чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Oaks Plaza Pier Hotel

16 Holdfast Promenade, Гленелг, Аделаїда, Австралія 5045 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Зовнішній вид готелю Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня
Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Ресторан Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня
Місцезнаходження Гленелг Кількість номерів: 175

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 144 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (144)
Відсортувати за:
Lingqing Z. Поїздка вдвох China, 18 лютого 2015 р.
Car parking is expensive and not convient

Location and view
8,7
Victor F. Поїздка вдвох Australia, 10 лютого 2015 р.
Great stay

Room, location, view
9,7
Oaks Plaza pier hotel was absolutely great place to stay. View from the balcony over the beach was impressive. Had a lovely stay there
Samantha A. Поїздка вдвох Australia, 8 лютого 2015 р.
.

Room size, location, cleanliness
9
Elio S. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 1 лютого 2015 р.
Nice Place - But you pay for the view

Location Location Location
7,3
Excellent, except for parking. Nightmare given the limitation on availability. That said, the staff did everything possible to accommodate us. The parking outside the hotel (whilst you are checking in) is also tedious. The parking inspectors swarm like no tomorrow. That said, Hotel staff are trying to have my fine invalidated.
Lisa B. Поїздка вдвох Australia, 10 січня 2015 р.
Great location

Very clean and tidy close to beach and eating facilities
7,7
We booked a room at the oaks to recover after my partners surgery. we were on the first floor and it was very noisy. Their was a party a couple of doors up and they were very noisy all the way up the hallway until very late. This was very disturbing. It was also very noisy from the restaurant downstairs.
Paul H. Сім"я з малими дітьми Netherlands, 8 січня 2015 р.
Xmas trip to Adelaide

Location (apart from being on the flight path), view to the Sea and facilities for self catering
7,7
Great break
Damien M. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 8 грудня 2014 р.
A nice hotel

Location, view and room
8,3
A nice hotel in a good location.
Shimron S. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 грудня 2014 р.
Pretty average

Location only
5
Average, not impressed. Niggling things, for example, I parked the car at the hotel parking lot and went up to buy a parking permit, only 7 minutes after that I returned with the permit but already found a fine on my car. Hotel staff sorted it after some running around but that's not what I want to do on my holiday. Room was large with a good view but for the price I paid I expected more compared with other hotels, not set up for tourists in my opinion.
Damien M. Поїздка вдвох Australia, 3 грудня 2014 р.
A great hotel in a great location

View, room size and location
8,3
We had a great stay at the Oaks. Location is great and room was very nice. Hotel facilities (i.e. pool) are a bit disappointing but the location makes up for this.
Debbie F. Поїздка вдвох Australia, 29 листопада 2014 р.
awesome views, relaxing get away

views, comfort and service
10
Awesome

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Oaks Plaza Pier Hotel АделаїдаOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Зовнішній вид готелю Oaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - РесторанOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - ВітальняOaks Plaza Pier Hotel Аделаїда - Вітальня


AS-AGWEB-3A07