чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фойє Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ресторан Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-зал Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімната Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес Центр Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 389

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 1995 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (1995)
Відсортувати за:
Yulia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 травня 2013 р.
прекрасный отель по разумной цене

приятный дизайн, удобное месторасположения
10
Предполагаю, что сюда приятно будет вернуться вновь...
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2012 р.
Достойный отель по доступной цене

локация, номера, чистота, уют, комфорт
9,7
в данном отеле останавливался всего на 1 ночь но и этого было достаточно что бы оценить высокое качество отеля как для бизнессменов так и для путешественников. единственное что расстроило - платный интернет в номерах - в лобби при этом была возможность воспользоваться интеренетом бесплатно - но сами понимаете это не лучший вариант в ситуациях когда нужно и немного поработать. а так все остальное было на высоте. очень рекомендую. у меня есть реально с чем сравнить - останавиливался еще в двух бругих отелях в гон конке.
Stanislaw M. Індивідуальний мандрівник Poland, 1 серпня 2012 р.
Doskonale polozenie

Bardzo mila obsluga, concierge pomocny w odzyskaniu bagazu zagubionego przez Singapore Airlines
9
Bardzo dobre sniadania. Dostep do internetu powinien byc w cenie hotelu.
Karnati V. Сім"я з малими дітьми India, 27 жовтня 2014 р.
Really Five Star facilities and Room

Location/Service/Room Size
9,3
Awesome. My son liked the stay. Very near to Night market and MTR station
Darren Y. Сім"я з малими дітьми Singapore, 26 жовтня 2014 р.
Good locaton. No free internet

loation, room size
6,3
despite being a Priority member why the hotel could not offer me free internet in the room as i had booked via Agoda instead of the hotel directly.
Sheue L. Сім"я з малими дітьми Singapore, 25 жовтня 2014 р.
Great stay and location is centralized

Location is a short distance to mtr, friendly staff,
7,7
We enjoyed our stay at Novotel for 5 days. My boy play at the kid's corner while I was checking into the hotel on day 1. There are nice eatery place around the hotel and we do takeaway and eat in the room at times. Housekeeping is prompt. The only improvement for the room is that the sliding door to toilet can be installed with locking mechanism as we have to keep a lookout for the little one from opening while we are in the toilet or showering. Furthermore, the sliding door is interconnected to the storage area where iron board is. Whenever we slide close to go to the toilet, the light at storage area will be light up.
Lin S. Ділова поїздка Malaysia, 25 жовтня 2014 р.
overall satisfaction good

room comfortable, staff friendly
9,7
Overall very good
Hock S. Ділова поїздка Singapore, 22 жовтня 2014 р.
Clean room and fantastic location

Food and shopping abundant. Very near to airport bus too.
9
Good location with many food places. Near to night market and airport bus.
Tan X. Ділова поїздка Singapore, 21 жовтня 2014 р.
Highly recommended

staff friendliness
8,3
Through website
Wilson T. Ділова поїздка Singapore, 19 жовтня 2014 р.
good

food bed services
6,7
generally ok

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel ГонконгNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ФойєNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - РесторанNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Фітнес-залNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Ванна кімнатаNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - ВітальняNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C01