Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Poi De Ping Hotel

276/5-6, Thung Hotel Road, Наварат, Чіанг-Май, Таїланд 50000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Оточення Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вид Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Зручності Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вітальня Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вітальня Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вітальня Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вітальня Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Вітальня Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Poi De Ping Hotel Чіанг-Май - Кухня
Місцезнаходження Наварат Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 109 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
7,4
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (109)
Відсортувати за:
Timur T. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 лютого 2013 р.
Удобный и чистый отель

Чистота
9,3
Чистый, приятный отель. Можно взять байк или велосипед на прокат. Единственный минус - это малая туристическая жизнь на улицах рядом. Но недалеко есть автобусная станция.
Sightseeing/Attractions Tip: Советую приехать на фестиваль цветов в первые выходные февраля. Этот отель как раз находится рядом с событиями.
Yeung T. Поїздка вдвох Hong Kong, 12 квітня 2015 р.
Clean hotel

Very clean , good staff, good location which near bus stop
9,3
Emily S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 березня 2015 р.
Very nice place

Poi de Ping is conveniently located near the bus station, an easy 5 minute walk, and it is a luxurious place for a backpacker to regroup. Very comfortable bed and nice bathroom/shower.
8,3
Lim L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 6 березня 2015 р.
budget hotel near bus station

near bus station, clean and helpful staff
9,3
The staff was helpful when i sought his advise. The bus station is just 5 min walk away. Value for money accommodation.
Mike O. Поїздка вдвох Canada, 3 березня 2015 р.
Clean, a little hard to find

Clean, close to bus station, great value.
7,3
We had a quick stay in Chiang Mai before an early morning Green Bus to Chiang Rai. Our Tuk Tuk driver wasn't familiar with Poi De Ping, so we got dropped at the Old Bus station. The shop owners we talked to also didn't know Poi De Ping, but we eventually walked there with our backpacks (about 10 blocks) thanks to Google Maps. Otherwise, this clean, inexpensive Guest House was just what we needed!
Ashley I. Поїздка вдвох United States of America, 19 лютого 2015 р.
near bus station

walking distance to bus station, friendly staff, clean rooms
8,3
We only stayed the night before catching a bus out of town. We rented a scooter from them and they were friendly and helpful.
Shahar B. Поїздка вдвох Israel, 13 лютого 2015 р.
very good!

close to bus station, clean, modern
10
The hotel is modern, nice and clean... close to bus station, value for money
Wong L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 13 грудня 2014 р.
Comfortable stay

Near to bus station, got automatic laundry service just opposite the hotel, easy to get a taxi
9
Very friendly and helpful boss. Very near to bus station (10 minutes walk).
Leigh R. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 22 листопада 2014 р.
great place

great room very clean nice owner
10
Good experience well looked after by luck the owner.
Jennifer M. Група United Kingdom, 21 серпня 2014 р.
overnight visit

the cleanliness!
9,3
Conveniently located near the bus station. Perfect for travelling.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Poi De Ping Hotel Чіанг-МайPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ОточенняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВидPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ЗручностіPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВітальняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВітальняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - Інтер’єр готелюPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВітальняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВітальняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - ВітальняPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - Інтер’єр готелюPoi De Ping Hotel Чіанг-Май - Кухня


AS-AGWEB-3C01