чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Paradise Island Park & Beach Resort

Barangay Caliclic, район Бабак - острів Самал, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вхід Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Магазини Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Спа-центр Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Оточення Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю
Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Ванна кімната Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Зовнішній вид готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня
Місцезнаходження район Бабак - острів Самал Кількість номерів: 76

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 185 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (185)
Відсортувати за:
Artem S. Поїздка вдвох Russia, 3 вересня 2014 р.
Хороший отель, чистое море

Вкусная еда, вежливый персонал, вечерние представления
9,3
Jonathan C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 12 квітня 2015 р.
nice and expensive

so so so accomodation expensive thant marco polo
7,3
nothing special
Joan D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
Awesome vacation

Resort alone is a great experience, i love the place our room is like we r stying in our house it is comfortable. We can really relax; relaxing place indeed
9,7
One of my best experience Love the water The foods Musics Amenities High five 👋👋👋👋👋
Hefin F. Група United Kingdom, 1 квітня 2015 р.
Excellent as always

Location, location, location
9,7
Superb as always but still the same stupid rule of no alcohol at your room.
Maria P. Група Philippines, 24 березня 2015 р.
Better than expected

Location, amenities, staff
7,7
Very relaxing
Marian F. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 березня 2015 р.
Not satisfied

Cleanliness
6,7
The staff is not polite. They don't know how to accommodate customers especially with kids. They have no consideration.
Dennis L. Поїздка вдвох Canada, 12 березня 2015 р.
Very relaxing

Everything was excellent
9,3
Allan C. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 березня 2015 р.
Very Disapointed

cleanliness,
4,3
The resort itself is an easy place to get to and is kept very clean and presentable, but there is little to do other than swim, eat and sleep. The cost of the resort is also very expensive for the Philippines we booked a premier room but were still charges extra 350 PS for each child and a further 400 PS for an extra bed totally unacceptable, further it was stated that free wifi was in our room this was not the case when I complained it was stated that our particular room was just out of range ??? crazy. The food on the whole was good but, 1 meal was awful the native chicken, un edible when I complained i just got a shrug of the shoulders . We also stayed at the Marco Polo Hotel the premier hotel in Davao for 2 Night which gave far more amenities and luxury accommodation and this worked out cheaper for our family than Paradise. All in all it was a very big disappointment and we will not be rushing back
Eberhard P. Сім"я з малими дітьми Canada, 15 лютого 2015 р.
Nice resort

Room were nice grounds were immaculate .beach was decent
8,3
It's a nice clean resort. The only issue was food service and quality in fairness it was Valentine's Day weekend. I would suggest to change to buffet style for those high volume days.
Ian K. Поїздка вдвох Philippines, 14 лютого 2015 р.
very nice

good people, good food, very clean
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Paradise Island Park & Beach Resort ДаваоParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВхідParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - МагазиниParadise Island Park & Beach Resort Давао - Спа-центрParadise Island Park & Beach Resort Давао - ОточенняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Ванна кімнатаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Зовнішній вид готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня


AS-AGWEB-3B03