Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Гонконг Централ, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Вітальня представницького класу Ovolo Noho Гонконг - Фітнес-зал Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Інтер’єр готелю Ovolo Noho Гонконг - Паб/Коктейль-бар Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Зовнішній вид готелю Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Зручності Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімната
Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Вітальня Ovolo Noho Гонконг - Фойє Ovolo Noho Гонконг - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Гонконг Централ Кількість номерів: 60

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 513 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (513)
Відсортувати за:
Krzysztof M. Поїздка вдвох Poland, 3 лютого 2014 р.
dobry stosunek jakości do ceny jak na hong kong

o 18ej całkiem przyjemny happy our napoje bezalkoholowe bez ograniczeń w samym centrum wszystkiego
8
hotel jak na standardy europejskie sprawia wrażenie klaustrofobiczne ale pokój jest czysty nowoczesny i bardzo funkcjonalny mała restauracja też spełnia swoje zadanie personel umiarkowanie miły ale sprawny i pomocny
Повідомити про цей вігук
Dariusz J. Ділова поїздка Poland, 19 серпня 2012 р.
super hotel

lokalizacja , wystrój , obsługa , "dodatki"
9,3
rewelacyjne miejsce , lokalizacja : niedaleko stacji metra, blisko do soho i lkf . obsługa niezwykle miła, wystrój przyjemny , nowoczesny , czysto. sniadania bardzo proste ale smaczne i w cenie pokoju , mini bar uzupełniany co dziennie równiez w cenie pokoju. zimne napoje plus kawa i herbata dostepne 24 godziny na dobe ..równiez w cenie pokoju. miedzy 18 a 20 hh : serwują drinki alkoholowe + nieakoholowe kawa herbata - również w cenie pokoju. w hotelu dostepny jest tez mały gym oraz pralnia gdzie możesz samodzielnie wyprać i wysuszyć swoje ubrania ..i to wszystko w cenie pokoju :) a cena pokoju niezwykle atrakcyjna. relacja wartości do ceny ,...niezwykla !!!! polecam każdemu. chociaz niektórym może przeszkadzać wielkość pokoju ...bo rzeczywiście pokoje nie sa duże ...ale mają wszystko czego potrzebujesz ..duże wygodne łózno etc. no ale nie są wielkie. dla mnie ok ! ogólnie rzecz biorąc rewelacja ...a spałem juz w niejednym hotelu w hk.
Повідомити про цей вігук
Julian C. Поїздка вдвох Singapore, 16 січня 2016 р.
Good service and freebies overcome small room

Service, freebies and location
9,3
Staff service is excellent. Minibar items are free and replenished daily. Room is small and breakfast is simple, however staff service and freebies more than made up for it.
Повідомити про цей вігук
Lea E. Індивідуальний мандрівник Israel, 22 грудня 2015 р.
Perfect for short stay with little luggage

Staff performance, happy hour, wifi
8,3
Повідомити про цей вігук
Edwina R. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 грудня 2015 р.
Absolutely Fantastic!! Definitely Recommend

Great location, lots of added extras and great rooms
10
This hotel is fantastic! The rooms are very comfy, clean and trendy. Included in the room was lots of great, well-thought out extras. Everything in the mini-bar was free, there was a "welcome" package waiting for me in the room which included potato chips, some chocolates and mints. The bathrooms products were great and at reception they had a lounge area where you could help yourself to drinks and from 6pm they did complimentary nibbles and wine. The breakfast was also fantastic and they had real coffee which was a amazing. The location was really great - just a short walk up the stairs to Hollywood road. Would definitely stay here again and would definitely recommend it to others! Great hotel for a good price!
Повідомити про цей вігук
Gerard K. Поїздка вдвох Netherlands, 19 грудня 2015 р.
Good value for money

location, staff performance, hotel cleaness
9,3
Повідомити про цей вігук
Mary L. Група United States of America, 13 грудня 2015 р.
An awesome hotel

Everything is basically free, great location, amazing staff
9,7
The staff was super friendly and very helpful. It was great to get every for free such as laundry, snacks, drinks, and much much more. The amenities were top shelf items. They offer much more than another other hotels that we stay during our travels. The location was perfect for our 1st time in Hong Kong we were close to everything. I would totally recommend this hotel to anyone traveling to Hong Kong.
Повідомити про цей вігук
Ocari P. Поїздка вдвох Venezuela, 12 грудня 2015 р.
Great location

Location, happy hour and room
8,3
Perfect
Повідомити про цей вігук
Shuyan L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 25 жовтня 2015 р.
Thumbs Up!

Clean, comfy rooms. Friendly staff.
8,3
Great stay. Will definitely return for another stay!
Повідомити про цей вігук
Belinda B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 жовтня 2015 р.
Great Things in Small Packages

Location convenient to MRT and dining and shopping and night life; happy hour provides a wonderful way to meet other travelers; terrific Assistant Manager!
9,3
My room was very small, but incredibly well organized and appointed. There was plenty of room for everything except large suitcases and folded clothing. The room was quiet and well-lighted, and the bed extremely comfortable. The MTR is a five minute walk and the trolley even closer. The breakfast buffet was fine, and the in-house cafe could serve up any kind of coffee you could desire. The hotel specializes in small "extras" that make one's stay special - from the stocked (free) mini-bar to the happy hour every evening which provides a great opportunity to get to know other guests. The Assistant Manager, Ian Au, seems to genuinely love playing host at happy hour, and is generous with his advice and time. The next time I travel to Hong Kong, I will make a beeline for the Ovolo Noho unless I am traveling with my husband, since I think the size of the room would prove inadequate for two for all but the shortest stay.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ovolo Noho ГонконгOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Вітальня представницького класуOvolo Noho Гонконг - Фітнес-залOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - Інтер’єр готелюOvolo Noho Гонконг - Паб/Коктейль-барOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Зовнішній вид готелю Ovolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - Ванна кімнатаOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ЗручностіOvolo Noho Гонконг - Буфет/КафеOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ВітальняOvolo Noho Гонконг - ФойєOvolo Noho Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06