чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вхід Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-зал Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан
Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Novotel Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 139

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 140 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (140)
Відсортувати за:
Steve J. Поїздка вдвох Australia, 17 квітня 2015 р.
Novotel Wellington

Location, friendly staff, clean
7
Good location though rooms and facilities themselves are quite ordinary for a so called 4 star hotel.
Jane M. Поїздка вдвох New Zealand, 4 квітня 2015 р.
Handy to everything

Easy to get to and from airport and head north after staying. The breakfast was really nice and up to novatel standards and it was quiet
10
Great
Florence F. Поїздка вдвох United States of America, 3 квітня 2015 р.
repeat customer

clean, comfortable, nice view
6,7
Very good
Stan B. Поїздка вдвох New Zealand, 2 квітня 2015 р.
Relaxing

Efficient staff, friendly staff, Cleanliness
10
Very enjoyable even if it was only for one night
Jenny H. Поїздка вдвох New Zealand, 15 березня 2015 р.
lovely experience

This hotel was clean, modern, comfortable and in a perfect location. Thank you very much.
10
Fabulous stay. Will definitely be back and would recommend to others.
Peter M. Індивідуальний мандрівник Australia, 23 лютого 2015 р.
My Stay

staff
9,3
Fanatastic
Robin T. Сім"я з малими дітьми New Zealand, 22 лютого 2015 р.
dropping my daughter to Victoria

nice sheets and comfortable bed
9,7
All good and very central
Trevor L. Поїздка вдвох New Zealand, 15 лютого 2015 р.
A Novotel Weekend

The food was great, meticulous attention to detail, staff ever-helpful
8
Very enjoyable and relaxing
Rebekah C. Поїздка вдвох New Zealand, 8 лютого 2015 р.
sleepless and hungry in wellington

the staff where very nice we cant think of another two
5,7
On arrival to the hotel we met the front staff who where very helpfull and informative.we got to our room and it was very small and the promised harbour views was just a view of a building,we tried to sleep the first night and the bed was so uncomfortable we only got a few hours sleep each night we stayed and upon waking up we had a lot of pain in our backs it was like there had been 5 sumo wrestlers sleeping in the bed everyday for a year before we got to sleep in it. The mattress was very lumpy it was not up to standard especially for the price we paid for the room ($750.00) for 3 nights.we did try breakfast once all the hot food was cold soggy and tasteless except for the saugages tasted like they where gone off plus the coffee tasted like dirty dish water and the bread for the toast was hard.we will not be staying here again and wouldnt even recommend to someone we didn't like.
Kevin W. Група New Zealand, 26 січня 2015 р.
Underrated

cleanliness, welcoming staff, spectacular location
10
It was fantastic, i loved everything about it.. i wish there was some sort of loyal customer special, because i will never stay at another hotel again.. thanks again

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novotel Wellington Hotel ВеллінгтонNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-залNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залNovotel Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал


AS-AGWEB-3A04