Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Oaks On Collins Hotel

480 Collins Street, Мельбурн, Мельбурн, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Рецепція Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Басейн Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ресторан Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ресторан Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-зал Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-зал Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Фітнес-зал Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/Тераса Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ресторан Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ресторан Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ресторан
Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-зал Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-зал Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Басейн Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/Тераса Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/Тераса Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Ванна кімната Oaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня
Місцезнаходження Мельбурн Кількість номерів: 271

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (307)
Відсортувати за:
Donna V. Поїздка вдвох Australia, 29 червня 2015 р.
Awesome stay, perfect appartment for a w.e in city

Balcony, soft bed, close to everything
9,3
Kenneth T. Ділова поїздка Singapore, 11 червня 2015 р.
Good

Cooking facilities, near woolly, clean
6,7
Great cooking facilities and helped to save on meals. Clean. Happy with stay...
Jill W. Поїздка вдвох Australia, 31 травня 2015 р.
Central Location

Location Central Reception Staff Comfortable bed
7,3
This location was ideal for our stay, virtually opposite Vue de Monde restaurant where we dining. The air conditioning defied us and the room was too warm. The ensuite although small worked well. Thought the kitchen facilities overkill.A negative was the car parking. Difficult to negotiate our way around and confused by lack of available spaces - necessary to remove a bollard to be able to park
Chun Y. Ділова поїздка Hong Kong, 17 травня 2015 р.
Average hotel

location, transport, room size
7,3
Chun Y. Ділова поїздка Hong Kong, 16 травня 2015 р.
Average Hotel

location, transport, room size
8
Chun Y. Ділова поїздка Hong Kong, 16 травня 2015 р.
average hotel

location, transport, room size
8
Chun Y. Ділова поїздка Hong Kong, 15 травня 2015 р.
average hotel

location, transport, room size
8
Rebecca E. Група Australia, 27 квітня 2015 р.
Not worth the money

Location - that is all
6
Our 2 bedroom apartment was very small, and not worth the amount that we paid, considering other hotels I have stayed at. The wifi is very expensive, the air conditioner didn't work at all, humidified the room and gave the wet damp feel of walking into a rain forest. Vent in the bathroom was broken, none of the steam could escape the hotel room, and no fresh air at all. Concierge do not help you carry your bags to your room. If you are looking for a place that offers car parking, DO NOT STAY HERE! I was checking out at 9:15am, and was putting my bags in the car early, before walking to reception where I was approached and verbally harassed by a car park attendant, swearing at screaming at me to move my car out of the hotel before check out time as 'He was running a business' - I complained to reception as I still had 45 minutes to check out, however reception wiped her hands clean of the situation as it is a 'third party business'. I think it is cowardly to promote and offer car parking for your guests, but when things go wrong to abandon your guests and offer no help. Terrible Service. We ordered room service one of the nights, it was ok, and had breakfast one of the mornings, that was ok too. Will never stay here again, and will never let my friends or family stay here either. There are much better places to stay, better value for money and with much nicer staff.
Donna L. Поїздка вдвох Malaysia, 23 квітня 2015 р.
Good location

Good location
6,7
Awesome location and convenience
Michael H. Поїздка вдвох Australia, 6 квітня 2015 р.
always good

location quiet clean
9,3
Good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Oaks On Collins Hotel МельбурнOaks On Collins Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю Oaks On Collins Hotel Мельбурн - РецепціяOaks On Collins Hotel Мельбурн - БасейнOaks On Collins Hotel Мельбурн - РесторанOaks On Collins Hotel Мельбурн - РесторанOaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-залOaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-залOaks On Collins Hotel Мельбурн - Фітнес-залOaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/ТерасаOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - РесторанOaks On Collins Hotel Мельбурн - РесторанOaks On Collins Hotel Мельбурн - РесторанOaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-залOaks On Collins Hotel Мельбурн - Конференц-залOaks On Collins Hotel Мельбурн - БасейнOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/ТерасаOaks On Collins Hotel Мельбурн - Балкон/ТерасаOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - ВітальняOaks On Collins Hotel Мельбурн - Ванна кімнатаOaks On Collins Hotel Мельбурн - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05