Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур 168727 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Ресторан Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю
Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Оточення Nostalgia Hotel Сінгапур - Номер Люкс Nostalgia Hotel Сінгапур - Фойє Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Рецепція Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн
Розміщення: Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 288 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (288)
Valeriy P. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2010 р.
Ностальгия по коммуналкам

уютный, отличный персонал, дорогие шампуни бесплатно, относительно близко к Сентозе и Китайскому кварталу, если это, конечно нужно
7,7
когда мы зашли в номер, мы сначала подумали, что это такой холл,но зачем в нём стоит кровать, когда выяснилось, что это номер ... т.к. у нас было 4 ночи всео и задачи ввиде утромуехали из отеля, вечером приехали и там только спать, то скрипя зубами, мы пережили сие, но реально нет места куда поставить чемодан отель реально на 1-2 ночи для одного человека без особого багажа, двоим там уже не разминуца никак, т.е. если я с ноутом занимаю столик, размером с ноут, то уже чая не попить балконов нет, окон практичеки нет, а если и есть, то на помойку маленькие номера это единственный минус, но очень-очень большой, персонал абсолютно гостепреимный, вежливый, услужливый и т.д. до MRT не далеко, н и не близко, минут 10-15 обычной хотьбы рядом есть неплохой ресторанчик Тайской кухни и винный магаз,где вино прям из бочек различных мировых производителей по более-менее приличным ценам т.к. завтраки не включены были, а рно завтракать мы не привыкли, то про питание ничего сказаь н могу, но воде рестор приличный
Restaurant Tip: тайский ресторан + винный магазин
Lucas P. Індивідуальний мандрівник Singapore, 13 березня 2014 р.
Value for Money Hotel centrally located

Location, Price, Cleanliness
9,3
Eric U. Індивідуальний мандрівник United States of America, 25 лютого 2014 р.
Great hotel in a great out of the way neighborhood

Great shower pressure, great staff, and 10 min walk form MRT
9,3
What I liked about the hotel was the warm welcome received when first arrived and checked in - just a super friendly staff. The room was great - though not large - it was big enough. And the shower had great pressure - which is a plus too. I really liked the room and the super comfortable bed!!!! I have not stayed in the area that the hotel is in before, so did not know about all the really great small restaurants all in the neighborhoods around it! After checking in and walking around the block - realized just how great a location this is - and the prices are great because you in the neighborhoods and not in Chinatown. I give the hotel a double thumbs up because this is a neighborhood that you are not going to see otherwise - and its a place to go for Singaporeans. This is a great neighborhood for local food experiencing!! The Outram MRT station is 9 min walk from the hotel. A cab from Circular (Boat Quay) costs about 10 SD to the hotel.
Yen C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 23 січня 2014 р.
nice cozy hotel

central located, ease of food stalls
7,7
It was just a stop over night stay. Can't complain, pretty good.
Sze S. Ділова поїздка Malaysia, 15 січня 2014 р.
nice hotel

central, nice place, clean room
10
its great with reasonable price..thank you i will intro to my friend.
Lim X. Поїздка вдвох Singapore, 13 листопада 2013 р.
Hotel Room is clean but very small

The hotel is definitely not worth the amount that I have paid
5,7
The hotel room is clean but is very small. It is definitely not worth the amount that we paid.
Roger C. Ділова поїздка United Kingdom, 30 жовтня 2013 р.
affordable base to attend a conference at 5* hotel

location, price, simple comfort
7,3
Perfectly fine. I would have preferred to be able to open a window, and hence air the room, briefly, though - the window was sealed (does that meet fire regulations?). The menu at the cafe should include local dishes, such as the overnight room service hints at. International visitors aren't looking for pizza!! Equally, if you have internatinal visitors, they may prefer local beers (maybe link with the microbreweries at Clarke Quay?)
Daniel H. Індивідуальний мандрівник Australia, 20 вересня 2013 р.
Very helpful

Good staff, Small but nice room, close to MRT
8
Wenny J. Ділова поїздка Indonesia, 11 вересня 2013 р.
Overall good

Value hotel, strategic location and near restaurants
6,3
Patricia S. Поїздка вдвох Indonesia, 8 вересня 2013 р.
Another good visit in the Tiong Bahru area

Location, design, Tiong Bahru neighborhood
6,3
This is our second stay at the Nostalgia Hotel. We love the Tiong Bahru area, a refreshing break from the typical Orchard area. Lots of good restaurants and coffee shops around. The hotel itself is nice. The rooms are well designed, although they are small. We booked the Balcony room thinking that they'd be larger than the standard room we had stayed in earlier in the year, but the size difference was not noticeable.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Буфет/КафеNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - РесторанNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ОточенняNostalgia Hotel Сінгапур - Номер ЛюксNostalgia Hotel Сінгапур - ФойєNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - РецепціяNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - Балкон/ТерасаNostalgia Hotel Сінгапур - ОточенняNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ОточенняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня


AS-AGWEB-3C04