чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур 168727 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності
Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Фойє Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 418 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (418)
Відсортувати за:
Valeriy P. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2010 р.
Ностальгия по коммуналкам

уютный, отличный персонал, дорогие шампуни бесплатно, относительно близко к Сентозе и Китайскому кварталу, если это, конечно нужно
7,7
когда мы зашли в номер, мы сначала подумали, что это такой холл,но зачем в нём стоит кровать, когда выяснилось, что это номер ... т.к. у нас было 4 ночи всео и задачи ввиде утромуехали из отеля, вечером приехали и там только спать, то скрипя зубами, мы пережили сие, но реально нет места куда поставить чемодан отель реально на 1-2 ночи для одного человека без особого багажа, двоим там уже не разминуца никак, т.е. если я с ноутом занимаю столик, размером с ноут, то уже чая не попить балконов нет, окон практичеки нет, а если и есть, то на помойку маленькие номера это единственный минус, но очень-очень большой, персонал абсолютно гостепреимный, вежливый, услужливый и т.д. до MRT не далеко, н и не близко, минут 10-15 обычной хотьбы рядом есть неплохой ресторанчик Тайской кухни и винный магаз,где вино прям из бочек различных мировых производителей по более-менее приличным ценам т.к. завтраки не включены были, а рно завтракать мы не привыкли, то про питание ничего сказаь н могу, но воде рестор приличный
Restaurant Tip: тайский ресторан + винный магазин
Natalie V. Поїздка вдвох Australia, 23 березня 2015 р.
Good choice

Value for money. China Town
8,7
Excellent staff, very friendly and helpful
Vinnakota P. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 березня 2015 р.
Disappointing

Air conditioning
4
The room we booked was supposed to be superior room but it was very small for our liking.
Glynis B. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 березня 2015 р.
3 night stay

Good, competitively priced food. Very friendly and helpful staff. Organised trips and pick-up.
3,7
Overall a very good stay. Would go again.
John H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 11 березня 2015 р.
Small but cozy hotel

staff, location
7,3
good.
Gabriel S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 11 березня 2015 р.
Decent Hotel

Location, Price
7
Garry B. Поїздка вдвох Australia, 9 березня 2015 р.
nostalgia hotel stay

bus stop at front door, friendly staff ,great location
10
great,lovely staff,good clean rooms,because we flu out at 1.45 at night did not stay to enjoy breakfast so it was only to have a quick sleep and showers but the staff and room was great will be sure to stay there next time we go to Singapore also close to Chinatown.
Zi Q. Поїздка вдвох Singapore, 6 березня 2015 р.
Improvement to be done

Good facilities in room, cosy and vintage
7
Great experience but the maintence of the room should be check more thoroughly as certain things are not functioning as it should be
Ryoichi N. Ділова поїздка Japan, 4 березня 2015 р.
no

no
4,7
Margaret Y. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 4 березня 2015 р.
Big dissapointment

free tea and coffee,clean towels ,nice bedding
3,7
the hotel looked very nice on your website but not very good on arrival it looked grubby and uninviting from the outside . We arrived at 10.30pm after a long flight from New Zealand the receptionist gave us the room no. then commented that we may like to leave are travel bags downstairs, we asked why and she said the room wasn't very big.we refused as we needed some of the items out of them. On arriving at the room we looked in it was so small and dark there was hardly enough room for both of us it was claustaphobic. We had no choice but to sleep in it as it was so late. Next morning we asked for the manager and told him we wanted to move he said he would see what he could do would go back to the hotel later in the day which we did and then had to wai another hour and a half before the room was available we also had to pay extra for an upgrade . By the time we got sorted out the first day of our holiday was nearly over. I feel the hotel is very tired looking and certainly would not recommend it to anyone. there were two other couples there having the same problem. we were two ladies travelling together as friends and needed single beds not easily found.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nostalgia Hotel СінгапурNostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/КафеNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - ФойєNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B05