Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Poblacion, Давао, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 459 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (459)
Відсортувати за:
Nerius V. Ділова поїздка Philippines, 5 лютого 2016 р.
Untidy and unfriendly staff

location, dining
5,3
Повідомити про цей вігук
Myrna B. Поїздка вдвох Philippines, 31 січня 2016 р.
Clean and nice

Clean good staff and big room
9,3
Feel comfortable
Повідомити про цей вігук
Aimee T. Ділова поїздка Philippines, 30 січня 2016 р.
Comfortable stay at Pinnacle Hotel

comfort, affordable, approachable staff
9,3
I am always satisfied with my stay at the Pinnacle Hotel. I would like to suggest if you can add a bidet in your bathroom for the convenience of the guest. I would really appreciate this. Thank you so much.
Повідомити про цей вігук
Christopher J. Ділова поїздка Philippines, 25 січня 2016 р.
good stay

location, staff, room size
6,7
it was okay overall..just right
Повідомити про цей вігук
Christopher J. Ділова поїздка Philippines, 24 січня 2016 р.
Good stay

location, staff, room size
6,7
it was ok, in the middle of the city
Повідомити про цей вігук
Ralph T. Поїздка вдвох United States of America, 24 січня 2016 р.
Great value. Staff was very helpful.

Location, staff, room
8,7
Room is more than adequate for the cost. Location is excellent. Staff is helpful and accommodating. All around great stay at Pinnacle.
Повідомити про цей вігук
Richard D. Поїздка вдвох Philippines, 24 січня 2016 р.
Some ok Improvements from my last stay

location, pool area, net
7,7
since I stayed here 2 yrs ago, they have improved their wifi, one reason I had not returned before was the net was going about 10kbs then. But was happy to see they have improved their net since. I will return, though the not sure why there is a 400p difference between 2 double beds and 1 large bed. that should be the same price imo.. but whatever still a decent stay.
Повідомити про цей вігук
Reinel L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 17 січня 2016 р.
Fambam weekend

First the Location, second is the view from our 10th floor room, third is the pool and jacuzzi which we swim and relax all by ourselves.
8
Satisfied with the location of the hotel and the free breakfast for two. Also we and my nephew enjoyed the pool and jacuzzi because we're the only one using it.
Повідомити про цей вігук
Brian Y. Індивідуальний мандрівник Canada, 15 січня 2016 р.
Showing Its Age

1. Location 2. Room Size 3. Polite staff
8
I had a very good stay at the Pinnacle which is a lovely hotel. However, I think it is showing its age a bit is terms of wear and tear in the rooms.
Повідомити про цей вігук
Christopher J. Ділова поїздка Philippines, 10 січня 2016 р.
just right

location, staff, room size
7,3
it was okay, the hotel is at the center of the city
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Pinnacle Hotel and Suites ДаваоPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - ФойєPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - ФойєPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - РесторанPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Буфет/КафеPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - ВхідPinnacle Hotel and Suites Давао - Паб/Коктейль-барPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - РесторанPinnacle Hotel and Suites Давао - РесторанPinnacle Hotel and Suites Давао - РесторанPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Спорт та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - Буфет/КафеPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Спорт та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Балкон/ТерасаPinnacle Hotel and Suites Давао - РецепціяPinnacle Hotel and Suites Давао - ВидPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - КухняPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Номер ЛюксPinnacle Hotel and Suites Давао - Номер ЛюксPinnacle Hotel and Suites Давао - Номер ЛюксPinnacle Hotel and Suites Давао - Номер ЛюксPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Номер ЛюксPinnacle Hotel and Suites Давао - Ванна кімнатаPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04