чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Palms Cove Resort

Danao, Panglao Island, пляж Алона - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6340 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Palms Cove Resort Бохол - Басейн Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Зручності Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Зручності Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Ресторан Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Ресторан
Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса Palms Cove Resort Бохол - Номер Люкс Palms Cove Resort Бохол - Вітальня Palms Cove Resort Бохол - Ресторан Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелю Palms Cove Resort Бохол - Вілла Palms Cove Resort Бохол - Вітальня Palms Cove Resort Бохол - Балкон/Тераса
Місцезнаходження пляж Алона - острів Панглао Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 159 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
6,9
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (159)
Відсортувати за:
Iuliia K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 2 березня 2013 р.
Тихое место с хорошим бассейном

Просторный номер, хороший бассейн, тишина
7,3
Хороший отель, расположенный в тихом месте, недалеко от пляжа. Услужливый и дружелюбный персонал. Удобная мини-кухня в номере. Можно порекомедовать.
Pavlo F. Поїздка вдвох Ukraine, 11 січня 2013 р.
Приятный отель с уоженной территорией

Чистые номера, отличный сервис
9,3
Отличный частынй отель с бассейном во дворе. Крайне обходительный персонал и очень вкусные завтраки. Отель расположен в частном секторе, до пляжа идти 3 минуты
Iuliia K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 30 грудня 2011 р.
Чудное тихое местечко

Спокойная обстановка и замечательный бассейн
9,7
В этом отеле всего 4 номара и 1 большая вилла. Есть небольшой ухоженный дворик и замечательный бассейн. Отель расположен не на первой линии, но до моря недалеко - около 5 минут прогулочным шагом по хорошей тропинке. На территории самого отеля тишина и спокойствие, не слышно шума и музыки с берега. Номера просторные, есть диванчик и журнальный столик, небольшая "кухня", состоящая из холодильника, раковины, набора посуды, чайника, кофе, чая, сахара, мини-бара, душ и туалет, сейф, кондиционер, а вот телевизора не было. Оформлены красиво и по-домашнему. Убирались каждый день, меняли полотенца и раскладывали туалетные принадлежности - мыло, шампунь, кондиционер. В номере был фумигатор с запасом таблеток, но нам не понадобился. Также в номере было два фонарика - они пригодились нам для вечерних прогулок. Завтраки в отеле по прописанному на неделю меню, кофе и сэндвичи с джемом - в неограниченном количестве. Персонал дружелюбный, иногда работников бывает больше, чем проживающих в отеле (учитывая количество номеров). Можно рекомендовать этот отель для проживания с детьми.
Hotel Feature Tip: Отель новый и маленький, поэтому туристов там не много. Да еще и расположен не в самом центре. Поэтому таксист, который нас вез, дороги не знал, возил очень долго, уже стало темнеть. Поэтому смотрите сами внимательно на дорогу, там есть указатель, в каком месте нужно свернуть. По указателям добраться несложно.
Milan P. Поїздка вдвох Czech Republic, 27 листопада 2014 р.
new, cozy and private

The cleanliness, food, staff
9,7
Our stay was amazing. As we stayed at the beginning of the main season, we were nearly the only customers in the hotel. The hotel is very private and has only 8 rooms. Our room was beautiful and clean. The hotel is new and well designed, the swimming pool is clean and perfect. The food was delicious and the staff was amazing. They made our stay even more pleseant. The location is good but not right on the beach. You have to walk 3-5 minutes to the main beach but we didnt mind at all. Even more, the hotel provides free shuttle (motobike)to the center of Alona beach. Hope to come back. Very recommend this hotel.
Charito E. Ділова поїздка Philippines, 12 жовтня 2014 р.
Affordable and clean

room, cleanliness
7
Cara O. Сім"я з малими дітьми United States of America, 14 липня 2014 р.
Quiet, but some problems with the room.

Nice grounds, safe, away from night life.
7
There were only two families here during our stay, so it was quiet, safe, and pleasant for us, our 5 y.o. and grandmother. The staff wad very friendly and helpful. They loaned us a knife for our mangos and helped us out. However, both our room and our gandmothaer's bathroom flooded during the night during a storm. There were also very persistent ants that invaded our room. My daughter had mango juice on her shorts and somehow an army of ants managed to find them and invade her suitcase. If there was any residue of sweetness, the ants came in. We did not want to spray ant spray around clothing and eating areas while we were there, so I just wiped surfaces with some. The walk to the beach was a little different than I expected. It took 10 min with our daughter and grandmother. We were ok with walking through a public beach entrance (through a construction site and down an alley with some trash along the way). But westerners with young children might be put out. I also suggest flying in to Tagbilaran instead of Cebu.
Molly Y. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 30 червня 2014 р.
Will not visit again

The safety guide is the only best point of the hotel.
4
Terrible stay, room has croaches. The packed breakfast is merely one slice of bread with one egg, and one bottle of water. My phone needs a wall to USB adaptor, the hotel has the charger and said the adopter was their boss` property and will not lend to guests. The hotel has absolutely no understanding of hospitality.
Chung H. Ділова поїздка Hong Kong, 4 травня 2014 р.
nice hotel, comfortable room, nice food

room hygiene, food quality, staff service
5,7
very enjoyable stay, relaxing vacation
Deborah M. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 травня 2014 р.
great hotel beautiful island

staff, restaurant, pool
8,7
Had a great stay 4 days I am an extremely slow walker and it only took 6 minutes to walk to beach there is a shuttle bus if needed. I would definitely recommend this hotel to my friends. Dubbed at poolside are to low if you are elderly or unfit or bad back you will not be able to sit on sun chairs
Darren H. Поїздка вдвох United Kingdom, 29 квітня 2014 р.
OK but can get better for the price. Odd location

Pool Small hotel Staff
5,7
Room very poor for the money. Needs refurb soon.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Palms Cove Resort БохолPalms Cove Resort Бохол - БасейнPalms Cove Resort Бохол - ВіллаPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Номер ЛюксPalms Cove Resort Бохол - ЗручностіPalms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - ЗручностіPalms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - РесторанPalms Cove Resort Бохол - Балкон/ТерасаPalms Cove Resort Бохол - Номер ЛюксPalms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - РесторанPalms Cove Resort Бохол - ВіллаPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Балкон/ТерасаPalms Cove Resort Бохол - Номер ЛюксPalms Cove Resort Бохол - ВітальняPalms Cove Resort Бохол - РесторанPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - ВіллаPalms Cove Resort Бохол - ВітальняPalms Cove Resort Бохол - Балкон/ТерасаPalms Cove Resort Бохол - РесторанPalms Cove Resort Бохол - ВітальняPalms Cove Resort Бохол - Інтер’єр готелюPalms Cove Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Palms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напоїPalms Cove Resort Бохол - Їжа та напої


AS-AGWEB-3B05