Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Fuente Osmena, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pacific Pensionne Себу Сіті - Вітальня Pacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Ресторан Pacific Pensionne Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Бізнес Центр Pacific Pensionne Себу Сіті - Рецепція Pacific Pensionne Себу Сіті - Ресторан Pacific Pensionne Себу Сіті - Ресторан Pacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Їжа та напої Pacific Pensionne Себу Сіті - Ресторан
Місцезнаходження Fuente Osmena Кількість номерів: 72

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
5,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (175)
Відсортувати за:
Fedor G. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2012 р.
ушатанный и не стоящий этих денег отель

подробная карта филиппин на втором этаже,заселили без проблем намного раньше положенного времени,дополн платы не взяли
5
фото совершенно не совпадают с реальностью,на фото очень уютненько и чисто,в реальности сильно обшарпано,чувствуется что хозяева не занимаются отелем,муравьи,слегка запах затхлостью,телеящик древний с одним рабочим каналом,пульт походу с севшими батарейками,не реагирует вообще,всё старое и ушатанное
Повідомити про цей вігук
Janelene G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 1 серпня 2015 р.
So..So...

only near the center
4,3
Everything was old and they don't maintain the rooms well.
Повідомити про цей вігук
Yosuke K. Індивідуальний мандрівник Japan, 29 липня 2015 р.
non-smoking

they only have non-smoking rooms
4,3
Повідомити про цей вігук
Jan M. Індивідуальний мандрівник Philippines, 19 липня 2015 р.
Good

Location safety
7
Better
Повідомити про цей вігук
Melvie A. Група Philippines, 7 липня 2015 р.
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Повідомити про цей вігук
Mark R. Індивідуальний мандрівник Australia, 4 липня 2015 р.
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Повідомити про цей вігук
Sachin A. Поїздка вдвох United States of America, 31 травня 2015 р.
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Повідомити про цей вігук
Fely C. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 7 травня 2015 р.
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Повідомити про цей вігук
Cenin M. Поїздка вдвох Philippines, 1 березня 2015 р.
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Повідомити про цей вігук
Jukka H. Індивідуальний мандрівник Finland, 22 лютого 2015 р.
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pacific Pensionne Себу СітіPacific Pensionne Себу Сіті - ВітальняPacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу Сіті - РесторанPacific Pensionne Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Pacific Pensionne Себу Сіті - Бізнес ЦентрPacific Pensionne Себу Сіті - РецепціяPacific Pensionne Себу Сіті - РесторанPacific Pensionne Себу Сіті - РесторанPacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу Сіті - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу Сіті - Їжа та напоїPacific Pensionne Себу Сіті - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06