Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Phuket Bike Resort

108 Moo4, Tambol Thepkasattri,, Банг Тао, Пхукет, Таїланд 83110

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 134 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
6,7
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (134)
Відсортувати за:
Anton V. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 квітня 2015 р.
Хороший отель

2 этажный номер интернет
6,7
Отель не плохой! находится от Моря 6 км! так что без мото байка не как не обойтись! номер мы брали 2 этажных, шикарный! есть интернет но завтраки будете ждать минут по 30! что они там так долго делаюбт не понятно!
Повідомити про цей вігук
Yelena Z. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 2 лютого 2014 р.
Отель на слабенькую 4

Большие комнаты, хороший напор воды в душе, тишина
7,3
Повідомити про цей вігук
Mikhail K. Сім"я з малими дітьми Russia, 3 травня 2012 р.
удобное расположение, для временного проживания.

Большой просторный номер с двумя спальнями с прямым доступом к бассейну.
9,3
Замечательное, очень не дорогое кафе. Услужливый персонал.
Повідомити про цей вігук
Tomasz Z. Поїздка вдвох Poland, 3 листопада 2015 р.
Dobre miejsce na poznanie prawdziwej tajlandii

Apartament basen i przestronnosc
8,7
Duplex apartament z dostepem do basenu.wifi.duza przestrzen.dobry standard!pomocne panie na recepcji!Bylismy bardzo zadowoleni.Polecamy jak ktos chce pobyc wsrod prawdziwych tajow.Dzungla przepiekne plaze Layan Beach i Naih ton Beach.Warto wypozyczyc skuter!Lokalne garkuchnie tanio i pysznie.Sklepy blisko!Polecamy!
Повідомити про цей вігук
Cheuk S. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 31 грудня 2015 р.
budget hotel with easy access to the airport

The room is spacious. The hotel is near to the airport, just about 30 minutes from the airport. There is a family mart just in front of the hotel.
7,7
I have stay in this hotel for 5 nights. The hotel is spacious and the room is comfortable. There are three levels in this hotel. I am staying in the second floors, however there is no lift. Luckily, my luggage is not very heavy. The hotel provides breakfast everyday, just American breakfast, simple and healthy. There isn't any good scenary in this hotel but it is really worth with this budget price. I think this hotel is highly recommended.
Повідомити про цей вігук
Luc C. Індивідуальний мандрівник France, 22 листопада 2015 р.
Nice hotel, amazing staff

Very friendly staff, clean and huge room
8,3
I stay there for the Laguna Phuket Triathlon, so I come with my bike and the room space was more than welcome to store all my gears including the bike. The staff advise me some nearby restaurant, SOM awesome and cheap food (don't go to the bike café, they even run out of rice ?!?! ). They offer me a towel and bathroom to take a shower after I check out and before my flight. I can book a motorbike with them, I can store my luggage in their office, and dismantle my bike in the lobby. Pool is small but manage to do some lap. I strongly recommend it. Only drawback is that there is no lift so you need to carry your bike up and down :-(
Повідомити про цей вігук
Pinnapat B. Індивідуальний мандрівник Thailand, 3 жовтня 2015 р.
It's been an awesome trip! Love this resort!

I think the bests are the room service, price and good looking room.
9
Повідомити про цей вігук
Chew S. Група Singapore, 29 серпня 2015 р.
great hotel

staff friendliness, hospitality, great customer service,spacious rooms
9
its was our 2nd time there in a group. recommended a few friends along in august. the staffs there are extremely helpful and friendly, that made our stay an enjoyable one!
Повідомити про цей вігук
Tan S. Група Malaysia, 11 серпня 2015 р.
A very nice environment! Nice staff !!!

Best service! Friendly staff! Nice environment!
9,3
A very nice resort for relax! Got provide bike for customers ^^
Повідомити про цей вігук
Chutarrak C. Поїздка вдвох Thailand, 9 серпня 2015 р.
Room is comfortable and big, but location's so bad

Big room, Staffs in Restaurant are so nice, have Family Mart in front
3,7
Location is so bad, far from the beach and town. And it is in the middle of mountain. Hard to transportation of you don't have car or motobike. And the taxi to there from Airport is so expensive (800 baht.) In our thrid day there, it was raining hard, flood and don't have water in the hotel.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Phuket Bike Resort ПхукетPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - БасейнPhuket Bike Resort Пхукет - БасейнPhuket Bike Resort Пхукет - Номер ЛюксPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - Номер ЛюксPhuket Bike Resort Пхукет - Балкон/ТерасаPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - БасейнPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - Номер ЛюксPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - Балкон/ТерасаPhuket Bike Resort Пхукет - ОточенняPhuket Bike Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Phuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - ВітальняPhuket Bike Resort Пхукет - Інтер’єр готелюPhuket Bike Resort Пхукет - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02