чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Park Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Ванна кімната Park Lane Hotel Гонконг - Номер Люкс Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Park Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Буфет Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Ресторан Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал
Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Танцювальна зала Park Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Фойє Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Вітальня Park Lane Hotel Гонконг - Фітнес-зал Park Lane Hotel Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 826
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 574 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (574)
Відсортувати за:
Dmitry S. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2010 р.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Yun L. Ділова поїздка China, 24 серпня 2014 р.
Nice service, good location

Nice service, good location,cleaning
9
very good..................................
Yun L. Сім"я з малими дітьми China, 24 серпня 2014 р.
nice service

good location,nice services,cleaning room
9,3
good ................
Lai F. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 8 серпня 2014 р.
Shopping hotel

Shopping area, fine dining, friendly staff
8
This is our very first time in Hong Kong. Our friend booked us into this hotel where we enjoyed our stay in the panoramic Victoria Park view room. Although we are more fond of the TST hotels, we will consider staying at the Park Lane in our next visit.
Alexandra S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 8 серпня 2014 р.
Excellent hotel in Causeway Bay

Location, location, value
8,3
We stayed at the deluxe harbour and park view room for 4 nights, and we enjoyed our stay - but wish that the room lighting could be brighter. The hotel is at heart of Causeway Bay. Many shops, resto and a supermarket are within walking distance. Will consider staying here again.
Jiwon C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 3 серпня 2014 р.
very nice.

clean room, kind staff and location.
9
I am definetly gonna stay this hotel again. The location was very nice to hang out and shopping. Also, all staff was really friendly.
Hendra S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 серпня 2014 р.
Great Hotel in Great location

the location is close to the airport, comfortable and clean room, friendly staff
8
The hotel is conveniently located near the shopping area and MTR station, make it easy to go around. The room is comfortable and staffs are friendly. Great place to stay
Vincent M. Група Philippines, 31 липня 2014 р.
Very good location and superb staff

Staff, location, large room
8,7
The room was big and clean but you can see that time has taken its toll on the rooms. Old expensive hotels tend to have this look. Great location and very easy access to public transportation and shopping areas.
Lai F. Ділова поїздка Hong Kong, 30 липня 2014 р.
Convenience

Center of shopping area, easy transport, fine dining
7,7
We've stayed at this hotel for numerous times. Needless to say, perfect.
Rina H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 30 липня 2014 р.
Nice Location

Location, Near Sogo shopping Mall, Near MTR
6,7
Like it a lot.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Park Lane Hotel ГонконгPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Номер ЛюксPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - БуфетPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - РесторанPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Танцювальна залаPark Lane Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ФойєPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Фітнес-залPark Lane Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Конференц-залPark Lane Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Park Lane Hotel Гонконг - Буфет/КафеPark Lane Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - Ванна кімнатаPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - ВітальняPark Lane Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3B01