Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Langley Perth Hotel

221 Adelaide Terrace, Центр Міста Перс, Перт, Австралія 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна зала Novotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна зала Novotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна зала Novotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна зала Novotel Langley Perth Hotel Перт - Ванна кімната Novotel Langley Perth Hotel Перт - Ванна кімната Novotel Langley Perth Hotel Перт - Пляж Novotel Langley Perth Hotel Перт - Пляж Novotel Langley Perth Hotel Перт - Буфет Novotel Langley Perth Hotel Перт - Буфет Novotel Langley Perth Hotel Перт - Бізнес Центр Novotel Langley Perth Hotel Перт - Фітнес-зал Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня
Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Вітальня Novotel Langley Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Novotel Langley Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Novotel Langley Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Novotel Langley Perth Hotel Перт - Фойє Novotel Langley Perth Hotel Перт - Конференц-зал Novotel Langley Perth Hotel Перт - Конференц-зал Novotel Langley Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-бар Novotel Langley Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-бар
Розміщення: Центр Міста Перс Кількість номерів: 253

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 108 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (108)
Ralph D. Поїздка вдвох Australia, 13 квітня 2014 р.
adequate for our needs

situation, price, car parking
8,3
satisfactory
Poh H. Ділова поїздка Singapore, 11 квітня 2014 р.
very good hotel

clean, close to office, cosy
8
very good, will stay there again.
Yasmin F. Індивідуальний мандрівник Australia, 10 квітня 2014 р.
Close to cbd

Close to cbd. Easy to get to from airport by bus. Clean. Friendly staff.
8,3
Was either able to walk to shopping areas, parks, down to the river. Bus stop near by that has free service up to the gorgeous kings park. The staff were friendly and helpful.
John F. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 січня 2014 р.
Best stay in a hotel for a long time

Value for money, comfortable bed and room, great staff
8,3
I had a very comfortable stay and will definitely stay here again
Sofia G. Поїздка вдвох Greece, 22 листопада 2013 р.
Comfortable, quiet, easy going

Quiet, close to city, nice bed
7
Peter L. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 17 листопада 2013 р.
friendly staff eager to please

location, clean comfortable room, friendly staff
8,3
David N. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 жовтня 2013 р.
You get what you pay for

none
5,7
Not much selection for breakfast. Not much around the hotel. About 20 or so minutes walk to the main shopping area.
Robert W. Сім"я з малими дітьми Australia, 15 вересня 2013 р.
Over night, comfortable bed, quite, good breakfast

Friendly staff, close to CBD & shopping, comfortable bed
9
Excellent, my flight delayed on the way to Thailand & spent night in Perth. Staff very helpful & friendly. On return from Thailand I stayed again with the same curious & friendly staff who were very helpful. We were tired after our flight & staff ensured we checked in quickly. I will stay again
Alexandra C. Поїздка вдвох Australia, 24 серпня 2013 р.
Comfortable and relaxing

Quiet location, Available parking, Pub downstairs
10
Nice atmosphere and friendly staff. I would stay here again
Anwar S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 липня 2013 р.
Bad, we trapped in the old and poor hotel

Nothing,nothung to say. This hotel is very bad. Never stay at Novotel anywhere.
3
We stayed 10 night and have the same breakfast menu everyday. The housekeeping so slovenly. This hotel didn't give us complete ammenities, we have to ask, if we need to chang toothbrush, etc. they use some towel as hand towel and bathroom mat. The tv sound "bulp" if we go the other channel. Very poor!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Langley Perth Hotel ПертNovotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна залаNovotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна залаNovotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна залаNovotel Langley Perth Hotel Перт - Танцювальна залаNovotel Langley Perth Hotel Перт - Ванна кімнатаNovotel Langley Perth Hotel Перт - Ванна кімнатаNovotel Langley Perth Hotel Перт - ПляжNovotel Langley Perth Hotel Перт - ПляжNovotel Langley Perth Hotel Перт - БуфетNovotel Langley Perth Hotel Перт - БуфетNovotel Langley Perth Hotel Перт - Бізнес ЦентрNovotel Langley Perth Hotel Перт - Фітнес-залNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - ВітальняNovotel Langley Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Novotel Langley Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Novotel Langley Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюNovotel Langley Perth Hotel Перт - ФойєNovotel Langley Perth Hotel Перт - Конференц-залNovotel Langley Perth Hotel Перт - Конференц-залNovotel Langley Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барNovotel Langley Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барNovotel Langley Perth Hotel Перт - РецепціяNovotel Langley Perth Hotel Перт - Спа-центрNovotel Langley Perth Hotel Перт - Номер ЛюксNovotel Langley Perth Hotel Перт - Номер ЛюксNovotel Langley Perth Hotel Перт - Поле для гри в гольф


AS-AGWEB-3C05