чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, Лаоаг, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімната Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня
Pamulinawen Hotel Лаоаг - Вітальня Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Лаоаг Кількість номерів: 181

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 35 відгуків

Ціна-якість:
6,5
Розташування
6,6
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (35)
Відсортувати за:
Ma D. Ділова поїздка Philippines, 24 травня 2014 р.
just fine

easy to reach public transport
6
just fine
Joan G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 20 квітня 2014 р.
A place to sleep in while exploring Laoag

Location, parking, good water pressure
5,3
This hotel is a good place to sleep in while going through surrounding areas of Laoag. I felt like it was way to pricey for the service and rooms it offered. Front desk always seemed unsure when being asked about routine hotel procedures and that made me feel uncomfortable. There seemed to be lack of security in the parking and it felt like anyone can gain access from the basement which had elevators going in rooms. Most of their staff seemed to be trainees do NOT get me wrong they were nice it just felt like they lacked the skill in serving and accommodating guest. There is usually long lines in the breakfast buffet and their food was just okay. The room was standard but I appreciate the very clean bathrooms with great water pressure.
Mr A. Поїздка вдвох Philippines, 19 квітня 2014 р.
Very expensive! Not worth it!!

Nice lobby!
4,7
Dissapointed. Yellowish water coming from the faucet, broken bathroom tiles, small tv with poor reception,
Ericson B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 19 квітня 2014 р.
Disappointing hotel

Wide basement parking
3,7
I will have not go back to this hotel, buffet breakfast already gone by 8:30 am, even thought the sched time was at 7-10 am. Waiting time at dining area around 1 hr upon order (eventhough they are only limited guest). Pool water is not clean.
Rose A. Група Philippines, 18 квітня 2014 р.
Average

Location, Quiet surroundings and Nice Lobby
7,3
We have requested for pick up unfortunately the staff didn't know upon calling them. They said that they are going to call us back as soon as possible to check if they could arrange our pick up. But after 20 minutes they didn't call us and after calling them again we just found out that they could not arrange our request and we need to commute going there. The other staff were very friendly. We are about to have our breakfast around 8-9 am but when we got to the dining hall, we found out that there's no food left (it was supposed to be a buffet) and we need to wait for them to cook another set so lots of guest were angry so it's not a good start of the day :(
Jamie M. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 4 січня 2014 р.
Hotel not quite complete, need staff training

nice lobby with free wifi
4,7
Paul S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 грудня 2013 р.
Nice newer modern hotel

Clean, quiet, good staff
9
Only stayed overnight, but was impressed with room, staff and quiet location.
Antonio E. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 грудня 2013 р.
we managed to live by….nothing great, disappointed

relatively quiet as on the out skirts of town, spacious, comfortable
4,3
The staff were mostly OJT students so what can you expect? Generally, spacious, comfortable though
Mary L. Поїздка вдвох United States of America, 11 листопада 2013 р.
BAD

RECEIVING AREA
2,7
NOT WORTH FOR THE MONEY I PAID FOR; THE HOTEL IS NOT CENTRALLY LOCATED IN LAOAG
Waling C. Група Philippines, 20 жовтня 2013 р.
It was comfortable stay

near airport
7,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pamulinawen Hotel ЛаоагPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - Ванна кімнатаPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - ВітальняPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - БасейнPamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - ВидPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - Номер ЛюксPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ОточенняPamulinawen Hotel Лаоаг - ФойєPamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Конференц-залPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - РецепціяPamulinawen Hotel Лаоаг - РесторанPamulinawen Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Pamulinawen Hotel Лаоаг - Фойє


AS-AGWEB-3B07