чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, San Nicolas, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня
Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження San Nicolas Кількість номерів: 181

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 48 відгуків

Ціна-якість:
6,5
Розташування
6,7
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (48)
Відсортувати за:
June R. Група Philippines, 4 квітня 2015 р.
None
4,3
Good
Greg A. Група Philippines, 4 квітня 2015 р.
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Esteban V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Naydha C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
Pamela O. Сім"я з малими дітьми Philippines, 3 квітня 2015 р.
Just great!

The room is spacious. Friendly staff. Located near the city.
8
Lemuel G. Група Philippines, 3 квітня 2015 р.
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!
Jewelry R. Група Philippines, 3 квітня 2015 р.
Nothing but Good Service

Service, Location
6
Service for this hotel is topnotch. Hotel staffs are very accommodating, warm and respectful. However, rate for the hotel is overrated, not worth the money. Room is just okay nothing real amazing about it. One thing that really made me disappointed during my stay is the breakfast included. Food is very bland.
Renato S. Ділова поїздка Philippines, 21 березня 2015 р.
Pleasantly Surprised at good Experience

Quick check in, clean rooms, friendly staff, good restaurant in the premises, no charge for late check out
9,3
Surprisingly good. With all the negative reviews, my wife and I were a bit apprehensive. Happily none of those bad reviews happened during our stay. The staff were accomodating and friendly. The room was spacious and clean. The towels and amenities were okey. Hit water flowed in the showers with ample pressure. The bed was comfortable. Slept well through out the night. Flat screen TV worked and the aircon was not noisy. What more can we ask? Breakfast was good. Lunch menu was good and reasonable priced. Late check out was allowed free of charge. Wifi was free. Can recommend to others.
Analyn M. Сім"я з малими дітьми United States of America, 19 березня 2015 р.
Not as I expected. needs lots of updating

I would say just the staff
6
It was alright not the best.
Steve L. Поїздка вдвох Philippines, 7 березня 2015 р.
Worst stay ever

Hotel security staff were very courteous
7,7
There was no coffee in my room.. The floor tiles were cracking right in front of our eyes... The staff was so dull And un attentive to our needs. Wifi was very poor and only found at the lobby... Manager was never around

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pamulinawen Hotel ЛаоагPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - ВидPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Конференц-залPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє


AS-AGWEB-3A07