Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Paresa Resort Phuket

49 Moo6, Layi Nakalay Rd., Krathu, Камала, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 396 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,0
Робота персоналу:
9,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,3
Комфортність номерів/Стандарт:
9,2
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (396)
Відсортувати за:
Vladimir K. Поїздка вдвох Russia, 16 лютого 2014 р.
Шикарно!

Обстановка, вид на море, персонал
9,3
Отдых шикарный незабываемый! Номера супер, все впечатлило очень
Повідомити про цей вігук
Weeraporn S. Поїздка вдвох United States of America, 19 травня 2016 р.
Great place!
5,7
A little too far from major attractions but Paresa sure is a really really nice place to spend your vacation at. The private swimming pool in our room is not really "infinity" since there were bushes obstructing the view, however, the public swimming pool was totally awesome and the view was spectacular! Spa facility was great. Breakfast was great. Overall, highly recommended.
Повідомити про цей вігук
Lina I. Поїздка вдвох Malaysia, 15 травня 2016 р.
Excellent
6,3
My husband and i stayed in Paresa just for a romantic getaway. It was a very pleasent stay and we spent most of our time in the hotel. My room was ocean pool suite and we loved the room from the moment we got in. Room was very clean and beautiful. the angel that entertained us named Nan was very helpful and polite too. Buffet breakfast was great and there's nothing that we dont love about our stay in Paresa. Last but no least thank you for transferring us to another room on the last day due to late checkout as our flight is in the evening. Looking forward to staying here again in the future. Thank you!
Повідомити про цей вігук
Juliaan D. Поїздка вдвох United States of America, 29 квітня 2016 р.
Fantastic
6,3
The rooms are beautiful and the views are unrivaled. They staff gets all the little touches correct and it really does feel like the lap of luxury. We had a great time and I can't recommend it enough.
Повідомити про цей вігук
Kerri O. Поїздка вдвох Australia, 12 квітня 2016 р.
Simply amazing
6,7
I can not speak highly enough about this amazing resort. The location, villas, pools, food, service are just all perfect.
Повідомити про цей вігук
Faraz F. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 4 квітня 2016 р.
Excellent honeymoon
6,3
Service was superb
Повідомити про цей вігук
Leung Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 28 лютого 2016 р.
nice view resort

view , staff performance , spa
9
super!
Повідомити про цей вігук
Mitchell S. Поїздка вдвох Australia, 26 лютого 2016 р.
The most amazing hotel!!

Views are incredible, food amazing and the place is so peaceful
10
Everything was excellent we could not have asked for anything more part from to stay longer!
Повідомити про цей вігук
Chien-Ju S. Поїздка вдвох Taiwan, 14 лютого 2016 р.
Impressive Paradise
6,3
We lived here for 4 nights, really like their service and facilities. However, house cleaners sometimes forgot to give us towels or bathrobes.... Except that small thing, it was worth to stay in Paresa.
Повідомити про цей вігук
Ardarat S. Група Thailand, 24 січня 2016 р.
Good staff and modern resort
6,3
The staff is bery kind and the best facilities in hotel
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Paresa Resort Phuket ПхукетParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - ВітальняParesa Resort Phuket Пхукет - ВітальняParesa Resort Phuket Пхукет - Гаряча ваннаParesa Resort Phuket Пхукет - ВидParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - ВидParesa Resort Phuket Пхукет - ВидParesa Resort Phuket Пхукет - ВидParesa Resort Phuket Пхукет - ВітальняParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Гаряча ваннаParesa Resort Phuket Пхукет - Зовнішній вид готелю Paresa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Ванна кімнатаParesa Resort Phuket Пхукет - Номер ЛюксParesa Resort Phuket Пхукет - Гаряча ваннаParesa Resort Phuket Пхукет - Гаряча ваннаParesa Resort Phuket Пхукет - Ванна кімнатаParesa Resort Phuket Пхукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пхукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - ФойєParesa Resort Phuket Пхукет - ФойєParesa Resort Phuket Пхукет - ВхідParesa Resort Phuket Пхукет - ВітальняParesa Resort Phuket Пхукет - Конференц-залParesa Resort Phuket Пхукет - Конференц-залParesa Resort Phuket Пхукет - Фітнес-залParesa Resort Phuket Пхукет - Спорт та розвагиParesa Resort Phuket Пхукет - Спорт та розвагиParesa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрParesa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрParesa Resort Phuket Пхукет - ЗручностіParesa Resort Phuket Пхукет - ЗручностіParesa Resort Phuket Пхукет - ЗручностіParesa Resort Phuket Пхукет - ЗручностіParesa Resort Phuket Пхукет - ЗручностіParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - БасейнParesa Resort Phuket Пхукет - ВіллаParesa Resort Phuket Пхукет - РесторанParesa Resort Phuket Пхукет - РесторанParesa Resort Phuket Пхукет - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08