чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Фойє Pinnacle Hotel and Suites Давао - Басейн Pinnacle Hotel and Suites Давао - Фойє Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна зала Pinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна зала Pinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна зала Pinnacle Hotel and Suites Давао - Басейн Pinnacle Hotel and Suites Давао - Басейн Pinnacle Hotel and Suites Давао - Басейн Pinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розваги
Pinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Буфет/Кафе Pinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розваги Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Вітальня Pinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 214

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 235 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (235)
Відсортувати за:
Allan G. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 16 січня 2015 р.
Hotel pinnacle, was clean and neat and courteous

This hotel was clean and tidy, close to the areas I needed to go to and had a nice atmosphere over all I enjoyed my stay and will use again
9,7
This hotel was clean and tidy, close to the areas I needed to go to and had a nice atmosphere over all I enjoyed my stay and will use again
Janina M. Ділова поїздка Spain, 14 січня 2015 р.
Great service

Staff. Location. Facilities.
9,3
Gary Q. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 січня 2015 р.
i will never go back in this hotel again...

the good thing of this hotel is that it is located near malls and hospitals... breakfast are very common!
3,3
when i ask the housekeeping to do the cleaning , i notice they just turn back the sheets so it looks new... there is no safety deposit box... this is not a 3 star hotel...the housekeeping staff are very noisy outside....
Clifford F. Поїздка вдвох United States of America, 8 січня 2015 р.
Good location

Location, clean and comfortable bed
8
We had a pleasant stay. The hotel staff was very helpful. The breakfast is very limited.
Cindy L. Поїздка вдвох Philippines, 7 січня 2015 р.
davao pinnacle hotel stay

value for money, helpful and very friendly staffs and great location
10
it was excellent!
Noljohn J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 6 січня 2015 р.
awesome

good location, comfortable and clean rooms and staff are kind
7,3
Awesome!
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 5 січня 2015 р.
Good staff and location, needs some touchup

staff, location, price
7
The Pinnacle staff are good, the location is good but for newer hotel, fixtures and common areas already need renovation.
Joseph M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 січня 2015 р.
Convenient Budget hotel

convenience, clean, big beds
8
Staff including security have great service.
Chris R. Поїздка вдвох United States of America, 1 січня 2015 р.
Pinnacle for a week

Buffet Breakfast, Location, and roomsize.
8,3
We loved the breakfast buffet and dining is good. Rooms are spacious and enjoy the showers. My only issue out of 2 different stays in 2 different rooms I got very itchy from the beds which lasted for a week after the stay. However my wife had no issue at all so may have just been an allergic reaction to some chemical detergents they clear with. If not for that worry I'd be very happy going back.
Allison W. Поїздка вдвох United States of America, 30 грудня 2014 р.
Good price

Location
10
Great breakfast

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pinnacle Hotel and Suites ДаваоPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - ФойєPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - ФойєPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Інтер’єр готелюPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - Танцювальна залаPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - БасейнPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Зовнішній вид готелю Pinnacle Hotel and Suites Давао - Буфет/КафеPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розвагиPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - ВітальняPinnacle Hotel and Suites Давао - Місця відпочинку та розваги


AS-AGWEB-3A05