Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Вітальня представницького класу Ovolo Noho Гонконг - Фітнес-зал Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Інтер’єр готелю Ovolo Noho Гонконг - Паб/Коктейль-бар Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Зовнішній вид готелю Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Зручності Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната
Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Фойє Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 60

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (488)
Відсортувати за:
Krzysztof M. Поїздка вдвох Poland, 3 лютого 2014 р.
dobry stosunek jakości do ceny jak na hong kong

o 18ej całkiem przyjemny happy our napoje bezalkoholowe bez ograniczeń w samym centrum wszystkiego
8
hotel jak na standardy europejskie sprawia wrażenie klaustrofobiczne ale pokój jest czysty nowoczesny i bardzo funkcjonalny mała restauracja też spełnia swoje zadanie personel umiarkowanie miły ale sprawny i pomocny
Повідомити про цей вігук
Dariusz J. Ділова поїздка Poland, 19 серпня 2012 р.
super hotel

lokalizacja , wystrój , obsługa , "dodatki"
9,3
rewelacyjne miejsce , lokalizacja : niedaleko stacji metra, blisko do soho i lkf . obsługa niezwykle miła, wystrój przyjemny , nowoczesny , czysto. sniadania bardzo proste ale smaczne i w cenie pokoju , mini bar uzupełniany co dziennie równiez w cenie pokoju. zimne napoje plus kawa i herbata dostepne 24 godziny na dobe ..równiez w cenie pokoju. miedzy 18 a 20 hh : serwują drinki alkoholowe + nieakoholowe kawa herbata - również w cenie pokoju. w hotelu dostepny jest tez mały gym oraz pralnia gdzie możesz samodzielnie wyprać i wysuszyć swoje ubrania ..i to wszystko w cenie pokoju :) a cena pokoju niezwykle atrakcyjna. relacja wartości do ceny ,...niezwykla !!!! polecam każdemu. chociaz niektórym może przeszkadzać wielkość pokoju ...bo rzeczywiście pokoje nie sa duże ...ale mają wszystko czego potrzebujesz ..duże wygodne łózno etc. no ale nie są wielkie. dla mnie ok ! ogólnie rzecz biorąc rewelacja ...a spałem juz w niejednym hotelu w hk.
Повідомити про цей вігук
Leandra V. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 23 серпня 2015 р.
My favorite hotel in Hong Kong

Location, friendly and helpfull staff, design
3
My favorite hotel to stay in Hong Kong. Location is perfect, Love the design, beautifull little rooms with everything you need, free minibar, goodie bag, Very helpfull and friendly staff. Happy hour! Effecient check-in with a cappuccino. After check out, and collecting my stored Luggage there was a shower room available.
Повідомити про цей вігук
Hyunjoon P. Ділова поїздка South Korea, 14 серпня 2015 р.
review

location, service, clean
5,7
everything is fine except small room size. it is too small.
Повідомити про цей вігук
King Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 12 серпня 2015 р.
Loyal customer program is desired!

Price, free mini-bar, easy check-in/out
7,3
Very great in overall. However, my room access-card did not work for the first time which requires me to go down to reception for re-work. That's a bit annoying.
Повідомити про цей вігук
David P. Поїздка вдвох Australia, 10 серпня 2015 р.
Ok

Staff
8,7
Good
Повідомити про цей вігук
Kumar S. Ділова поїздка India, 9 серпня 2015 р.
It was just a stay, nothing as great as special.

Service, behavior and cleaning
9
As a business trip, got very limited time to stay in hotel except to sleep. Behaviorally staffs are good. Since, as an Indian very limited vegetarians dishes has been served in breakfast. Just suggest, if you are paying from your pocket then pick some.more economical than this in the same area. I believe you will surely get a better deal than this.
Повідомити про цей вігук
Michelle S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 серпня 2015 р.
Great Stay!

Free Mini Bar, great staff, comfy
9,7
Повідомити про цей вігук
Gloria W. Індивідуальний мандрівник Singapore, 21 липня 2015 р.
Fabulous little stay at Ovolo Noho

Comfy bed, good location and friendly staff
9,3
I would stay at Ovolo above some of the more established brands, to be honest, because the beds are comfy, the device is good, the rooms are well equipped... You have plugs EVERYWHERE. Even I. The safe. And then you have a free travel adapter to use lest you forget (or can buy one from the front counter if you want to bring it with you). They also have Apple TV, Marin & Goetz shower stuff, and generously let you take anything you want from the fridge. Free wifi in the hotel and they register you automatically for the Y5 zone wifi. I can't say enough as to how good it is.. I truly would go back. If u happen to choose Noho, be sure to check out Little Bao (just behind PMQ). It's yummy.
Повідомити про цей вігук
Mathew M. Ділова поїздка Australia, 20 липня 2015 р.
A hip and refreshing experience

Friendly staff, location and free inclusions
8,3
Was a very good stay. To borrow a term from Silicon Valley, these guys are 'disruptors' in the hotel space.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ovolo Noho ГонконгOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Вітальня представницького класуOvolo Noho Гонконг - Фітнес-залOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Інтер’єр готелюOvolo Noho Гонконг - Паб/Коктейль-барOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Зовнішній вид готелю Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3B01