Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Kowloon, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-зал Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімната Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес Центр Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 389

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 1843 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (1843)
Відсортувати за:
Yulia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 травня 2013 р.
прекрасный отель по разумной цене

приятный дизайн, удобное месторасположения
10
Предполагаю, что сюда приятно будет вернуться вновь...
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2012 р.
Достойный отель по доступной цене

локация, номера, чистота, уют, комфорт
9,7
в данном отеле останавливался всего на 1 ночь но и этого было достаточно что бы оценить высокое качество отеля как для бизнессменов так и для путешественников. единственное что расстроило - платный интернет в номерах - в лобби при этом была возможность воспользоваться интеренетом бесплатно - но сами понимаете это не лучший вариант в ситуациях когда нужно и немного поработать. а так все остальное было на высоте. очень рекомендую. у меня есть реально с чем сравнить - останавиливался еще в двух бругих отелях в гон конке.
Stanislaw M. Індивідуальний мандрівник Poland, 1 серпня 2012 р.
Doskonale polozenie

Bardzo mila obsluga, concierge pomocny w odzyskaniu bagazu zagubionego przez Singapore Airlines
9
Bardzo dobre sniadania. Dostep do internetu powinien byc w cenie hotelu.
Prapasri S. Група Thailand, 21 липня 2014 р.
Simple but nice

Staff, big bed and not too bad location
7,7
Yiing C. Поїздка вдвох Malaysia, 19 липня 2014 р.
2nd stayed in this hotel

good location, service good, clean, friendly staffs
7
2 years ago we stayed at this hotel. This time we have decided to stayed here again for almost a week. Overall is satisfied. Negative point is the in the middle of the mattress is getting softer and less supportive than the other parts of the mattress,in comparing of 2 years before, which was not really good for our back. The carpet smelled musty.
Kit F. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 19 липня 2014 р.
Fun and enjoyable

location, service and comfort
7,3
Enjoyable!
Anna N. Поїздка вдвох Singapore, 18 липня 2014 р.
Centralized location, easily accessible to MTR

Centralized location, surrounded by good eateries
7,7
Fast check-in & check-out processes. One thing I must comment was about the staff service. The TV remote wasn't working, so we called for technician. Before technician left, I asked if there's swimming pool located in the hotel & I'm stunned that instead of answering me, he pointed to the phone & said " press 1 to ask"!! Come on!! Are you telling me don't know? Or you will only do what's within your job scope & refused to answer simple question like this? I'm really disappointed by his attitude. Next thing I want to comment was that the bed in our room has bed bugs & both my hubby & me got bitten quite badly during the last few days. We informed the staff & he's kind enough to suggest that they will ask room service to change the sheets, etc & offer a room change. But given the hassles & the fact that it's our last night, we decided to just stay on. Upon check-out, I thought out of courtesy, staff should have shown some concerns & ask if we are alright, etc but nothing.
Josephine S. Ділова поїздка Malaysia, 16 липня 2014 р.
Comfortable

Central located in the city
6,3
It is nice stay
Aimay C. Група Taiwan, 14 липня 2014 р.
Clean and comfortable room. Convenient location.

Nice king,sized bed. A21 bus from the airport stops at the hotel.
8,7
Aimay C. Група Taiwan, 13 липня 2014 р.
Has a friendly atmosphere. Will come back again.

Easy access to public transportations, shops and restaurants.
8,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel ГонконгNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-залNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімнатаNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A08