чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 826
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 593 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (593)
Відсортувати за:
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Maruli T. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 9 вересня 2014 р.
Wonderful memory at ParkLane Hongkong

Good location. Easy access to MTR (subway)
9,3
Good memorable stay in ParkLane. The hotel is conveniently located Hong kong MTR (subway) Causeway Bay Station. Easy to find local Chinese Food
Kit M. Ділова поїздка Hong Kong, 4 вересня 2014 р.
Good location

Good location, tidy & clean hotel
8,3
The hotel is location at the centre of Causeway Bay , Can reach everywhere by all public transportation, veriour food just few steps. It's a very good hotel for businessman or family holiday.
Vivian J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 серпня 2014 р.
Good location but dated.

Location
7
Location is very good but the interior is really dated. Its clean but needs to be renovated. We stay at different hotels in different locations each time we visit hk and Park Lane comes up a bit short compared to the newly renovated hotels. Breakfast bufffet is good but compared to new or renovated hotels that are supposed to be at par with PL, they have less selections.
Yun L. Ділова поїздка China, 24 серпня 2014 р.
Nice service, good location

Nice service, good location,cleaning
9
very good..................................
Yun L. Сім"я з малими дітьми China, 24 серпня 2014 р.
nice service

good location,nice services,cleaning room
9,3
good ................
Elia J. Поїздка вдвох Philippines, 15 серпня 2014 р.
Memorable and fun experience

great location, comfortable bed, near MTR
8,3
We stayed here for a week in August. The location of the hotel is great as it is near MTR station, grocery, Sogo, and lots of shopping center. Our room was spacious and the bed was comfortable. If you do not have an agenda in HK, you can opt to stay in your hotel or in the area for your entire trip! Only downside was we were not informed that what we paid for did not include gym access. We also ate in Cafe One and it was so-so. Overall, our stay was worth it although the hotel was a little pricey.
Daniel W. Поїздка вдвох Macau, 10 серпня 2014 р.
not bad

good service
7,7
Pak M. Індивідуальний мандрівник Macau, 10 серпня 2014 р.
Dirty bath tub & glasses!

Location
6,3
Horrible experience with dirty bath tub filled with hair n dirt, n drinking glasses with thick dust!!!
Lai F. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 8 серпня 2014 р.
Shopping hotel

Shopping area, fine dining, friendly staff
8
This is our very first time in Hong Kong. Our friend booked us into this hotel where we enjoyed our stay in the panoramic Victoria Park view room. Although we are more fond of the TST hotels, we will consider staying at the Park Lane in our next visit.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Буфет/КафеPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3A08