чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pacific Bay Hotel

1000 San Vitores Road Tumon, Тьоман Бей, Гуам 96931 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Фойє Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вхід Pacific Bay Hotel Гуам - Бізнес Центр Pacific Bay Hotel Гуам - Місця відпочинку та розваги Pacific Bay Hotel Гуам - Магазини Pacific Bay Hotel Гуам - Магазини Pacific Bay Hotel Гуам - Сад Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Басейн Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан
Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-бар Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан Pacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Вітальня Pacific Bay Hotel Гуам - Ресторан
Місцезнаходження Тьоман Бей Кількість номерів: 132

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 147 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,7
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (147)
Відсортувати за:
Ekaterina E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2014 р.
терпимо

располоежение в городе
5,3
Отель, хуже чем представлен на сайте. окна в номерах не открываются, пахнет сыростью
Natalia S. Індивідуальний мандрівник United Arab Emirates, 26 липня 2013 р.
Большие комнаты это единственный фактор

Оядом с аэропортом ,ресторанами и несколькими большими магазинами
5,7
Я провела в отеле всево пару ночей и я не могла дождаться от туда уехать!!!Горячая вода была еле теплая,замок в моем номере постоянно заедало,никакого освещения кроме одной настольной лампы,в ванной комнате было немного грузновато !
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 29 квітня 2013 р.
отель для только переночевать

хороший интернет даже в номере
7
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 27 квітня 2013 р.
тихий спокойный отель

интернет быстрый
8
Aleksei Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 січня 2013 р.
Хорошее расположение, давно построен.

Не дорого при прочих равных.
6,3
отель подойдет для тех кто не собирается там проводить много времени - только переночевать, а досуг организовывать самостоятельно. мы брали машину на прокат поэтому постоянно ездили по достопримечательностям - и ели тоже не в отеле. завтраки (как и обеды и ужины) не предусмотрены, но рядом много заведений со средними для гуама ценами (высокими))). в двух кварталах публичный отличный пляж тумон, на котором все дорогие отели, хайят и т.д. отель построен давным давно - сыро, холлы обветшалые - но персонал приветливый и работу свою выполняет хорошо. номера приличные - кондиционер работает, вода горячая есть- полотенца меняют ежедневно. не предусмотрено никаких развлечений для детей. нет интернета!!! сети есть но нет пароля от них у персонала (карточки кончились) и цена на него в прайсе неприличная 8долл/час, 15 долл/день..
Seaira L. Поїздка вдвох South Korea, 7 травня 2014 р.
oh.... i feel stifled in this room.
3,3
as i mention that, i feel stifled in this room. y? you cant open all windows in your room. bed drainage facility, moldy smell. only best thing was nice location!
Henrich C. Поїздка вдвох Philippines, 2 травня 2014 р.
Relaxing Comfort

Location, Price and Friendly Staff
8
Our stay was quite pleasant. The hotel is ideally located at the heart of Guam's tourist haven, Tumon Bay, with everything within walking distance to the restaurants, bars, SandCastle, Pleasure Island, DFS, ABC stores and the beach, which is around 5 minutes walk across the hotel. The Bus Stop is just outside the hotel... Wifi in the room, with mini ref...Spacious lobby... Friendly and Accommodating staff.
Leung T. Поїздка вдвох Hong Kong, 8 лютого 2014 р.
Very good

good, better and best
8
Normita A. Поїздка вдвох Philippines, 2 грудня 2013 р.
The stay is comfortable and real value for money.

Convenience - easy access to major activities, clean areas, courteous staff.
8,7
We think that for the price we paid, we got the comfort we expected and we are happy all throughout our stay.
Marc L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 17 листопада 2013 р.
Budget Hotel in a great location!

Location, quick check in/out, good parking
5,3
If you stay here don't get the room with only a view of the downstairs lobby! Yikes, I couldn't even see out of the building. Wi-fi is only free in the lobby, and it's $15/day for wi-fi in your room, but you'll have to put down a $250 deposit for the Mi-Fi machine!! They even charge $3.00/hour for a floating ring for the pool! The power went off for several hours while I was there. It is within walking distance of a lot of shopping areas and restaurants. The beach is across the street. Thank god I only had to stay there a day!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pacific Bay Hotel ГуамPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімнатаPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - ФойєPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - ВхідPacific Bay Hotel Гуам - Бізнес ЦентрPacific Bay Hotel Гуам - Місця відпочинку та розвагиPacific Bay Hotel Гуам - МагазиниPacific Bay Hotel Гуам - МагазиниPacific Bay Hotel Гуам - СадPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - БасейнPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімнатаPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Паб/Коктейль-барPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - Інтер’єр готелюPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - РесторанPacific Bay Hotel Гуам - ВітальняPacific Bay Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Pacific Bay Hotel Гуам - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B02