Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

OldHouse Hostel

Uus 26, Старе місто Таллінна, Таллінн, Естонія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Місцезнаходження Старе місто Таллінна Кількість номерів: 12
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (26)
Відсортувати за:
Zalozhnykh L. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 31 липня 2012 р.
Расположение отеля просто супер!

Приветливый персонал, небольшой, но чистый и уютный номер
8,3
Нам немного не повезло с погодой, периодически был дождь. Но отель в самом центре старого города' поэтому все развлечения были в пределах досягаемости и погода нам ничего не испортила. На ресепшион милые девушки, ответили на все вопросы, вовремя вызвали такси в аэропорт. И вообще отель оставил приятное впечатление
Порада туристам: Если интересен вечерний и ночной Таллин, советую этот небольшой, но приятный отель.
Повідомити про цей вігук
Alexey M. Поїздка вдвох Russia, 12 червня 2012 р.
Тихий хостел в Старом городе

Удобное расположение, дружелюбный персонал
9
Удачное расположение в Старом городе, но в отдалении от основных туристических улиц, благодаря чему все достопримечательности находятся в шаговой доступности, и в то же время довольно здесь тихо и спокойно. Неплохой бюджетный вариант.
Hotel Feature Tip: Не стесняйтесь обращаться за помощью к персоналу, вам обязательно помогут :)
Повідомити про цей вігук
Mary R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 червня 2015 р.
Good value hostel

The staff were very nice, free lockers, no bunk beds
9
I had a great one night stay. I found it easy to find, close to the ferry. The staff were very nice, the coffee was free and good! I looked that there were no bunk beds.
Повідомити про цей вігук
Wai K. Група Hong Kong, 22 липня 2014 р.
Smelly room.

Very small room, the room was smelly. No fresh air inside room.
5,7
We were given a room on the ground floor. There was one window invthe room which was just next to the street. Because security reason, we were recommended notm to open the window. Also it was too noisy when we open it,. There was no air conditioner in the room so no fresh air inside the room. Moreover, the room was very small and smelly.
Повідомити про цей вігук
Megan H. Індивідуальний мандрівник Australia, 16 липня 2014 р.
Beds were uncomfortable and the hostel smelt.

Single beds no bunks, good location and staff would help if you asked
4,7
Повідомити про цей вігук
Mai N. Індивідуальний мандрівник Japan, 1 травня 2014 р.
nearby old town

nearby old town, ...?
6,7
I stayed just sleep. Not so clean, bath room was not separated male and feamale. But, near from old town..
Повідомити про цей вігук
Cyril E. Індивідуальний мандрівник Philippines, 1 вересня 2013 р.
good, clean rooms for very cheap price

near the ferry port and the old town
8
The hostel is good if you're coming into Tallinn by ferry. It's also near the old town area so within walking distance from the main sights. It's a bit of a distance from the bus station though and would require a tram ride.
Повідомити про цей вігук
Yulia G. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 серпня 2013 р.
Nice hostel

Cheap nice fun
9,3
Good hostel for traveling with friends. Very convenient location. There are internet. All the advice!
Повідомити про цей вігук
Christopher L. Індивідуальний мандрівник Australia, 15 серпня 2013 р.
Nice little hostel in a good location

Not too far from everything, Affordable, Easy going staff
5
I don't normally stay in hostels, but it was an OK experience. The accommodation was reasonable and the staff were quite accommodating despite the language barrier
Повідомити про цей вігук
Lee S. Індивідуальний мандрівник China, 17 липня 2013 р.
Great location and clean place

Central location, nice and designed room, budget price.
7,7
Which is located just few minutes away from the main shopping street and other sighseeing. Little room but with nice design and high ceiling. Clean and tidy common room/shared kitchen. Shared toilet is a bit small.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08