Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Knesebeckstr. 8-9., Шарлоттенбург, Берлін, Німеччина 10623 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Буфет Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Буфет Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Буфет Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Буфет Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Ресторан Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Рецепція Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Рецепція
Місцезнаходження Шарлоттенбург Кількість номерів: 107

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (50)
Відсортувати за:
Alexey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2012 р.
Хорошее расположение и цена

Уютный отель
7,7
Останавливаюсь в отеле не первый раз. Расположен очень удачно: рядом станция метро, автобус из аэропорта Тигель Х09 останавливается в нескольких сотен метров от отеля. До станции "Зоологический сад" - 10-15 минут пешком. Номера просторные и чистые. Персонал очень молодой и приветлив. Правда нужно признать мне ни разу не yдавалось сделать ранний chek-in: всегда просили погулять часа 2-3.
Повідомити про цей вігук
Igor I. Група Russia, 30 червня 2012 р.
Очень приветливый персонал, метро, парковка отеля

Внимательный персонал
9,3
Удобно расположен, ест парковка отеля, вкусный разнообразный завтрак, 100м метро
Hotel Feature Tip: Для туристов на автомобиле - идеально.
Повідомити про цей вігук
Agnieszka M. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 13 липня 2014 р.
Przyzwoity i czysty hotel, bliskość stacji metra

Spokojna okolica hotelu. Dobrze skomunikowana z centrum miasta. Czyste pokoje. Parking w sąsiedztwie.
9,3
Hotel położony bardzo blisko stacji metra, co gwarantuje szybkie połączenie z nieodległym centrum miasta. Pokoje czyste, regularnie sprzątane. Miła i dyskretna obsługa. Możliwość wynajęcia miejsca parkingowego. Polecam.
Повідомити про цей вігук
Chen S. Поїздка вдвох Hong Kong, 12 липня 2015 р.
Great Location

Great location, Good Service, Good value of money
7,3
Staff is friendly, good location which close the city centre, a simple hotel with no toothbrush no microwave no fridge no slipper, etc.
Повідомити про цей вігук
Harte F. Ділова поїздка Germany, 29 травня 2015 р.
Not worth

Lage
3,7
Повідомити про цей вігук
Harte F. Ділова поїздка Germany, 20 травня 2015 р.
Not worth

Location
2,7
Повідомити про цей вігук
Farrukh I. Поїздка вдвох Uzbekistan, 23 грудня 2014 р.
A good value for money

Location, cleanliness, price
8
Повідомити про цей вігук
James S. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 7 листопада 2014 р.
Good value, good location but rude stafff

Location, price and cleanliness
7,7
Arrived on a Tuesday evening, after getting on wrong train from airport and travelling I was quite tired. Was greeted at reception professionally but when I went to my room I couldn't get in the door, door/lock was stiff etc, obviously I didn't want to break it, so I went to reception and explained when the receptionist (without exaggeration) started tutting and got quite rude about the matter, and came Up to open it... But then just walked off in a hissy fit . Whether or not she was having a bad day shouldn't be a excuse to treat guests like that . That said.. The whole experience was good .. Rooms and bath room massive and good location about 5/10 min walk to trains. Plenty of restaraunts to choose from in the area . Pay a visit to 'Irish pub' in the Europa Center , bands every night and was a good laugh . I would stay here again :)
Повідомити про цей вігук
Elena V. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 11 травня 2014 р.
Huge rooms/nice locations/plenty restaurant around

Very spacious rooms, easy wifi access, restaurants of various cuisine in a short distance
9
Everything was great - nice quite location in the heart of West Berlin, comfortable wide beds, big windows looking inside the courtyard, enchanting smell of old building... Next to the door - lovely small Indian restaurant with its fab homemade tea (chai). One small inconvenience was weak pressure in hot water tap in our room on the third floor. But our friends who lived on the second floor didn't meet this discomfort.
Повідомити про цей вігук
Leah K. Група Norway, 11 жовтня 2013 р.
accessible. comfortable. relaxing

location. big & clean rooms. communication is easy (they speak English well)
7,3
We arrived at around 1300 o'clock but they told us that the room was not yet ready for check-in, sowe decided to have our late lunch first. The hotel is centrally located so we easily found restaurants nearby. The staffs were approachable and they speak English well so it was easy for us to ask them for directions, etc. They offer breakfast for 9,99 Euro.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg БерлінNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - Зовнішній вид готелю Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - БуфетNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - БуфетNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - БуфетNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - БуфетNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РесторанNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РецепціяNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РецепціяNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РецепціяNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РецепціяNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - РецепціяNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - План поверхівNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - План поверхівNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - План поверхівNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - План поверхівNovum Hotel Gates Berlin Charlottenburg Берлін - План поверхів


AS-AGWEB-3B03