Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Palms Cove Resort

Danao, Panglao Island, пляж Алона - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6340 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Palms Cove Resort Бохол - Басейн Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Зручності Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Зручності Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Ресторан Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Ресторан
Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Вітальня Palms Cove Resort Бохол - Ресторан Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Вітальня Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса
Місцезнаходження пляж Алона - острів Панглао Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (181)
Відсортувати за:
Iuliia K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 2 березня 2013 р.
Тихое место с хорошим бассейном

Просторный номер, хороший бассейн, тишина
7,3
Хороший отель, расположенный в тихом месте, недалеко от пляжа. Услужливый и дружелюбный персонал. Удобная мини-кухня в номере. Можно порекомедовать.
Pavlo F. Поїздка вдвох Ukraine, 11 січня 2013 р.
Приятный отель с уоженной территорией

Чистые номера, отличный сервис
9,3
Отличный частынй отель с бассейном во дворе. Крайне обходительный персонал и очень вкусные завтраки. Отель расположен в частном секторе, до пляжа идти 3 минуты
Iuliia K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 30 грудня 2011 р.
Чудное тихое местечко

Спокойная обстановка и замечательный бассейн
9,7
В этом отеле всего 4 номара и 1 большая вилла. Есть небольшой ухоженный дворик и замечательный бассейн. Отель расположен не на первой линии, но до моря недалеко - около 5 минут прогулочным шагом по хорошей тропинке. На территории самого отеля тишина и спокойствие, не слышно шума и музыки с берега. Номера просторные, есть диванчик и журнальный столик, небольшая "кухня", состоящая из холодильника, раковины, набора посуды, чайника, кофе, чая, сахара, мини-бара, душ и туалет, сейф, кондиционер, а вот телевизора не было. Оформлены красиво и по-домашнему. Убирались каждый день, меняли полотенца и раскладывали туалетные принадлежности - мыло, шампунь, кондиционер. В номере был фумигатор с запасом таблеток, но нам не понадобился. Также в номере было два фонарика - они пригодились нам для вечерних прогулок. Завтраки в отеле по прописанному на неделю меню, кофе и сэндвичи с джемом - в неограниченном количестве. Персонал дружелюбный, иногда работников бывает больше, чем проживающих в отеле (учитывая количество номеров). Можно рекомендовать этот отель для проживания с детьми.
Hotel Feature Tip: Отель новый и маленький, поэтому туристов там не много. Да еще и расположен не в самом центре. Поэтому таксист, который нас вез, дороги не знал, возил очень долго, уже стало темнеть. Поэтому смотрите сами внимательно на дорогу, там есть указатель, в каком месте нужно свернуть. По указателям добраться несложно.
Sergio S. Поїздка вдвох Spain, 7 квітня 2015 р.
Good hotel

Relaxing hotel, friendly staff, nice swimming pool and good food
7,3
Hotel is nice and relaxing, if you are Not looking for luxury place. Deluxe Room is comfortable, nice and big enough(NO TV). Welcome drink and free water(2 small bottles) every day. Breakfast and food is good(fresh fruit, toasts with mermelade or uve+coffee/tea) and You can decide your main dish (eggs+meat). If you want fresh juice or shake, you have to pay extra Ph100. Hotel is Not at the beach, so you can walk or hotel have tricycle to go alona beach in 5' or 10' walking through bohol diving resort. To improve the road to join the hotel(plenty of rocks, no pavement), no breakfast extra charges. The best of the hotel, the friendly and helpful staff!
Zhi D. Поїздка вдвох China, 7 квітня 2015 р.
Perfect

Environment, modern room, great staff
9,7
We stayed in the studio room for two days and it's perfect!! Rooms are superly well designed. It may be common for a city hotel, but definitely outstanding for a beach hotel. Value for money. If I return to Bohol, I will for sure revisit it!
Barry W. Поїздка вдвох United States of America, 24 березня 2015 р.
Great place to stay

Excellent location, excellent service, very nice room
9,3
We really enjoyed our stay, only 5 minute walk to the beach yet far enough away to enjoy peace and quiet. The staff was very friendly and helpful. One of the best vacations we have had.
Laszlo M. Поїздка вдвох Canada, 11 березня 2015 р.
Very good

Room size, cleanness, yard and pool.
9
Enjoyable
Lindsay W. Поїздка вдвох United States of America, 27 лютого 2015 р.
Couples Winter Vacation

Staff, Amenities, Location
9
My husband and I had a wonderful stay at the Palms Cove Resort. It is just a short 5 minute walk to the beach but away from the craziness of the touristy part of Alona Beach. Very quiet and relaxing in the evening. Excellent service, the staff was incredible and did everything to make our stay enjoyable. They even helped to schedule massage services and arranged for a island hopping/snorkeling tour. The food was also excellent. Overall, a wonderful hotel and I would definitely recommend it to anyone visiting the Alona Beach area.
Philip H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 7 січня 2015 р.
Good hotel, poor location

Staff, pool
8
Comfortable place, and location in itself not bad, a 10 minute walk to the beach, but when it's rqining, as it was, the track is muddy, with lots of big puddles, and is poorly lit. Access to the beach was through another hotel- or at least I did.
Raymond N. Поїздка вдвох Canada, 28 грудня 2014 р.
Great Stay

We enjoyed the quiet location. A quick walk to the beach. Quiet sitting by the pool or on the rooftop patio. The room was very comfortable and clean.
9
Our stay at the Palms Cove Resort was most enjoyable. The staff were very friendly and helpful. The room was very clean and well maintained. We were a short 5 or 6 minutes to the beach. It was also nice to sit by the hotel pool to read and have a refreshment.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

SG-AGWEB-6B03