Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Конференц-зал Park Lane Hotel Гонконг - Конференц-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня
Розміщення: Козвейбей Кількість номерів: 819
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 466 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (466)
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Wong P. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 31 березня 2014 р.
hote at HK

Friendly staff, Closer Supermarket, Closer Garden
7,3
The location is closer to subway,supermarket,and park;you could find all staff is very friendly, food is soso, anyway, I will staying again.
Tom S. Ділова поїздка Denmark, 25 березня 2014 р.
Top class city hotel

Used the airport express shuttle bus from airport to hotel at the price of HKD 150. The second person paid HKD 80 though. Arrived in the evening so traffic was not too bad. 45 minutes and we were chec
7,3
I also stayed here five years ago and I was pleased with the location, the room and effectiveness. You don't get a lot of smiles like in Thailand but then again their systems work well.
Wenting J. Ділова поїздка China, 23 березня 2014 р.
All right

location cleanness decoration
8
I booked the double beds but the hotel arrange a single king bed for me. it's not very comfortable. But the view of the room is ok.
Yeung J. Поїздка вдвох Hong Kong, 16 березня 2014 р.
comfortable and centrally located hotel

clean and great hotel
8
Lai F. Ділова поїздка Hong Kong, 12 березня 2014 р.
Cosy hotel environment

Convenient, close to shopping malls, good food outlets
7,7
We have stayed at Park Lane numerous times. This time we returned from a long trip, so we opted for staying a night or two before returning to China.
Vanya G. Ділова поїздка Indonesia, 10 березня 2014 р.
Great location for shopping, eating

Location, clean, good service
7,7
Huong M. Сім"я з малими дітьми Vietnam, 9 березня 2014 р.
Good time

Good location for shopping and transportation. Comfortable rooms. Nice restaurant.
8,3
Covinient and friendly hotel. The children and I both had a good holiday. We will come back this hotel for next time in Hongkong.
Anita C. Поїздка вдвох Hong Kong, 22 лютого 2014 р.
Convenient

Nice location, easy to access, nice services.
6
Park lane hotel is located in a. Convenient place. Travelers who wanna go shopping or eating local foods or snacks, that's the nice choice for them.
Berlina J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 лютого 2014 р.
great loacation, friendly staff, super convenient

great loacation, friendly staff, super convenient
8
great loacation very near to restaurants and shopping centers; easy public transportation and most of all fast internet access!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C05