Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, Сан Ніколас, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю
Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє Pamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє Pamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє
Місцезнаходження Сан Ніколас Кількість номерів: 181

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,5
Розташування
6,8
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (52)
Відсортувати за:
Sherwin A. Ділова поїздка Philippines, 27 травня 2015 р.
Sad... just sad.

none at allPamulinawen Hotel
4,7
Regretful
Fairuz Z. Група Malaysia, 4 травня 2015 р.
Great location!

Great location, spacious and clean.
7,7
The hotel itself located along the national highway, therefore giving the hotel guest direct access to locate the hotel. The room are big and spacious. Hotel breakfast are not so great, but fair enough.
Fairuz Z. Група Malaysia, 3 травня 2015 р.
Spacious.

Clean, quiet and great location.
7,7
Great location. Near to city centre. And only 30mins to Paoay Sand Dunes.
Anand C. Група India, 3 травня 2015 р.
Laoag, stay centrally to see Vigan and Pagudpud

Staff, location, cleanliness
7,3
Hotel is new and over rated. Staff go out of the way to make your stay pleasant. Location is very convenient. For vegetarian food, choices are almost non existent. Management is not accommodating in giving options when breakfast is complimentary. Rooms are spacious but basic.
Esteban V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Naydha C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
June R. Група Philippines, 4 квітня 2015 р.
None
4,3
Good
Greg A. Група Philippines, 4 квітня 2015 р.
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Pamela O. Сім"я з малими дітьми Philippines, 3 квітня 2015 р.
Just great!

The room is spacious. Friendly staff. Located near the city.
8
Lemuel G. Група Philippines, 3 квітня 2015 р.
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pamulinawen Hotel ЛаоагPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Конференц-залPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02