чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60246 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 209
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1184 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1184)
Відсортувати за:
Ari H. Ділова поїздка Indonesia, 13 вересня 2013 р.
Menyenangkan

Bersih, rileks dan kolam renang menyenangkan
8
Selalu menjadi pilihan utama bila berada di Surabaya, karena hotel yang memenuhi kriteria pribadiku
Daniel L. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 28 вересня 2014 р.
an old hotel in surabaya

cheap, cheap, and cheap
4
an old and noisy hotel. train every 15 mins...
Erna T. Поїздка вдвох Indonesia, 28 вересня 2014 р.
Very comfortable

Clean, comfort, valueable
9,3
Very enjoy and i'll stay again later
Liesda T. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 22 вересня 2014 р.
Resort hotel

Room size, Hotel design, Facility
6
Staying 1 night with my family.Booked a garden view room. it's a bit misleading by the photos from the web, it's basically a small garden with a Parking lot view... perhaps you should book for the Pool view room to get better view. the Room is decent. 1 booked for a 1 large bed; and it's actually 2 single bed put together as one big bed. not comfy for the one slept in the middle. ... and yes there are some mosquitoes inside my room too. my children got bitten in the face. very annoying. Waken up early by the children, wanted to go swimming.only to find the pool is still under maintenance until 7 am.by the time we swim, the water is not clean.a lot of stuff like white tissue floating in the water. (maybe the chemical used for maintenance) decided to cancel the swim , with a lot of disappointment. Overall our stay is well below our expectation. my personal tips: taxi from hotel to: Gubeng station, Galaxy mall, Ciputra World cost arroung IDR35 - 40,000.travel time allow approx. 20-30 minutes. the bakery in lobby offer 50% discount from 8-10pm. Good quality & cheap.
Rita D. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
memorable stay, but check in took a long time
Seow H. Ділова поїздка Singapore, 11 вересня 2014 р.
Comfortable and cosy

Clean, spacious and comfortable
8,7
Very pleasant stay at the hotel. Breakfast improved since last visit but I think it can be even better. Room and shower were great!
Yuwana Y. Поїздка вдвох Indonesia, 9 вересня 2014 р.
great hotel

clean, room was nice, friendly staff
8
it was nice, the room was comfy and neat, the bathroom was clean.. aircon was cool..
Evy E. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 7 вересня 2014 р.
renovated clean big room

food, room n pool
6,3
comfort, nice big renovated room already, 1 more thing is quite bothering so many mosquitos around
Ana T. Поїздка вдвох Indonesia, 7 вересня 2014 р.
Disappointed.
5,7
Disappointed.
Yuwono S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 6 вересня 2014 р.
Valueable Price

Big room and clean, good location & good food
10
Valuable price for a good hotel location and friendly & helpful staffs. We have a very pleasant stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Surabaya Hotel СурабаяNovotel Surabaya Hotel Сурабая - РесторанNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Novotel Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - БасейнNovotel Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3C03