Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pacific Bay Hotel

1000 San Vitores Road Tumon, Тьоман Бей, Гуам 96931 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Фойє Pacific Bay Hotel Гуам - Фойє Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вхід Pacific Bay Hotel Гуам - Вхід Pacific Bay Hotel Гуам - Вхід Pacific Bay Hotel Гуам - Магазини Pacific Bay Hotel Гуам - Сад
Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-бар Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Тьоман Бей Кількість номерів: 132
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (181)
Відсортувати за:
Ekaterina E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2014 р.
терпимо

располоежение в городе
5,3
Отель, хуже чем представлен на сайте. окна в номерах не открываются, пахнет сыростью
Повідомити про цей вігук
Natalia S. Індивідуальний мандрівник United Arab Emirates, 26 липня 2013 р.
Большие комнаты это единственный фактор

Оядом с аэропортом ,ресторанами и несколькими большими магазинами
5,7
Я провела в отеле всево пару ночей и я не могла дождаться от туда уехать!!!Горячая вода была еле теплая,замок в моем номере постоянно заедало,никакого освещения кроме одной настольной лампы,в ванной комнате было немного грузновато !
Повідомити про цей вігук
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 29 квітня 2013 р.
отель для только переночевать

хороший интернет даже в номере
7
Повідомити про цей вігук
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 27 квітня 2013 р.
тихий спокойный отель

интернет быстрый
8
Повідомити про цей вігук
Aleksei Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 січня 2013 р.
Хорошее расположение, давно построен.

Не дорого при прочих равных.
6,3
отель подойдет для тех кто не собирается там проводить много времени - только переночевать, а досуг организовывать самостоятельно. мы брали машину на прокат поэтому постоянно ездили по достопримечательностям - и ели тоже не в отеле. завтраки (как и обеды и ужины) не предусмотрены, но рядом много заведений со средними для гуама ценами (высокими))). в двух кварталах публичный отличный пляж тумон, на котором все дорогие отели, хайят и т.д. отель построен давным давно - сыро, холлы обветшалые - но персонал приветливый и работу свою выполняет хорошо. номера приличные - кондиционер работает, вода горячая есть- полотенца меняют ежедневно. не предусмотрено никаких развлечений для детей. нет интернета!!! сети есть но нет пароля от них у персонала (карточки кончились) и цена на него в прайсе неприличная 8долл/час, 15 долл/день..
Повідомити про цей вігук
Nicole M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 травня 2015 р.
Good value for money.

Staff location price
6,7
Fine as always.
Повідомити про цей вігук
Nicole M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 травня 2015 р.
perfect for value & location

STAFF LOCATION & VALUE OF MONEY
7,7
Great as always. Thx for the hospitality.
Повідомити про цей вігук
Joseph O. Поїздка вдвох United States of America, 13 квітня 2015 р.
I found 3 different kinds of bugs

price, location
4
I was very disappointed to stay here. First I found 3 different bugs in the room. Spider in the bath room, ants near TV and cockroach on the bed. I don't need to explain about this more. And there's some kind of plastic thing under the bed, it makes noise every time I move. I couldn't really sleep at all. There were fire alarm in the middle of the night but no one explain about it so I had to call front desk my self.
Повідомити про цей вігук
Hyeyeon K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 31 березня 2015 р.
i don't want to stay this hotel again.

location, cheap
3,3
when i stayed at this hotel, i saw a cockroach in my room!!
Повідомити про цей вігук
Jeremy B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 21 січня 2015 р.
cheap trip to guam

location, price, location
5,3
It was the best cost I could get for the location. The hotel was older, moldy air conditioners,and you could not open the window for fresh air. location was close to shopping area.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pacific Bay Hotel ГуамPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ФойєPacific Bay Hotel Гуам - ФойєPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - ВхідPacific Bay Hotel Гуам - ВхідPacific Bay Hotel Гуам - ВхідPacific Bay Hotel Гуам - МагазиниPacific Bay Hotel Гуам - СадPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-барPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03