Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Гонконг Централ, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 528 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (528)
Відсортувати за:
Aleksei N. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2016 р.
отличный отель

уют,расположение,персонал
10
Маленькие,но уютные и функциональные номера.Бесплатный бар и наличие "счастливых часов" очень порадовало. Удачное расположение отеля.Персонал мгновенно и безотказно реагировал на любые наши просьбы.Если будем опять в Гонконге,непременно поселимся в Ovolo Noho.
Повідомити про цей вігук
Krzysztof M. Поїздка вдвох Poland, 3 лютого 2014 р.
dobry stosunek jakości do ceny jak na hong kong

o 18ej całkiem przyjemny happy our napoje bezalkoholowe bez ograniczeń w samym centrum wszystkiego
8
hotel jak na standardy europejskie sprawia wrażenie klaustrofobiczne ale pokój jest czysty nowoczesny i bardzo funkcjonalny mała restauracja też spełnia swoje zadanie personel umiarkowanie miły ale sprawny i pomocny
Повідомити про цей вігук
Dariusz J. Ділова поїздка Poland, 19 серпня 2012 р.
super hotel

lokalizacja , wystrój , obsługa , "dodatki"
9,3
rewelacyjne miejsce , lokalizacja : niedaleko stacji metra, blisko do soho i lkf . obsługa niezwykle miła, wystrój przyjemny , nowoczesny , czysto. sniadania bardzo proste ale smaczne i w cenie pokoju , mini bar uzupełniany co dziennie równiez w cenie pokoju. zimne napoje plus kawa i herbata dostepne 24 godziny na dobe ..równiez w cenie pokoju. miedzy 18 a 20 hh : serwują drinki alkoholowe + nieakoholowe kawa herbata - również w cenie pokoju. w hotelu dostepny jest tez mały gym oraz pralnia gdzie możesz samodzielnie wyprać i wysuszyć swoje ubrania ..i to wszystko w cenie pokoju :) a cena pokoju niezwykle atrakcyjna. relacja wartości do ceny ,...niezwykla !!!! polecam każdemu. chociaz niektórym może przeszkadzać wielkość pokoju ...bo rzeczywiście pokoje nie sa duże ...ale mają wszystko czego potrzebujesz ..duże wygodne łózno etc. no ale nie są wielkie. dla mnie ok ! ogólnie rzecz biorąc rewelacja ...a spałem juz w niejednym hotelu w hk.
Повідомити про цей вігук
Nigel B. Ділова поїздка Australia, 25 квітня 2016 р.
Ovolo April 2015
5,3
Tiny room. Did the job. Staff were excellent.
Повідомити про цей вігук
Penelope K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 21 квітня 2016 р.
Simple and basic but it works
6
It was the location of Ovolo Noho that persuaded me to book. This was my first visit to Hong Kong and I understand that rooms there are very small, and it was. However the bathroom and shower were perfectly fine with generous amounts of towels and products, including tissues, cotton buds, mouthwash, toothbrush and paste etc. And a lovely rainfall shower with a very sensible spray option. The free mini bar (with soft drinks and a couple of beers) is very welcome for the weary traveller along with the bag of goodies - peanuts, crisps etc. The free tote bag is a nice touch. The free laundry is also a boon. The breakfast was fine for me with two or three warm items (they definitely weren't hot) and good coffee in the cafe. On the downside, the bed was only slightly above the floor on a very low platform. I'm not sure why it couldn't have been a real bed, taking up no more space. I inadvertently left on the 'do not disturb' light when I left the room for the day, assuming the light would automatically go off, so my room was not made up. However staff were quick to take away my rubbish and offer me free replacement beers from the happy hour bar, when I mentioned it. Like so many hotels, lighting, especially in the bathroom, was fancy rather than functional and putting on make up involved guesswork on one side of my face. There are no opulent reception areas or liveried staff but this is a place that works, with pretty much everything you need included.
Повідомити про цей вігук
Leonard K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 17 квітня 2016 р.
Disappointed after seeing other Ovolo
4,7
If you're considering the Ovolo Noho, check first for Ovolo Central; Central is better in every way- location, room size, amenities...
Повідомити про цей вігук
Milada N. Поїздка вдвох Bulgaria, 16 квітня 2016 р.
Very clean.
6,3
Only issue is a room size. For HongKong can be accepted.
Повідомити про цей вігук
Terrie L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 15 квітня 2016 р.
Brilliant property
6
Located in an interesting area with lots of local finds. Staffs were welcoming and most helpful.
Повідомити про цей вігук
Khalil M. Індивідуальний мандрівник United Arab Emirates, 11 квітня 2016 р.
Very poor breakfast and tight space
5,3
Clean, location is best, all inclusive package is good, but space inside hotel is very tight, rooms very small, very poor breakfast, and also restaurant is very small, only two elevators so u have to wait a lot sometimes as the hotel building is very high! Good for young singles not families or groups
Повідомити про цей вігук
Ocari P. Поїздка вдвох Venezuela, 4 квітня 2016 р.
Location is perfect plus the happy hour
6
The room is small but for a few days stay is fine
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Ovolo Noho ГонконгOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Вітальня представницького класуOvolo Noho Гонконг - Фітнес-залOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Інтер’єр готелюOvolo Noho Гонконг - Паб/Коктейль-барOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Зовнішній вид готелю Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04