Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Place2Stay @ City Centre

SL 7 & 8, Wisma Yee Soon Yew, Jalan Song Thian Chiok, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 233 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,3
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (233)
Відсортувати за:
Ewa K. Поїздка вдвох Poland, 29 січня 2015 р.
Dobre miejsce w dobrej cenie

Obsługa, cena, położenie
8,7
Hotel jest skromny, ale ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo miła i pomocna obsługa. To jest bardzo duży plus tego miejsca. Pokój jest niewielki, ale wystarczający dla 2 osób. Minusem jest brak normalnej szafy - jest coś w rodzaju szafy bez drzwi. Można powiesić, ale położyć już nie. Pokój jest czysty i codziennie sprzątany,codziennie też są wymieniane ręczniki. Łazienka skromna i nie lśni czystością, ale to wrażenie może częściowo wynikać ze zużycia materiału. W hotelu nie ma restauracji, ale po drugiej stronie ulicy jest skupisko knajpek z pysznym i różnorodnym jedzeniem, a także piwem w dobrej - jak na Borneo - cenie. Są też salony masażu, najtańsze na Borneo, godzinny masaż nóg (stopy i nogi do kolan)kosztuje 20 ringitów - rewelacja. Najpierw byliśmy w salonie naprzeciwko hotelu, ale potem pan w recepcji polecił nam oddalony o parę kroków inny salon i ten był doskonały. W hotelu można też bezpiecznie zostawić bagaż na dłużej. Gdy wyjeżdżaliśmy do Parku Bako na 3 dni zwolniliśmy pokój i zostawiliśmy główny plecak w recepcji. Wszystko było ok. a do plecaka była przywiązana reklamówka z rzeczami, które zapomnieliśmy zabrać z pokoju. Bardzo polecam.
Повідомити про цей вігук
Norlia E. Група Malaysia, 25 квітня 2016 р.
Value for money and great location.
5,7
Recommended
Повідомити про цей вігук
Abdul J. Поїздка вдвох Malaysia, 16 квітня 2016 р.
hiding location
3
Staff not friendly and dont know what event surrounding.
Повідомити про цей вігук
Kyle N. Ділова поїздка Malaysia, 13 квітня 2016 р.
Just at convenience
4
If on a tight budget, it serves the purpose if you are not intending to stay long in that place. For transit purpose is just fine. Reasonably ok as long don come with expectation, but bring ur own coffee and tea, and also water jug :P
Повідомити про цей вігук
Kyle N. Ділова поїздка Malaysia, 13 квітня 2016 р.
for convenience sake
4
good for transit purpose, and not for long stay
Повідомити про цей вігук
Pai Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 9 квітня 2016 р.
Pls don't stay here..bed is dirty and Aircond not
2
Don't stay here,,I check out on the same day..wasting my money
Повідомити про цей вігук
Hamzah S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 березня 2016 р.
facility needs improvement
4
Toilet smell bad going into bedroom due to no air ventilation, wifi very bad, no towel provided
Повідомити про цей вігук
Nur A. Група Malaysia, 6 березня 2016 р.
location, room condition and value for money is go
5
located in the middle of city, value for money not suitable for family with small children or elderly people as there is no elevator available. has to climb up all the way to 3rd floor
Повідомити про цей вігук
Faeza K. Група Malaysia, 29 лютого 2016 р.
Tip Top Facilities
5,3
The facilities, cleanliness, value for money and the location are the best features for this hotel. But unfortunately, the reception counter staff should attend the customer service training to make sure that they are presentable and knowledgable. For a frontline person, I belive that they carry the hotel's name. Therefore, they have to carry themself properly. But the most important part is they have to get as much as they can to gather the information about Sarawak itself. In my opinion, they are not supposed to answer the particular question with 'i dont know'. Well at least try to make an effort to get the answer from any source that are available.
Повідомити про цей вігук
Fui H. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 25 лютого 2016 р.
Re : Room cleaning poor service & no lift
2,3
Room cleaning poor because never clean up our room, then I went to asked, counter desk the guy told me should be inform their need clean up the room but I thinking all hotels should be clean up the room even customer wont inform. No lift to claim up plus old people cant claim up the staircase. Room inside the air con not cool. Overall still okay to stayed there.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Place2Stay @ City Centre КучінгPlace2Stay @ City Centre Кучінг - Зовнішній вид готелю Place2Stay @ City Centre Кучінг - ФойєPlace2Stay @ City Centre Кучінг - ЗручностіPlace2Stay @ City Centre Кучінг - Інтер’єр готелюPlace2Stay @ City Centre Кучінг - ВітальняPlace2Stay @ City Centre Кучінг - ВітальняPlace2Stay @ City Centre Кучінг - ВітальняPlace2Stay @ City Centre Кучінг - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07