чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 826
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 677 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (677)
Відсортувати за:
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Gary G. Ділова поїздка United States of America, 14 грудня 2014 р.
Well maintained landmark hotel

location, accessibility, and top shopping area - Causeway Bay
9,7
excellant
Michael P. Ділова поїздка United States of America, 11 грудня 2014 р.
Walking distance from MTR and Times Square

Location, view, ammenties
9,3
This is my first stay in Causeway Bay. I chose it for the Harbor View which was nice. They upgraded me to club level for a fee, but not sure I will upgrdae to club next time. Club level was adequate. Room size was large for HK standards. It's right near Victoria Park and lots of shopping. One block away from MTR. Shares a building with shops and movie theater. 2 blocks away from Times Square. Tried the rooftop patio lounge for food and drink and that was nice.
Chaya H. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 7 грудня 2014 р.
nice stay

location. cleanliness. nice staff
8
Comfortable but got room near elevator which is a little bit noisy
Selina G. Сім"я з малими дітьми Singapore, 5 грудня 2014 р.
Next time still will stay park lane hotel

Clean, near mrt , nice staff
8,7
Nice clean
Denise T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 1 грудня 2014 р.
Location

Location, clean, foods
9
The hotel is conveniently located near the shopping area and MTR station, make it easy to go around. The room is comfortable and staffs are friendly. Great place to stay. Walking distance to everything. It is a nice choice especially if you are in the city for just a few nights.
Vernon G. Поїздка вдвох Philippines, 30 листопада 2014 р.
Great Location

Location, Room Comfort, Easy Access
8,7
The location is really great. Walking distance to everything. It is a nice choice especially if you are in the city for just a few nights.
Darren C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 30 листопада 2014 р.
Not worth the money I paid

Location
6,3
I was actually asking for high floor with slightly late check out prior to my arrival - none of these were fulfilled. I even have to paid HKD100 for the gym usage. Nonetheless, generally the hotel is fine if you don't expect fantastic service.
Christopher F. Сім"я з малими дітьми Singapore, 25 листопада 2014 р.
Excellent location

Large enough room for a family of 5
8
Very good. However, we stayed in a family room on the 17th floor and could hear traffic noise in the room which was rather distracting. The only flaw to an otherwise satisfactory stay.
Lai F. Поїздка вдвох Hong Kong, 24 листопада 2014 р.
It's like our home in Hong Kong

Convenience, Shopping paradize, Food outlets
8,3
It's like our home in Hong Kong. We are a frequent patrons of the hotel. We have nothing to add.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Буфет/КафеPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C04