чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Paradise Island Park & Beach Resort

Barangay Caliclic, район Бабак - острів Самал, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вхід Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Магазини Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Спа-центр Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Оточення Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розваги Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелю
Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/Тераса Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Ванна кімната Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Зовнішній вид готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня Paradise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня
Місцезнаходження район Бабак - острів Самал Кількість номерів: 76

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 146 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (146)
Відсортувати за:
Artem S. Поїздка вдвох Russia, 3 вересня 2014 р.
Хороший отель, чистое море

Вкусная еда, вежливый персонал, вечерние представления
9,3
Virginia V. Поїздка вдвох Philippines, 17 листопада 2014 р.
Short stay in paradise resort

Close to the airport and nice garden
7,7
The place is too crowded.a nice getaway hoe 2 nights max.the food is too expensive for the not do good taste.the Spa is too expensive god the place not even a 5 star jotel
Maryann W. Поїздка вдвох United States of America, 31 жовтня 2014 р.
Great place to stay

Friendliness of staff, beauty of the area, cost
10
Wonderful! We stayed there previously in January of 2013 and enjoyed it so much we returned there this year.
Geoff M. Поїздка вдвох Canada, 30 жовтня 2014 р.
overpriced

None, none and none
5,3
Not happy, Staff very unhelpful and everything very overpriced.
Glende B. Поїздка вдвох United Kingdom, 14 вересня 2014 р.
It was very comfortable and relaxing holiday

Very good seevice, food are brilliant and very clean hotel
10
Our stay was very relaxing and fantastic everything was perfect for us and service was very good.
Andrew A. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 вересня 2014 р.
Our first stay at Paradise Island

Security, Staff, Room
8,3
The only negative part of our experience at Paradise Island was at the very beginning at the Sasa Ferry Terminal. We were told that as guests the ferry fare was included in the price. Once onboard we were repeatedly hassled to pay 120pesos to charter the boat so we could leave straight away. As we were in no hurry we ignored the offers. Not a good first impression! Following on everything else was top notch although we thought that Food and Beverages was expensive.
Kenneth Y. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 серпня 2014 р.
My review

Food, location, cleanlines
9
Very good
Willie A. Поїздка вдвох Philippines, 22 серпня 2014 р.
Amazing Place Amazing Service

The Beach, The Staff and the Whole Package
10
This is an amazing place. Its really beautiful. The service was great and the food was okay as well. What I really like about this place is how they treat the customers, everyone is so polite and the place itself was like magic especially on the low tides. We'll come back there on our next Davao vacation!
Anthony R. Поїздка вдвох United Kingdom, 20 липня 2014 р.
Very enjoyable and relxing

good quality cheap food; attentive staff
8
Excellent, restfully two days in nice surrondings
Ruchelly M. Поїздка вдвох Philippines, 26 червня 2014 р.
Relaxing

Friendly staff
7,7
Relaxing.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Paradise Island Park & Beach Resort ДаваоParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВхідParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - МагазиниParadise Island Park & Beach Resort Давао - Спа-центрParadise Island Park & Beach Resort Давао - ОточенняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Місця відпочинку та розвагиParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Інтер’єр готелюParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Балкон/ТерасаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Ванна кімнатаParadise Island Park & Beach Resort Давао - Зовнішній вид готелю Paradise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - ВітальняParadise Island Park & Beach Resort Давао - Вітальня


AS-AGWEB-3B04