чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pacific Bay Hotel

1000 San Vitores Road Tumon, Тьоман Бей, Гуам 96931 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната Pacific Bay Hotel Гуам - Фойє Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вхід Pacific Bay Hotel Гуам - Місця відпочинку та розваги Pacific Bay Hotel Гуам - Магазини Pacific Bay Hotel Гуам - Сад Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната
Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-бар Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната
Місцезнаходження Тьоман Бей Кількість номерів: 132

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 158 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,1
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (158)
Відсортувати за:
Ekaterina E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2014 р.
терпимо

располоежение в городе
5,3
Отель, хуже чем представлен на сайте. окна в номерах не открываются, пахнет сыростью
Natalia S. Індивідуальний мандрівник United Arab Emirates, 26 липня 2013 р.
Большие комнаты это единственный фактор

Оядом с аэропортом ,ресторанами и несколькими большими магазинами
5,7
Я провела в отеле всево пару ночей и я не могла дождаться от туда уехать!!!Горячая вода была еле теплая,замок в моем номере постоянно заедало,никакого освещения кроме одной настольной лампы,в ванной комнате было немного грузновато !
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 29 квітня 2013 р.
отель для только переночевать

хороший интернет даже в номере
7
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 27 квітня 2013 р.
тихий спокойный отель

интернет быстрый
8
Aleksei Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 січня 2013 р.
Хорошее расположение, давно построен.

Не дорого при прочих равных.
6,3
отель подойдет для тех кто не собирается там проводить много времени - только переночевать, а досуг организовывать самостоятельно. мы брали машину на прокат поэтому постоянно ездили по достопримечательностям - и ели тоже не в отеле. завтраки (как и обеды и ужины) не предусмотрены, но рядом много заведений со средними для гуама ценами (высокими))). в двух кварталах публичный отличный пляж тумон, на котором все дорогие отели, хайят и т.д. отель построен давным давно - сыро, холлы обветшалые - но персонал приветливый и работу свою выполняет хорошо. номера приличные - кондиционер работает, вода горячая есть- полотенца меняют ежедневно. не предусмотрено никаких развлечений для детей. нет интернета!!! сети есть но нет пароля от них у персонала (карточки кончились) и цена на него в прайсе неприличная 8долл/час, 15 долл/день..
Nicole M. Поїздка вдвох United States of America, 8 жовтня 2014 р.
vacation

price, location, & staff
7,7
Fine.
Monika N. Ділова поїздка United States of America, 5 жовтня 2014 р.
VERY DISSAPOINTING!!

LOCATION WAS GOOD
5
WE BOOKED 2 NIGHTS, BUT MOVED OUT THE NEXT DAY, DIRTY, PLASTIC ON PILLOWS AND MATTRESS!! NOT TO RECOMMEND!!!
Dwight P. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 19 вересня 2014 р.
Feels Like Being in Skidrow

Location
4
It is rundown and filthy
Su H. Поїздка вдвох South Korea, 3 серпня 2014 р.
uncomfortable stay

staff was nice
3,7
the room was very humid and the bed was very uncomfortable. it had a pee blanket so whenever I moved it made a crispy sound which was very annoying and kept waking me up. the blanket was not soft at all so i had to use my own kinda blanket to sleep with. and also there was no sleepers to wear in the room and the floor was very dirty . My feet got really dirty by walking around the room to get my stuff. i was glad that i booked only 1 night there and i won't stay there again. I don't recommend this place.
Seaira L. Поїздка вдвох South Korea, 7 травня 2014 р.
oh.... i feel stifled in this room.
3,3
as i mention that, i feel stifled in this room. y? you cant open all windows in your room. bed drainage facility, moldy smell. only best thing was nice location!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pacific Bay Hotel ГуамPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімнатаPacific Bay Hotel Гуам - ФойєPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - ВхідPacific Bay Hotel Гуам - Місця відпочинку та розвагиPacific Bay Hotel Гуам - МагазиниPacific Bay Hotel Гуам - СадPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімнатаPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-барPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B04