Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pacific Pensionne Себу - Вітальня Pacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу - Ресторан Pacific Pensionne Себу - Зовнішній вид готелю Pacific Pensionne Себу - Бізнес Центр Pacific Pensionne Себу - Рецепція Pacific Pensionne Себу - Ресторан Pacific Pensionne Себу - Ресторан Pacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелю Pacific Pensionne Себу - Їжа та напої Pacific Pensionne Себу - Ресторан
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 72

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
5,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (169)
Відсортувати за:
Fedor G. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2012 р.
ушатанный и не стоящий этих денег отель

подробная карта филиппин на втором этаже,заселили без проблем намного раньше положенного времени,дополн платы не взяли
5
фото совершенно не совпадают с реальностью,на фото очень уютненько и чисто,в реальности сильно обшарпано,чувствуется что хозяева не занимаются отелем,муравьи,слегка запах затхлостью,телеящик древний с одним рабочим каналом,пульт походу с севшими батарейками,не реагирует вообще,всё старое и ушатанное
Sachin A. Поїздка вдвох United States of America, 31 травня 2015 р.
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Fely C. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 7 травня 2015 р.
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Cenin M. Поїздка вдвох Philippines, 1 березня 2015 р.
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Jukka H. Індивідуальний мандрівник Finland, 22 лютого 2015 р.
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Tiffany D. Поїздка вдвох France, 2 січня 2015 р.
Dont go
3
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Meneleo M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 16 листопада 2014 р.
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Elizabeth S. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 24 вересня 2014 р.
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Georg K. Ділова поїздка Germany, 25 квітня 2014 р.
easy in, easy out

booking was done by internet, room was ready, simple but equivalent room
6
Rainer B. Індивідуальний мандрівник Germany, 27 березня 2014 р.
practical location in the city

close to shopping centers, not noisy, low cost for a city hotel
7
without problems, all things in the room were working although in the years including the bath room, friendly staff, personally I wish to have cotton blankets on the beds instead synthetic blankets of bad quality and better materasses.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pacific Pensionne СебуPacific Pensionne Себу - ВітальняPacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу - РесторанPacific Pensionne Себу - Зовнішній вид готелю Pacific Pensionne Себу - Бізнес ЦентрPacific Pensionne Себу - РецепціяPacific Pensionne Себу - РесторанPacific Pensionne Себу - РесторанPacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу - Інтер’єр готелюPacific Pensionne Себу - Їжа та напоїPacific Pensionne Себу - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05