Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Peach Blossom Resort

23/12 Karon Road, Karon Beach, A. Muang, Ката, Пхукет, Таїланд 83100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Peach Blossom Resort Пхукет - Вітальня Peach Blossom Resort Пхукет - Вітальня Peach Blossom Resort Пхукет - Ванна кімната Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - Вітальня Peach Blossom Resort Пхукет - Вітальня Peach Blossom Resort Пхукет - Ванна кімната Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Ресторан Peach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клуб Peach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клуб
Peach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клуб Peach Blossom Resort Пхукет - Конференц-зал Peach Blossom Resort Пхукет - Конференц-зал Peach Blossom Resort Пхукет - Конференц-зал Peach Blossom Resort Пхукет - Фойє Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю
Розміщення: Ката Кількість номерів: 118
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 32 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (32)
Larisa N. Сім"я з малими дітьми Russia, 13 грудня 2009 р.
Peach Blossom Resort

Находится между пляжами Ката и Карон
7,3
Мы останавливались в гранд-сьюте. Если коротко, отель не понравился. Территория общая с 3-звездным Пич-хилл, соответственно и уровень везде 3-х звезд. Например, полотенца возле бассейна не лежат, нужно брать из номера, что не очень удобно. Нам пришлом уехать с острова на 2 дня раньше. О возврате денег договориться не удалось, но менеджер отеля согласился поменять на 2 ночи наш сьют на виллу, что характеризует лояльность руководства к гостям. Вилла, конечно, намного симпотичнее основного корпуса, имеет собственный бассейн, но мы им не пользовались, потому что вода почему-то была очень холодная. Не понравилась работа сантехники. Подъем до отеля очень высокий, но гостей довозят электромобилями. До пляжа идти не через дорогу, а по дороге, что тоже мало приятно. В общем, мне показалось, что не соответствует отель своей ценовой категории
Alexey F. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2008 р.
Персиковый цветок на персиковом холме

Отель довольно новый, номера большие, качественный сан узел, номер убирают регулярно. Расположен на горке поэтому звуки города почти не долетают. Персонал вежливый и обходительный. Местоположение очень удачное между двумя пляжами Ката и Карон до обоих примерно одинаковое расстояние.
9
Мы отмечали в этом отеле два новых года подряд 2008 и 2009. В 2008 году в отеле были исключительно шведы и норвежцы, в 2009 стало поинтереснее, итальянцы, русские, поляки, латвийцы. Новогоднее меня очень большое, есть возможность забронировать столик заранее. Справа от отеля началась большая стройка, вырубили много деревьев. Больше наверное не поедем туда, 2 раза достаточно.
Restaurant Tip: Советую посетить Дино парк , дороговато но очень душевно. А лучшее меню и еда в маленьком ресторанчике напротив Дино парка и чуть ближе к Карон бич.
Pelle L. Індивідуальний мандрівник Sweden, 14 серпня 2013 р.
Good hotel for being Phuket

in Kata, fresh and ok value for money
7
Peach blossom is a good hotel for being in Phuket and Kata, location is soso as its on a hill. But rent a Scooter, doesnt cost much and taxi maffia in Phuket is extremely expensive anyway! Pool ok, did not test breakfast and restaurant though!
Lee S. Група Malaysia, 23 травня 2013 р.
plesant stay and good location

the swimming pool with a bar, the friendly staff at pool and restaurant and the location
8
love the stay in Peach Blossom as the rooms are clean with a balcony. the view is great from the balcony with quiet surroundings. The only drawback are the staff at reception, not friendly but the rest of the staff in restaurant and bar are friendly.
Peter R. Сім"я з малими дітьми Australia, 5 січня 2013 р.
Live in the Rainforest for a while

Quiet off the street location, secluded and tropical
7
This is our new favorite because of the location in what can be a noisy town. Shame the staff seem so surly all the time.
Nicklas A. Група Sweden, 14 листопада 2012 р.
Great hotel but the service was not great

Relaxing pool area and really nice rooms.
6
i had a great time at peach blossom, but the service att the restaurant and some wierd rules they had destroyed the visit a little.
Brian H. Поїздка вдвох United States of America, 4 серпня 2012 р.
Good hotel. Quiet and peaceful

Quiet, large pool
6,7
Room was nice, large bathroom, large pool and quiet. Easy to relax here. Breakfast was not with our stay here so we were charged over baht for a plate of fried rice as all other dishes were already gone and before the end of the breakfast hour. Aside from a very expensive breakfast our stay was nice.
Alex U. Сім"я з малими дітьми Australia, 4 липня 2012 р.
2nd Stay and Hotel going down hill

Location
5
I stayed here in 2010 and loved it this time the hotel staff were very unresponsive and the property is going down hill. The tiles around the pool are sharp/broken and I'm nursing a cut on my hand. The room service is a poor quality, on the last morning there was no hot water each night the power went out and I woke up due to the heat.
Christi C. Поїздка вдвох United States of America, 13 січня 2012 р.
great location, lovely pool, nice staff.

the pool and the spacious rooms.
6,3
hotel is under-equipped, often out of towels, menu items, wifi, etc, and staff while friendly is not very accommodating.
Sightseeing/Attractions Tip: Dive Asia great operator with great friendly and helpful crew.
Peter F. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 15 липня 2011 р.
It's a hidden gem!

quiet, 4 pools, whole setting, service, rooms, proximity to town and beach
9
we stayed at the peach blossom for the 2nd year in a row after a wonderful experience in 2010. it has become our hotel of choice! can't fault it and will always look to stay there when we go on our annual trip to phuket.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Peach Blossom Resort ПхукетPeach Blossom Resort Пхукет - ВітальняPeach Blossom Resort Пхукет - ВітальняPeach Blossom Resort Пхукет - Ванна кімнатаPeach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - ВітальняPeach Blossom Resort Пхукет - ВітальняPeach Blossom Resort Пхукет - Ванна кімнатаPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - РесторанPeach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клубPeach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клубPeach Blossom Resort Пхукет - Дитячий клубPeach Blossom Resort Пхукет - Конференц-залPeach Blossom Resort Пхукет - Конференц-залPeach Blossom Resort Пхукет - Конференц-залPeach Blossom Resort Пхукет - ФойєPeach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Peach Blossom Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B06