Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Чайнатаун, Сінгапур 168727 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Вітальня Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн Nostalgia Hotel Сінгапур - Басейн
Nostalgia Hotel Сінгапур - Фойє Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Зручності Nostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната Nostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімната
Місцезнаходження Чайнатаун Кількість номерів: 50

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 512 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (512)
Відсортувати за:
Valeriy P. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2010 р.
Ностальгия по коммуналкам

уютный, отличный персонал, дорогие шампуни бесплатно, относительно близко к Сентозе и Китайскому кварталу, если это, конечно нужно
7,7
когда мы зашли в номер, мы сначала подумали, что это такой холл,но зачем в нём стоит кровать, когда выяснилось, что это номер ... т.к. у нас было 4 ночи всео и задачи ввиде утромуехали из отеля, вечером приехали и там только спать, то скрипя зубами, мы пережили сие, но реально нет места куда поставить чемодан отель реально на 1-2 ночи для одного человека без особого багажа, двоим там уже не разминуца никак, т.е. если я с ноутом занимаю столик, размером с ноут, то уже чая не попить балконов нет, окон практичеки нет, а если и есть, то на помойку маленькие номера это единственный минус, но очень-очень большой, персонал абсолютно гостепреимный, вежливый, услужливый и т.д. до MRT не далеко, н и не близко, минут 10-15 обычной хотьбы рядом есть неплохой ресторанчик Тайской кухни и винный магаз,где вино прям из бочек различных мировых производителей по более-менее приличным ценам т.к. завтраки не включены были, а рно завтракать мы не привыкли, то про питание ничего сказаь н могу, но воде рестор приличный
Restaurant Tip: тайский ресторан + винный магазин
Повідомити про цей вігук
Zhi W. Сім"я з малими дітьми Singapore, 9 лютого 2016 р.
hotel room is cozy, but is clean. Staff friendly

American breakfast, accessibility near to food centre & cleanliness
8
We had an enjoyable time even tho room is rather small and cozy. Had a good rest as the Bed is pretty comfortable. Television is big enough for movies. Toilet is very clean. Staff is polite. American breakfast is good. Value for money for a short staycation.
Повідомити про цей вігук
Tim G. Поїздка вдвох New Zealand, 28 грудня 2015 р.
Nice Place to Stay

Tasteful decor, Professional Staff, Value for Money
9
This hotel is good value for money in terms of the Singapore hotel market. Staff were excellent. The décor is well done and tasteful. I left my passports and credit cards in the room safe by accident and didn't realise until I checked into another hotel. I went back to Nostalgia and the staff had itemised all my cards and sealed in a bag for me to collect. Much appreciated!
Повідомити про цей вігук
Chua S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 27 грудня 2015 р.
clean and staff very friendly

service
8
Повідомити про цей вігук
Hazel G. Поїздка вдвох Australia, 25 грудня 2015 р.
Stopover

Helpful staff, quietness, personality of a small family run property
9
Comfortable, welcoming. It is a bit out of town but we knew this and knew how to use the metro. The bus stop is outside the door also. We especially enjoyed getting up in the morning and popping in the pool. It is a very peaceful place to stay and will be our stopover hotel of the future.
Повідомити про цей вігук
Debra P. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 22 грудня 2015 р.
Small but cozy and comfortable

The bed was very comfortable, the room was quiet and the staff was helpful
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at this cute botique hotel
Повідомити про цей вігук
Tu L. Поїздка вдвох Vietnam, 13 грудня 2015 р.
good

good
7,7
Повідомити про цей вігук
Chee K. Поїздка вдвох Singapore, 13 грудня 2015 р.
awesome place

location food cheap
8
awesome place with food and location is excellent
Повідомити про цей вігук
Simon Q. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 грудня 2015 р.
Nice Little Hideaway

Location, Staff, Food
8,3
Not sure why there were travellers who griped abt the location of the hotel. Sure its a little off beaten from main attractions or transport but it is located at a heritage site of Singapore which is also one of the trendiest areas to hang out, away frm the usual hustle & bustle. A recommended place for those who seek a little peace but yet want to be near where the rest of the action. Cons is there is no complimentary parking
Повідомити про цей вігук
Rosnah G. Поїздка вдвох Malaysia, 11 грудня 2015 р.
Clean comfortable room

1) small but very clean and comfy room. 2) Friendly and helpful staffs. 3) Sorrounded by great cafes, restaurant and next to Tiong Baru market.
9,3
This is my third stay and I will return. The hotel is small but cosy and clean. It is located in food haven. Wines bistro, dessert cafes, various kind of busy retaurants, upstair in the market place is the famous F&B hawkers. One can grab a cab easily to go anywhere in Singapore. Staffs were smiley and most helpful. IF you are traveling with a kid make sure you book the bigger room because the standard room is very small (you cant walk around the bed). They have a small lap pool too. I booked the mystery room on offer but heyho was upgraded. I definitely recommend this hotel for those who wish to be in a boutique hotel.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Nostalgia Hotel СінгапурNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - ВітальняNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - БасейнNostalgia Hotel Сінгапур - ФойєNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Nostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - Інтер’єр готелюNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - ЗручностіNostalgia Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаNostalgia Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04