Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Palm Residence Inn

Guerrero Street, Poblacion, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Palm Residence Inn Давао - Інтер’єр готелю Palm Residence Inn Давао - Рецепція Palm Residence Inn Давао - Поле для гри в гольф Palm Residence Inn Давао - Фойє Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня
Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня Palm Residence Inn Давао - Вітальня
Місцезнаходження Poblacion Кількість номерів: 59

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 63 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (63)
Відсортувати за:
Paul J. Індивідуальний мандрівник Canada, 30 січня 2016 р.
Professionally run. Terrible WiFi.

Good value
7,3
Don't know why the WiFi is so bad. Seems the Philippines is like this.
Повідомити про цей вігук
Jermain L. Ділова поїздка Philippines, 23 жовтня 2015 р.
Will never recommend to anyone

Location
3
The room was full of mosquitoes. I got a lot of insect bites. The heater wasn't working. The bedsheets got stains. TV is black and white. When I complained, the cleaner didn't attend to me. He just said he'd spray Baygon even if it was bed time already. About the shower, he fixed some wiring. About the stained sheets, he said I'll be charged 100 if I had it replaced if I haven't stayed for a day yet. I was really disappointed cause he just went back to one of the vacant rooms to watch TV. I informed the front desk about the problem but it seems they used to complaints so they didn't do anything.
Повідомити про цей вігук
Marivic C. Група Philippines, 11 жовтня 2015 р.
Good palm

Three best things about the hotel are location, value for money and cleanliness.
8
Generally, it was good. Great value for money!
Повідомити про цей вігук
Perla F. Група Philippines, 2 травня 2015 р.
Good location, friendly staff, linens not very goo

Location, price for money, frendly
6
We got value for money. Good location.
Повідомити про цей вігук
Jose I. Поїздка вдвох Philippines, 17 квітня 2015 р.
Goldilocks... Just right...

location, still classy and right price
8,3
Overall, our stay was pleasant and very convinient but please provide cleaner towels.
Повідомити про цей вігук
Teresa F. Ділова поїздка United States of America, 18 березня 2015 р.
Our experienced in the palm residence inn

location, accessibility and quietness
6
The location itself is very convenient. The room was well organized. However, the staffs seemed to be not professionally trained, the comfort wasn't very pleasant - the towels were ripped, mosquitoes in the room and the room service's rating up to 5 is 1! Overall, weren't very satisfied with our stay!
Повідомити про цей вігук
Aida A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 6 жовтня 2014 р.
i like it because its walk distance in the mall

near the mall
7
The time we sleep there. Theres banging in other room. Building some stuff. And its annoying. And there bathroom has no mat to dry your feet.
Повідомити про цей вігук
Glaren S. Група Philippines, 4 вересня 2014 р.
location is very accessible

location, clean and descent
8,3
Повідомити про цей вігук
Kate R. Група Philippines, 2 вересня 2014 р.
Awesome Staffs! Clean and Neat Rooms!

staffs, rooms, location
8,3
Me and my friends had a wonderful stay on this hotel. The staffs are super accommodating and sweet. It is perfectly located near the restaurants and Gaisano mall. I will definitely go back to this place.
Повідомити про цей вігук
Nicole M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 7 червня 2014 р.
good location

affordable, friendly staff, accessible
7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Palm Residence Inn ДаваоPalm Residence Inn Давао - Інтер’єр готелюPalm Residence Inn Давао - РецепціяPalm Residence Inn Давао - Поле для гри в гольфPalm Residence Inn Давао - ФойєPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - ВітальняPalm Residence Inn Давао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06