Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Oaks Plaza Pier Hotel

16 Holdfast Promenade, Гленелг, Аделаїда, Австралія 5045 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Зовнішній вид готелю Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня
Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня
Місцезнаходження Гленелг Кількість номерів: 175

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
7,5
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (162)
Відсортувати за:
Caroline M. Поїздка вдвох Australia, 1 серпня 2015 р.
Great friendly staff, pretty location !

Location, room and coffee were wonderful!
10
We were only there one night but the staff were very helpful and the room was wonderful. Great value!
Повідомити про цей вігук
Wayne S. Ділова поїздка Thailand, 31 липня 2015 р.
July at the oaks

The staff were very helpful and efficient the rooms were clean and comfortable
9
Great
Повідомити про цей вігук
Greg T. Ділова поїздка Australia, 14 липня 2015 р.
Awesome Location

Location is amazing with direct access to the beach, 15 minutes max from the airport, simply right at the end of the Anzac highway. Vibrant area with loads of cafes and restaurants.
8,3
Most enjoyable stay I have had for business in a long time. Friendly staff, great location, clean and tidy. Great for anyone wanting to stay away from the city centre but with easy access via tram / train network. I'll be staying again the next time I visit Adelaide.
Повідомити про цей вігук
Karen H. Індивідуальний мандрівник Australia, 5 липня 2015 р.
beautiful stay

location, accomodating staff, fresh and sparkling clean
10
to start with I wasnt happy with the one bedroom apartment with an ocean view, i looked straight at a building and you had to go out on the balcony for the ocean view. I rang reception with complaint. The staff were very accomodating and moved us to another room with a beautiful front view of the ocean that we were very happy with, the facilities were lovely and the access to beautiful food was great. we had a wonderful stay thankyou Karen & Bec
Повідомити про цей вігук
Jill K. Ділова поїздка Australia, 28 червня 2015 р.
Very spacious and comfy rooms in a great location

Very spacious, and comfy rooms, in a great location
9,3
Fantastic as the rooms have all you need to meet your needs for self sufficiency and great comfort
Повідомити про цей вігук
Trudy V. Поїздка вдвох Australia, 24 травня 2015 р.
beautiful and perfect

cleanliness location views
10
Very clean with very polite staff
Повідомити про цей вігук
Peter Z. Ділова поїздка Thailand, 22 травня 2015 р.
review

staff. location. rooms
9,3
Повідомити про цей вігук
Kay W. Поїздка вдвох Australia, 21 травня 2015 р.
good sized apartment and great view

well furnished apartment, plenty of room and fantastic view with beach at your doorstep
8,7
It was very enjoyable, great facilities, beach at doorstep and friendly staff. Paid extra fir Ocean View and it was worth it.
Повідомити про цей вігук
Liz B. Поїздка вдвох Australia, 21 березня 2015 р.
relaxing

balcony room, pool and spa, close to everything
9
My partner and i live half an hour away from glenelg but we just needed a night away with a nice relaxing view. Definitely ticked our boxes and didnt want to leave
Повідомити про цей вігук
Craig S. Поїздка вдвох Thailand, 15 березня 2015 р.
my stay

location, cleaniness and pool
9,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Oaks Plaza Pier Hotel АделаїдаOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Зовнішній вид готелю Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07