чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Orchid Hotel

1 Tras Link, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур 078867 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Orchid Hotel Сінгапур - Басейн Orchid Hotel Сінгапур - Басейн Orchid Hotel Сінгапур - Басейн Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зручності Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня
Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня Orchid Hotel Сінгапур - Вітальня Orchid Hotel Сінгапур - Ванна кімната Orchid Hotel Сінгапур - Ванна кімната Orchid Hotel Сінгапур - Фітнес-зал Orchid Hotel Сінгапур - Фітнес-зал Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан Orchid Hotel Сінгапур - Ресторан
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 272
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 2227 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (2227)
Відсортувати за:
Irina V. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 7 червня 2014 р.
знакомство с Сингапуром

прием администраторов, сам номер, наличие бассейна и сауны
9,7
отлично
Kirill I. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 травня 2013 р.
Отличный отель

дизайн, чистота, центр
8,7
Отель очень удачно расположен в одной-двух минутах ходьбы от одной из центральных станций метро. нашли мгновенно. Приветливый персонал на встретил, за пару минут все оформили и отдали нам ключи. Сам отель сделан добротно и качественно. большой номер с хорошим ремонтом. интересный дизайн. Так же неплохая цена у отеля в этом районе, что радует. не понравилось что в отеле взяли отдельный депозит и должны были его вернуть на карту после 2х! недель после выезда. Так вышло что через неделю карта была заблокирована(по другим причинам) и вопрос пришли ли деньги остался открытым. так же не понравился платный вайфай.
Elena A. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 квітня 2012 р.
Великолепный отель

Прекрасные номера, вежливый персонал, достойный завтрак
9
Отель впечатлил. Очень просторные, чистые номера, большая ванная комната. Завтрак вполне достойный. Рядом (50 м через парк) станция метро, очень удобно. В здании отеля на первом этаже с отдельным входом расположены закусочные, магазинчик, что тоже очень удобно.
Oleg L. Сім"я з малими дітьми Russia, 22 березня 2012 р.
Внутри лучше чем снаружи

Просторные номера и метро таджон пага в 200 метрах
9,7
Это хороший отель с шикарными номерами. Очень достойная площадь и высокие потолки. Все современно. Ресепшн не сильно помпезный но очень проактивный. Берут депозит. Имеется камера хранения. На входе в метро магазины и банкоматы. Особенно ситибанка.
Hotel Feature Tip: Завтрак подают на третьем этаже. Есть бассейн.
Vladimir F. Поїздка вдвох Russia, 14 лютого 2012 р.
Отличное расположение, просторные номера

Очень просторные для Сингапура номера, приятная цена (promo)
7,7
расположение - лучше не бывает: через улицу станция метро, до чайнатауна 10 минут пешком. номера по меркам сингапура просто огромные! номер брали по промо-акции по очень хорошей цене, правда, со 100% безвозвратной предоплатой. персонал на ресепшене очень доброжелательный, а вот с уборкой номера в первой половине дня - большие проблемы. на уборке, очевидно, работают 2 смены - к вечерней смене претензий нет, а вот утренняя смена сигнал с просьбой убрать номер зачастую просто игнорирует, а если убираются, то не докладывают пакетики с чаем-кофе, не пополняют мини-бар, однажды оставили одно полотенце на двоих, пришлось просить второе на ресепшене.
Restaurant Tip: завтрак в отеле лучше не брать: дорого и качество не очень. вокруг полно кафешек с отличным завтраками гораздо дешевле отеля.
Rafaela K. Поїздка вдвох Poland, 1 січня 2013 р.
dobra lokalizacja

dogodne położenie, miła i pomocna obsluga
8,7
Cena za noc wysoka, pewnie dlatego, że to był 31.12.2012. Hotel ma dogodne położenie tuż obok stacji MRT Tanjong Pagar. Do Marina Bay można dojść pieszo w pół godziny. Jest to więc wygodne położenie do rozpoczęcia zwiedzania miasta. Pokój deluxe był duży, przestronny i czysty. Łazienka miała jednak bardzo słabe oświetlenie. Obsługa bardzo miła, personel uśmiechnięty i bardzo pomocny.
Cindy S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 30 вересня 2014 р.
Great, as usual

Strategic location, spacious, good value
8,3
This was the third time I stayed at Orchid Hotel. As usual, it was a bang for my bucks. Excellent location. Spacious room. Quick responsive service. Just one setback: the room they gave I us smelled smoky when we checked-in while we actually asked for a non-smoking room.
Anupreet S. Поїздка вдвох Singapore, 28 вересня 2014 р.
one of the best till date

location, room sizes and value of money
8
Prefect cosy, clean and good size rooms best budget hotel
Lorraine N. Поїздка вдвох Australia, 27 вересня 2014 р.
Great hotel

Lovely staff, location, cleanliness
10
A friend and I stayed at The Orchid. The staff were very friendly and helpful. We had very noisy neighbours in a connecting room so we asked if they were checking out the next day. We were immediately offered another room even though we hadn't actually asked. The rooms were a good size and very clean.The hotel is less than 5 mins walk to an MRT station. The buffet breakfast was very good. Lots of choice.I would definitely stay there again.
William D. Група Philippines, 24 вересня 2014 р.
Hotel with a Few Smiling Staff

Spacious room / Near MRT station / Walking distance to Mall, Fruit Stalls, Maxwell & Chinatown
7,7
This is our 2nd stay in this hotel for this year, receptionists are prompt & helpful with our request for connecting rooms but need more improvement in good PR image. Most of them are poker-faced except a female staff & a few bellboys. But we loved our rooms on the higher floor- clean & spacious. Will certainly book again for our coming trip to Singapore

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Orchid Hotel СінгапурOrchid Hotel Сінгапур - БасейнOrchid Hotel Сінгапур - БасейнOrchid Hotel Сінгапур - БасейнOrchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - ЗручностіOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - ВітальняOrchid Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаOrchid Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаOrchid Hotel Сінгапур - Фітнес-залOrchid Hotel Сінгапур - Фітнес-залOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - РесторанOrchid Hotel Сінгапур - ФойєOrchid Hotel Сінгапур - ФойєOrchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю Orchid Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B01