чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-зал Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімната Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес Центр Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 389

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 2044 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (2044)
Відсортувати за:
Yulia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 травня 2013 р.
прекрасный отель по разумной цене

приятный дизайн, удобное месторасположения
10
Предполагаю, что сюда приятно будет вернуться вновь...
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2012 р.
Достойный отель по доступной цене

локация, номера, чистота, уют, комфорт
9,7
в данном отеле останавливался всего на 1 ночь но и этого было достаточно что бы оценить высокое качество отеля как для бизнессменов так и для путешественников. единственное что расстроило - платный интернет в номерах - в лобби при этом была возможность воспользоваться интеренетом бесплатно - но сами понимаете это не лучший вариант в ситуациях когда нужно и немного поработать. а так все остальное было на высоте. очень рекомендую. у меня есть реально с чем сравнить - останавиливался еще в двух бругих отелях в гон конке.
Stanislaw M. Індивідуальний мандрівник Poland, 1 серпня 2012 р.
Doskonale polozenie

Bardzo mila obsluga, concierge pomocny w odzyskaniu bagazu zagubionego przez Singapore Airlines
9
Bardzo dobre sniadania. Dostep do internetu powinien byc w cenie hotelu.
Evelyn H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 21 листопада 2014 р.
Novotel good stay

Location, Room Size, Clean
9
Good
Willy W. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 19 листопада 2014 р.
Beware of Hidden Costs

Location
7,7
Novotel Nathan is slightly cheaper than its neighbouring hotels but ridden with hidden costs. Room Wifi is NOT FREE. I was charged 220 HKD for watching some old Hong Kong movies without knowledge. THere were no warning it is a paid channel and I got a shock when I check out
Kitti K. Ділова поїздка Thailand, 17 листопада 2014 р.
average

good location
6,7
Koh M. Ділова поїздка Singapore, 15 листопада 2014 р.
OVERALL IS V.GOOD

OVERALL IS GOOD
6
OVERALL IS GOOD.
Chariya X. Поїздка вдвох Thailand, 15 листопада 2014 р.
Great Hotel with Great Location

Staffs, Standard of Hotel, Location
6,7
We stayed at Novotel NathanRoad Kowloon Hotel for 3 days. We liked the hotel as the location was good. Not too far from MTR. The room was clean and the good was great. The front reception was very nice to us. We arrived a few hours earlier than check in time. Our room was not ready. However, we had the need to get in the room for some reason and the front desk reception understood our need. She tried her best to get us a room by locating us in another room for a few hours before leaving to our room. So we were impressed with that. The staffs were friendly. We had a good time staying at the hotel.
Chariya X. Ділова поїздка Thailand, 15 листопада 2014 р.
Average Hotel

Location, Size of Room, Comfortable
8,3
We stayed at Novotel Nathan Road Kowloon Hotel for 5 days. We were there for exhibition so the most important things for us were location of the hotel, size of the room and comfortability of the room. Novotel Nathan Road had them all. We had a great time staying there and we will surely return again.
Dennis C. Ділова поїздка Philippines, 14 листопада 2014 р.
Conveniently accessible

Convenience, cleaniliness, access to public trannsportation
7,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel ГонконгNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-залNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімнатаNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C06