чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 826
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 651 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (651)
Відсортувати за:
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
William D. Поїздка вдвох Philippines, 22 листопада 2014 р.
Old Fashioned Hotel with Good Location

Convenient Location, Efficient Staff, Relatively Big Room,
8,3
Room given to us facing Victoria Park/harbour view made our stay in HK an unique experience. However bed is small compared to those provided by 5 star hotels. Bathroom is not big enough especially with the bathtub occupying so much space & the elevated floor/low counter not suitable for taller guests. Staff are friendly & efficient
Ka W. Ділова поїздка Hong Kong, 15 листопада 2014 р.
Good

Convenient, comfortable, good service
8,7
Arlene M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 листопада 2014 р.
If Not For The Lifts

Location and big family rooms
2,7
I have stayed in this hotel many times, My family and I love this hotel. We love that there is an Ikea just downstairs with a snack bar. We can pig out on meatballs and ice-cream whenever we want. There is a 24-hour supermarket on the same block. Toys R Us is just across the street. A park is also right in front of the hotel. MTR Station, hops and restaurants are just a walk away. Our stay would have been perfect like all our other stays here if not for the lifts. Took forever at times for the elevators/ lifts to arrive. At times up to 10 minutes! I knew they were undergoing some renovation' repair work but I just can't give it a 5-star rating for this stay because of this. Hope they fix this soon. We still love you, Park Lane!
Maridess L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 1 листопада 2014 р.
It's all about the location

Location, accessibility, convenience
8
We absolutely love the location of Park Lane. It's beside a 24 hour Welcome supermarket. It's a block away from Sogo. It's right across Windsor. Ikea is located in the bottom floor of Park Lane. Times Square is a 5 minute walk. Hysan Place is also very near. There are just so many malls so if you're in HK for the shopping, Park Lane is the best place to stay. If you're also there to enjoy HK cuisine, Park Lane is a wise choice as there are so many restaurants to choose from. A word of caution though. A lot of people are also aware of Park Lane's accessibility to everything so the lobby can get quite busy and there's sometimes a que for the elevators. Other than that, this hotel is pretty good. We will definitely book here again.
Caroline H. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 листопада 2014 р.
Great location1

Location, location, location
7
Kristianne J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 жовтня 2014 р.
Always stay here

good location, friendly staff and nice rooms
7,7
had a pleasant stay
Kristianne J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 жовтня 2014 р.
pleasant stay

location, rooms are big, airport bus service
7,7
pleasant stay
Jing W. Індивідуальний мандрівник China, 29 жовтня 2014 р.
Nice

convenient transportation、Free wifi,The check-in was quick and the staff friendly.
9,3
All the best.Go to Hong Kong's first choice.
Tat S. Поїздка вдвох Hong Kong, 26 жовтня 2014 р.
Good location

good location, clean
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Буфет/КафеPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C02