Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Oaks Felix Apartments

26 Felix Street, Брісбейн-центр міста, Брісбен, Австралія 4000

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 180 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (180)
Відсортувати за:
Matthew M. Ділова поїздка Australia, 8 травня 2016 р.
Better than expected
6,7
I booked a One bedroom apartment and showed up to a 2 Bedroom apartment. Great views of the river, plenty of space. I'd definitely stay here again!
Jacqueline K. Індивідуальний мандрівник Australia, 17 квітня 2016 р.
Great place in Brisbane
6
I stayed with a family member for 4 nights. Staff were excellent welcoming and always polite with a ready smile. Great location. Close to the Botanical gardens, city centre and the sweet little free city hopper ferry. Room was clean. Kitchen well supplied with all the necessary items. 4 hour visitor parking was an appreciated bonus. All in all .... I would return and easily recommend.
Katrina J. Поїздка вдвох Australia, 17 квітня 2016 р.
Oaks Felix 2 bedroom apartment with story bridge v
6,3
Loved our stay here the view was spectacular and everything I had hoped for. Only a few little hiccups. Didn't get the room we had requested for the first night and had to be moved the following day (a little annoying as we were only staying for 2 nights) other then that everything was pretty great. Had my birthday here and would do it again in a heartbeat.
Sangsoon P. Група South Korea, 7 квітня 2016 р.
good location, clean and tidy room, kindness staff
6,7
It's my second time to stay here and I satisfied everything during I'm staying here.
Ema A. Сім"я зі старшими дітьми Japan, 31 березня 2016 р.
Graduation trip
6
Great apartment and clean and near by shopping center
D M. Сім"я з малими дітьми Thailand, 13 березня 2016 р.
Expected so much more

Laocation, Room size, View
7
We wouldn't stay here again.
Michael B. Сім"я з малими дітьми Australia, 25 лютого 2016 р.
Oaks Felix
6,7
Excellent
Hayley B. Поїздка вдвох Australia, 1 лютого 2016 р.
City overnight

Balcony - fresh air, spacious room, clean.
8,7
Johan K. Ділова поїздка Thailand, 29 січня 2016 р.
Good Stay

Clean, Central, Value
8,7
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Sangsoon P. Ділова поїздка South Korea, 28 січня 2016 р.
Good valuation hotel

Location, comfortable room, nice view
7,7
I satisfied everything during i'm staying here.
1 з 1 відгука
Oaks Felix Apartments БрісбенOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - БасейнOaks Felix Apartments Брісбен - БасейнOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВидOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - Зовнішній вид готелю Oaks Felix Apartments Брісбен - РецепціяOaks Felix Apartments Брісбен - Ванна кімнатаOaks Felix Apartments Брісбен - Ванна кімнатаOaks Felix Apartments Брісбен - Ванна кімнатаOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - КухняOaks Felix Apartments Брісбен - Зовнішній вид готелю Oaks Felix Apartments Брісбен - БасейнOaks Felix Apartments Брісбен - КухняOaks Felix Apartments Брісбен - Балкон/ТерасаOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - БасейнOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - Балкон/ТерасаOaks Felix Apartments Брісбен - Зовнішній вид готелю Oaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ОточенняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - КухняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - ВітальняOaks Felix Apartments Брісбен - Фітнес-залOaks Felix Apartments Брісбен - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08