Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Патонг, Пхукет, Таїланд (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Фойє Patong Merlin Hotel Пхукет - Вхід Patong Merlin Hotel Пхукет - Фойє Patong Merlin Hotel Пхукет - Сад Patong Merlin Hotel Пхукет - Дитячий клуб Patong Merlin Hotel Пхукет - Паб/Коктейль-бар Patong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центр Patong Merlin Hotel Пхукет - Буфет/Кафе Patong Merlin Hotel Пхукет - Буфет/Кафе Patong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центр Patong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центр Patong Merlin Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розваги
Patong Merlin Hotel Пхукет - Фітнес-зал Patong Merlin Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн Patong Merlin Hotel Пхукет - Басейн
Розміщення: Патонг Кількість номерів: 448
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 358 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (358)
Alexander S. Індивідуальний мандрівник Russia, 11 грудня 2008 р.
Отель Patong Merlin Hotel

Расположен в недалеко от центральной части Патонга.
7,3
Отель не понравился. Казалось бы удобное расположение отеля, но так как море в данном месте настолько грязное что купаться просто противно, приходится ездить на пляжи Карон или Ката бич. Отель старый. Жил на первом этаже. Номер маленький и очень темный за счет козырька на балконе. Мебель очень старая и облезлая. Постели просто ужас. За 20 лет много ездил и жил в разных отелях, но таких постелей не видел. Матрас жесткий, с ужасно скрипучими пружинами. Подушки настолько жесткие, что кажется набиты камнями. Три ночи практически не спал, пока не привык. Питание (завтрак) обычное. Территория отеля очень маленькая. Отель предназначен для людей, которые приезжают в Патонг, для бурной ночной жизни и им абсолютно безразлично где жить
Stephen K. Поїздка вдвох Australia, 29 березня 2014 р.
fantastic hotel

cleanliness pools staff
10
this was our 2nd time staying here & it only got better. friendly staff, great food, clean rooms, great pool areas 4 in total. loved everything about it.
Rachel B. Поїздка вдвох Australia, 1 березня 2014 р.
Resort holiday at there best

Pool location and the little tiger restaurant up the hill
9,3
We went to the Merlin for a wedding and the service location could not be faulted. Amazing holiday
Marisela H. Поїздка вдвох United States of America, 24 лютого 2014 р.
Great location and close to the beach

Breakfast, pools, and internet
9,7
The wifi was very fast. The staff was friendly and spoke English. The breakfast was the best. It lasted 4.5 hours, which is surprisingly long. The hotel room was clean, but the water pressure was not the best. The pools were great and it was so close to the beach and the best shopping.
Lisa G. Поїздка вдвох Australia, 7 лютого 2014 р.
Extremely rude staff

Pools & room
6
The hotel room & pools were great. We have previously stayed at the Patong Merlin and loved it. This trip however we found the staff on Reception extremely rude. It was like they just didn't want us there. The pool staff were also quite rude, it was a huge effort for them to give you a bar menu and to then actually bring you a drink or food. We will never stay here again and I will definitely not recommend the hotel to any of my friends or family. Overall an extremely disappointing experience.
Cuiping L. Поїздка вдвох China, 2 лютого 2014 р.
Good service ! Nice pool good location

服务!环境!地理位置!
8
Peter M. Поїздка вдвох Australia, 14 січня 2014 р.
Relaxing and comfortable

Location, pools and gardens and the renovated room we eventually got to stay in.
7,7
Our stay was very enjoyable but only after we changed rooms from a very old run down wing to a really nicely renovated room. The chage cost us$20 per night but was worth it. Seems the special Agoda prices are for the old run down rooms. This could be a very very good hotel with some money spent on upgrading facilities to a modern standard.
Tom R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 січня 2014 р.
Over priced and in need of updating

Close to the beach, close to the night life
6,3
I would not stay here again, nor would I recommend this hotel to a friend.
Arunee P. Поїздка вдвох Thailand, 6 січня 2014 р.
lovey hotel and a nice clean room

4 big swimpool and clean room
10
my stay it very nice and very happy . staff are very friendley. and good food and big area for swim too,.
Arunee P. Поїздка вдвох Thailand, 4 січня 2014 р.
lovely hotel and a clean room

nice staff very quick check -in and out
9,3
my holiday it superb. and a very happy stay in the hotel very much. big area and 4 swimpool.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Patong Merlin Hotel ПхукетPatong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - ФойєPatong Merlin Hotel Пхукет - ВхідPatong Merlin Hotel Пхукет - ФойєPatong Merlin Hotel Пхукет - СадPatong Merlin Hotel Пхукет - Дитячий клубPatong Merlin Hotel Пхукет - Паб/Коктейль-барPatong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центрPatong Merlin Hotel Пхукет - Буфет/КафеPatong Merlin Hotel Пхукет - Буфет/КафеPatong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центрPatong Merlin Hotel Пхукет - Спа-центрPatong Merlin Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розвагиPatong Merlin Hotel Пхукет - Фітнес-залPatong Merlin Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Patong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - БасейнPatong Merlin Hotel Пхукет - Басейн


AS-AGWEB-3C02