чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60246 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 209
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1171 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1171)
Відсортувати за:
Ari H. Ділова поїздка Indonesia, 13 вересня 2013 р.
Menyenangkan

Bersih, rileks dan kolam renang menyenangkan
8
Selalu menjadi pilihan utama bila berada di Surabaya, karena hotel yang memenuhi kriteria pribadiku
Rita D. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,3
Memorable stay, only check in took a very long time.
Rita D. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
Memorable stay, but check in took a very long time.
Rita D. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
memorable stay, but check in yook a very long time
Rita D. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
memorable stay, but check in took a long time
Seow H. Ділова поїздка Singapore, 11 вересня 2014 р.
Comfortable and cosy

Clean, spacious and comfortable
8,7
Very pleasant stay at the hotel. Breakfast improved since last visit but I think it can be even better. Room and shower were great!
Evy E. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 7 вересня 2014 р.
renovated clean big room

food, room n pool
6,3
comfort, nice big renovated room already, 1 more thing is quite bothering so many mosquitos around
Ana T. Поїздка вдвох Indonesia, 7 вересня 2014 р.
Disappointed.
5,7
Disappointed.
Yuwono S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 6 вересня 2014 р.
Valueable Price

Big room and clean, good location & good food
10
Valuable price for a good hotel location and friendly & helpful staffs. We have a very pleasant stay.
Shealita L. Поїздка вдвох Indonesia, 31 серпня 2014 р.
Need improvement for the staff

The view, garden
6
It was okay.. Nothing special..

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Surabaya Hotel СурабаяNovotel Surabaya Hotel Сурабая - РесторанNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3C08