Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Orange Nest Hotel

1814 San Marcelino St., Малат, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Orange Nest Hotel Маніла - Фойє Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня
Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня Orange Nest Hotel Маніла - Вітальня
Місцезнаходження Малат Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,3
Розташування
6,3
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (278)
Відсортувати за:
Denis K. Поїздка вдвох Russia, 3 грудня 2012 р.
Услужливый персонал с хорошим знанием английского

Расположен вблизи достопримечательностей
6,7
Отель расположен в 12км от аэропорта(250-300песо на такси) и не подходит для одной ночевки. Таксисты не знают месторасположение отеля.Стоит на улице с односторонним движение,рекомендую купить карту( в отеле не дают),т.к. иногда проще добраться пешком(например от Робинзона~500м). По ночам лучше не ходить,рядом много попрошаек и бомжей.Возвращались с островов и решили провести пару дней в Маниле(хватило бы и одного). По заезду взяли депозит в размере 1000песо(нигде не указано). Поселили в двухместный номер с раздельными маленькими кроватями. Номер чистенький,но очень маленький душ с туалетом, вдвоем одновременно находится не получится. Рядом проходит дорога по которой гоняют фуры и выспаться после перелета не удалось. Холодильника нет,зато есть раковина,зачем так и не понял.Хороший WI-fi,правда ночью выключают.Есть курилка,которая в описании идет как балкон,на самом деле маленький тамбур с зарешеченными окнами. На следующий день попросили поменять номер,доплатили 300песо,которые взяли с депозита. Дали номер поменьше с одной большой кроватью,но более тихий и уютный.Убирались только если вешали табличку.Завтрак ограничен,либо стандартный американо,либо филиппинский. Из питья только кофе(правда свежесваренный) и лимонад.Трансфера в аэропорт нет,но охранники услужливо ловят такси.
Sightseeing/Attractions Tip: Соответствует своей цене,расположен недалеко от магазинов,океанариума,парка и достопримечательностей. Но если позволяют деньги,лучше взять другой отель в более престижном районе.
Повідомити про цей вігук
Vladimir T. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 листопада 2012 р.
Отель построен в 2011

Чистые комнаты
7,3
Чистые комнаты и англоговорящий персонал. Единственный минус-вечером и ночью по дороге, рядом с отелем, проезжает огромное число грузовиков, поэтому гул стоит как в морском порту.
Shopping Tip: Рядом с отелем находиться станция метро.
Повідомити про цей вігук
Dmitriy S. Поїздка вдвох Russia, 23 жовтня 2012 р.
Современный чистый отель с удобным расположееием

Кафе
9
Останавливались в данном отеле с октябре 2012. Отель имеет достаточно удобное расположение, приблизительно 5 минут пешком до станции LTR. Номер был чистым, но не очень большим, хотя в номере есть все необходимое для достаточно комфортного проживания. На первых двух этажах отеля есть кафе с достаточно невысокими ценами. Завтраки входящие в стоимость приятно порадовали.
Повідомити про цей вігук
Keith D. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 липня 2015 р.
Staying close to the action at Orange Nest.

Proximity to Manila sights; ease of getting to restaurants; spacious rooms.
8,3
It worked out well here for 3 days in Manila prior to flying out. Lorries moving along street in early hours of morning were rather noisy but soon got used to it.
Повідомити про цей вігук
Huan P. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 травня 2015 р.
Good

Staff
7,7
Повідомити про цей вігук
Fely P. Поїздка вдвох Netherlands, 1 травня 2015 р.
basic hotel

staff is very helpfull, near to the city.
5
We did not sleep a lot because of the terrible noice of cars and trucks outside. The room was not to comfortable but okay. Nice hot shower! Do all in all a little bit overrated.
Повідомити про цей вігук
Josef M. Індивідуальний мандрівник Germany, 31 березня 2015 р.
too noisy, no place to sleep

the room was big and clean, and so was the bathroom. the staff was very friendly
7
i could not sleep all night. the window was not isolated and the street in front of the hotel turned out to be the highway for the big trucks all night.....
Повідомити про цей вігук
Kevin R. Поїздка вдвох Canada, 28 березня 2015 р.
Cockroaches
4,7
The hotel had a birthday party in the small lobby area when I arrived, which made checking in very difficult. The staff was friendly enough as they led me to my room. The room was decent but much smaller than the pictures made it appear. My biggest issue were the roaches, 4 of which we killed and at least 3 more we didn't get to. It made the room very uncomfortable to be in as a couple, let alone sleep in. We asked for a late check out and we were charged 150 pesos per hour. I understand, but that could have easily been waived, especially considering the roach problem. We were looking for a romantic night in what looked to be a unique boutique style hotel, but we were sadly disappointed.
Повідомити про цей вігук
Francis S. Поїздка вдвох Singapore, 9 лютого 2015 р.
Never stay here again

None to comment on
3,7
Lift not working during my stay and had to walk up 5 storeys. Housekeeping does not leave water and soap in room. Once room was not cleaned until we had to call them in the evening. Staff don't smile.
Повідомити про цей вігук
Aad P. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 25 січня 2015 р.
pleasureful stay

a good staf, very cooperative, clean rooms
8,7
I had a nice and pleasureful stay in the Orange Nest. Simple but we'll made breakfast. Very kind staff and all working to make my stay as none I want to remember. Even the position is not so good for a Malate hotel I certainly think of going there again when i want to stay in manila. The very nice lounge music in the restaurant is so much more relaxing as most places. Only down point is the large amount of traffic in front of the hotel, still this not effected my stay. The will see me again this year.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Orange Nest Hotel МанілаOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелюOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелюOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - Інтер’єр готелюOrange Nest Hotel Маніла - ФойєOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - ВітальняOrange Nest Hotel Маніла - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A03