чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 826
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 630 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (630)
Відсортувати за:
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Kah H. Ділова поїздка Singapore, 20 жовтня 2014 р.
Good location

Location, location, location
8
Good stay
Lai F. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 20 жовтня 2014 р.
Shopping Hotel

Home feel, shopping spree, good food
8
When I am in Hong Kong, I only stay at this hotel, it's like my second home.
Chan Y. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 19 жовтня 2014 р.
Pretty Good

Convenient, Very Convenient, Super Convenient
8
The hotel is good for all kind of stays (family, couple, solo, business). Although it is a bit old, but the maintenance is very good. Also, the location is excellent that makes very easy to take public transport. One thing needs to improve is the security, since all people can go to the resident floors without security cards.
Ryan C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 19 жовтня 2014 р.
very good

location
8
very good
Nico H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 12 жовтня 2014 р.
Location wise is good

Closes to mrt
6
Was good
Lai F. Поїздка вдвох Hong Kong, 11 жовтня 2014 р.
Second home

Shopping area, Restaurants, Professional Staff
8,3
It is our second home in Hong Kong. Every time we visit Hong Kong we stay at the same hotel.
Siok C. Група Singapore, 6 жовтня 2014 р.
'Occupy Cimfortabky'

The location is good. Hotel front line staff is efficient. They can provide alternative very quickly when there was no two single sharing room.
7,7
The stay has been good despite the situation in Hong Kong. .
Michael C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 6 жовтня 2014 р.
Convenience

Big rooms
9,7
Friendly staff nice rooms
Dianne C. Поїздка вдвох New Zealand, 1 жовтня 2014 р.
BEWARE- make sure you book for the new side

location, close to malls, walking distance to convenient places
5,3
buyers beware- unaware of the renovations happening in this hotel, we were first taken to a room which looked like an old, smelly run down motel from the 1980s, brown electric hardware and old carpets, bathroom and furniture...it was very disappointing....and upon complaint, the staff notified us that the hotel was undergoing renovations and we didn't specify in our booking that we wanted to be put in the new part of the hotel....but after telling the staff that there wasn't an option to do so when we booked the hotel....after much hesitation, the staff changed us to a new room. their attitude was poor and we also found our that to use the gym, there are additional costs... which was not mentioned when we booked our stay also.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Буфет/КафеPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C05