be you can consider this room.
Ricky H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 25 жовтня 2014 р.
Good value for money

Price, service and location
10
Excellent. There were many restaurants just outside the hotel and the location was good. The hotel staff were great. We drove from Malaysia and needed a car park but the hotel did not have any except for 2 lots which were reserved for the manager and suppliers. But they were kind enough to offer it to me for free during my 2 days stay there. I will definitely stay there again if I am in Singapore and in need of a value for money hotel.
Nicholas M. Поїздка вдвох New Zealand, 19 жовтня 2014 р.
Very comfortable

1. Room appoinyments
8
Yeng K. Поїздка вдвох Singapore, 27 вересня 2014 р.
Good location with petite room

Location. Cleanliness. Friendliness
8
1 day
Sarah B. Поїздка вдвох New Zealand, 24 вересня 2014 р.
Great staff, very clean rooms

Very helpful, friendly staff; great location; clean hotel/rooms
8,7
Our stay at this hotel was aweome, the staff were very helpful and friendly. Everyday we were advised what tours were happening, these were booked on our behalf. The rooms were on the smaller side, however we were hardly here as there is so much to do. We would happily Stay here again.
Natalie T. Поїздка вдвох United Kingdom, 22 вересня 2014 р.
Nostalgic Hotel in Tiong Bahru

Funky neighbourhood, boutique design, proximity to the centre
9,7
I have stayed at the Nostalgia hotel a couple of times, and I always go back. It is great value for money and is a joy to be a guest. I love exploring the neighbourhood of Tiong Bahru, Singapore of old, but with funky cafes and an arty atmosphere.
Sumitra A. Поїздка вдвох Thailand, 21 вересня 2014 р.
good service

service
6
Sergio C. Поїздка вдвох United Kingdom, 20 вересня 2014 р.
It is OK but I wouldnt like to stay there again

Nothing was "best" about the hotel
6
It was OK. The room was very small, no room to put the luggage and bed against the wall on two sides. The bed was uncomfortable.
Amelia L. Поїздка вдвох Malaysia, 16 вересня 2014 р.
Great Stay at Hotel Nostalgia

Great hospitality of the staff, clean room, great location
9,3
Stayed for 4 days 3 nights at the hotel. The location is good, near to hawker centre and 15 mins walk to MRT station. Easy to move about by taxi - getting a taxi is not a problem. Near to most tourist attractions. Staff are very well-mannered, helpful and friendly. The hotel is very clean, the room is clean and well equipped.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nostalgia Hotel СінгапурNostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/КафеNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - РесторанNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - РецепціяNostalgia Hotel Сінгапур - Балкон/ТерасаNostalgia Hotel Сінгапур - Номер ЛюксNostalgia Hotel Сінгапур - ОточенняNostalgia Hotel Сінгапур - ОточенняNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня


AS-AGWEB-3B04