Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Paradise Island Park & Beach Resort

Barangay Caliclic, район Бабак - острів Самал, Давао, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 253 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (253)
Відсортувати за:
Artem S. Поїздка вдвох Russia, 3 вересня 2014 р.
Хороший отель, чистое море

Вкусная еда, вежливый персонал, вечерние представления
9,3
Повідомити про цей вігук
Michelle C. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 28 квітня 2016 р.
worth it!
6
friendly staff,comfy and clean rooms.
Повідомити про цей вігук
Ruel B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 18 квітня 2016 р.
Friendly Staff, cleanliness of everything
6
Friendly Staff, cleanliness of everything
Повідомити про цей вігук
Les S. Сім"я з малими дітьми Australia, 7 квітня 2016 р.
great resort for families
6,3
awesome for young families clean single huts great staff
Повідомити про цей вігук
Jennifer C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 28 березня 2016 р.
Clean rooms and delicious food
4,3
The place and rooms are clean...food are delicious although the beverages are too pricey...the beach is great my kids enjoyed it very much. Cons are you can't bring any drinks like water, softdrinks or juices and the extra payment for every kid are 350php it would have been better if it was said before at their booking policy in agoda.
Повідомити про цей вігук
Adrian P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 12 березня 2016 р.
One of the best experience
6,7
One of the best experience
Повідомити про цей вігук
Zachary W. Сім"я з малими дітьми United States of America, 7 березня 2016 р.
Our annual vacation spot!
6,7
We have vacationed here at least a week a year for the past several years. A great spot for couples or families alike. Lots to do and an easy commute to the city for business or entertainment. I'm sure we will be back again on our next visit to the PH.
Повідомити про цей вігук
Mary A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 березня 2016 р.
Enjoyable resort. Our 4th time there

Friendly Staff, cleanliness of everything and the rooms
9,7
Great
Повідомити про цей вігук
Adela P. Сім"я зі старшими дітьми Netherlands, 4 березня 2016 р.
Nice place
5,3
We allways enjoy our stay at the Paradise Beach resort. It's close to Davao City. The rooms are nice and clean. Meals are good and reasonable priced. Every day and night there is live music and a during diner a fire dance. A bit crowded during the weekend because it is cheap for a day trip.
Повідомити про цей вігук
Jacinth C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 28 лютого 2016 р.
Courteous staff and amazing accommodation!
6,7
Room 21 was spacious, comfortable and the bathroom smells great! All staff were courteous. The water at the beach felt cool and it doesn't smell. It even looked pristine in the photos. Mom and I truly enjoyed our overnight stay. Special mention to the best mixed vegetable dish. We had it every meal.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Paradise Island Park & Beach Resort ДаваоParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВхідParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - МагазиниParadise Island Park & Beach Resort Давао - Спа-центрParadise Island Park & Beach Resort Давао - ОточенняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Ванна кімнатаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Зовнішній вид готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06