Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Okura Garden Hotel

58 Mao Ming South Rd , Дзінтіанді і Хуахаї Рд, Шанхай, Китай (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня Okura Garden Hotel Шанхай - Номер Люкс Okura Garden Hotel Шанхай - Номер Люкс Okura Garden Hotel Шанхай - Вітальня представницького класу Okura Garden Hotel Шанхай - Бізнес Центр Okura Garden Hotel Шанхай - Фойє Okura Garden Hotel Шанхай - Фойє Okura Garden Hotel Шанхай - Інтер’єр готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Інтер’єр готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Буфет/Кафе Okura Garden Hotel Шанхай - Буфет/Кафе
Okura Garden Hotel Шанхай - Ресторан Okura Garden Hotel Шанхай - Ресторан Okura Garden Hotel Шанхай - Ресторан Okura Garden Hotel Шанхай - Ресторан Okura Garden Hotel Шанхай - Паб/Коктейль-бар Okura Garden Hotel Шанхай - Паб/Коктейль-бар Okura Garden Hotel Шанхай - Магазини Okura Garden Hotel Шанхай - Ванна кімната Okura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна зала Okura Garden Hotel Шанхай - Ресторан Okura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна зала Okura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна зала
Місцезнаходження Дзінтіанді і Хуахаї Рд Кількість номерів: 492
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 644 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (644)
Відсортувати за:
Alina S. Ділова поїздка Uzbekistan, 19 вересня 2011 р.
Замечательный отель в японском стиле

комфортные номера с прекрасным обслуживанием
9
уже на ресепш понимаешь, что выбор в пользу отеля был сделан правильно. очень приветливо вам предложат на выбор заселение на различных этажах, спросят о ваших предпочтениях. процедура chack-in проходит быстро. уборка в номерах проводится дважды в день. в номерах есть и утюг, и гладильная доска, чайник, чай на выбор, питьевая вода и т.д. ванная комната оборудована в современном стиле. завтрак хороший, но мало десертов. персонал приветливый.
Порада туристам: залог при заселении не малый, не менее 800 долларов сша. если хотите бесплатно пользоваться услугами фитнес-центра и бассейна, то покупайте тип номеров Делюкс. Простые номера лишены этих привелегий.
Jianjun L. Поїздка вдвох Australia, 21 травня 2015 р.
Japanese style

Clean with good location
10
Convenient and pleasant
Hang C. Ділова поїздка Hong Kong, 21 травня 2015 р.
Great hotel

Good service, location, ambience
9,3
Enjoyed very much their service n the beautiful historical building
Win B. Ділова поїздка Indonesia, 14 травня 2015 р.
Acceptable lodging

Location, transportation, dining
7,3
Quite a pleasant stay with no major complaints. I would rated a high remark if it's. 4 star hotel, but definitely need more improvements to be a 5 star hotel
Dar S. Ділова поїздка Singapore, 8 травня 2015 р.
Well located reasonable price business traveller h

Location, convenience, good service
4
Comfortable
Man L. Поїздка вдвох Hong Kong, 3 травня 2015 р.
Nice location, feel tranditional

Good location, clean room, feel status
9,3
Usually, i use this hotel for business. This time, i used this for my private trip. As usual, nice location and comfortable room. It is quite easy to walk to many famous area at shanghai. Feel the tranditional and status.
Andrew E. Поїздка вдвох New Zealand, 19 квітня 2015 р.
Shanghai First Class

Decor, cleanliness and outlook
9
Excellent facilities and beautiful décor in the public areas
Ng Y. Поїздка вдвох Singapore, 16 квітня 2015 р.
Great hotel at great location

Bathroom facilities, location and cleanliness
8,7
My husband and I stayed at the hotel in mid April 2015. The stay was great. The location is very convenient, just about 100m walk from the hotel is the famous Nanjing road shopping district. There are several restaurants along the streets outside the hotel. It relatively easy to flag a cab on the main road. We booked with Agoda with free upgrade of room. So we were checked into a junior suite. What I liked best of the hotel room is the bathroom. There are 2 sinks and 2 cubicles, one for shower and the other is the WC. The toilet bowl is fixed with bidet and the shower room is fixed with water jet. The room is very clean. The only minus point of the hotel is that there is lack of secured access to the hotel rooms. During our stay, we went back to the hotel around noon time and noted that the door to our room was wide open. The cleaner was cleaning our room in the toilet and leave the door opened. Anyone can just enter our room during that time and take our things away. There are rooms for improvement on the security of the hotel.
May L. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 5 квітня 2015 р.
Definitely will stay again when travel to Shangai

A very convenient and comfortable hotel. I really appreciate the hotel employees' efficient service and helpful attitude. You can go anywhere by taking the nearby subway. A quality hotel!
10
Jimmy L. Індивідуальний мандрівник Australia, 3 квітня 2015 р.
Good location, great customer service

Very clean, friendly staffs and nice quite
9,7
Wonderful. I will be back in October or next year and I will book same hotel for sure

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Okura Garden Hotel ШанхайOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - ВітальняOkura Garden Hotel Шанхай - Номер ЛюксOkura Garden Hotel Шанхай - Номер ЛюксOkura Garden Hotel Шанхай - Вітальня представницького класуOkura Garden Hotel Шанхай - Бізнес ЦентрOkura Garden Hotel Шанхай - ФойєOkura Garden Hotel Шанхай - ФойєOkura Garden Hotel Шанхай - Інтер’єр готелюOkura Garden Hotel Шанхай - Інтер’єр готелюOkura Garden Hotel Шанхай - Буфет/КафеOkura Garden Hotel Шанхай - Буфет/КафеOkura Garden Hotel Шанхай - РесторанOkura Garden Hotel Шанхай - РесторанOkura Garden Hotel Шанхай - РесторанOkura Garden Hotel Шанхай - РесторанOkura Garden Hotel Шанхай - Паб/Коктейль-барOkura Garden Hotel Шанхай - Паб/Коктейль-барOkura Garden Hotel Шанхай - МагазиниOkura Garden Hotel Шанхай - Ванна кімнатаOkura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна залаOkura Garden Hotel Шанхай - РесторанOkura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна залаOkura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна залаOkura Garden Hotel Шанхай - Танцювальна залаOkura Garden Hotel Шанхай - Конференц-залOkura Garden Hotel Шанхай - Конференц-залOkura Garden Hotel Шанхай - Конференц-залOkura Garden Hotel Шанхай - Спа-центрOkura Garden Hotel Шанхай - Фітнес-залOkura Garden Hotel Шанхай - Місця відпочинку та розвагиOkura Garden Hotel Шанхай - БасейнOkura Garden Hotel Шанхай - СадOkura Garden Hotel Шанхай - СадOkura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - СадOkura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Зовнішній вид готелю Okura Garden Hotel Шанхай - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A01