чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Денпасар, Балі, Індонезія 80113 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Вітальня POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Конференц-зал POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Вітальня POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Вітальня POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Вітальня
Місцезнаходження Денпасар Кількість номерів: 146
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 737 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (737)
Відсортувати за:
Natalia M. Поїздка вдвох Russia, 5 серпня 2012 р.
Современный отель для остановки в Денпасаре

Чистые комнаты, квалифицированный и вежливый персонал
7,3
Отель очень удобен для ночевки в Денпасаре - чистые современные комнаты в современном стиле хай-тек, персонал легко предоставляет любую информацию, недорогой трансфер в аэропорт. Минус - завтрак, а точнее он якобы есть, на деле же его нет, если только вы не привыкли завтракать острым рисом, кроме которого - только кофе и чай. Для местных - ок, но европейцы останутся голодными. Еще один минус, но это если придираться, неудобная дверь в туалет и душ, которую хрупким женщинам будет непросто открывать и закрывать. Приличных ресторанов в окрестностях нет.
Oleg O. Сім"я з малими дітьми Russia, 30 грудня 2011 р.
Симпатичный отель в современном стиле

компоновка номера. интернет
8
заехали поздно вечером так как рейс задержали, поэтому с номером познакомились только утром. компоновка номера удобная, без излишеств. достаточно чисто и опрятно. дизайн понравился. персонал готов прийти на помощь. на первом этаже есть интернет кафе и тур бюро, так что можно без проблем найти чем заняться. ночной жизни в ближайших окрестностях никакой, так что выспаться тоже можно. от аэропорта ночью доехали минут за 30. до автовокзала днем заняло примерно столько же. днем у отеля постоянно есть такси
Elena L. Поїздка вдвох Russia, 7 березня 2011 р.
Стильный современный отель для молодежи

Отель очень интересный, модный и стильный, находится практически в центре города
7
Отель оставил хорошие впечатления-номер небольшой, но удобный.Кровать очень мягкая, постельное белье чистейшее,душевая кабина удобная и современная.В номере установлен освежитель воздуха и все время очень приятно пахнет. Единственный минус-тонкие двери и из-за этого шум из коридора и улицы слышен достаточно громко. Персонал вежлив, но немного не компетентен в некоторых вопросах.
Hotel Feature Tip: Отель подходит для недолгого пребывания в Денпасаре по каким-либо делам.
Vladislav B. Поїздка вдвох Russia, 15 листопада 2010 р.
Пока нов отель, хорош цена, но без калорита

Цена, бесплатный интернет, компы в холе, все пока новое
7
Ночевали в этом отеле одну ночь, подойдет как "перевалочная база" для разъезжающих по острову
Felix B. Поїздка вдвох Indonesia, 8 липня 2014 р.
Good Stay

Clean, Value for money, comfort
8
Sumardjo M. Група Indonesia, 4 липня 2014 р.
POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Locate in central denpasar
6
easy to find local food
Ferry I. Група Indonesia, 28 червня 2014 р.
Good hotel and simply

1. Central denpasar city 2. Clean 3. Comfort
6,7
I was staying at pop hotel for doing bussiness and
Lingling L. Ділова поїздка Indonesia, 2 червня 2014 р.
Not worth it
3,3
The room is not clean, have a broken curtain, no tooth brush, no tooth paste etc.
Lala A. Група Indonesia, 2 червня 2014 р.
Nothing
2,7
Nothing...very bad hotel
Lisa L. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 30 травня 2014 р.
Standard budget hotel
4
I choose to stay at this hotel because I read some good comments about it but turn out to be disappointed experience for me. I know I cannot expect more from a budget hotel, so I went out early in the morning & came back late at night but during my 2 nights there, every night after came back from outside I found a small roach. The first night, the roach walked beside my bed where I quickly hitted it of with slipper. The second night, the roach ran away from the bed to the sofa next to the bed. So, I was difficult to sleep those 2 nights thinking about the roach. The hotel may need to spray the premisses to get rid of those insects. The first night, not only roach, there also some black ants and other insects in the room. So, I felt disgusted and hard to sleep during my stay. Personally, I will not back to stay there again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar БаліPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - ВітальняPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Конференц-залPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - ВітальняPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - ВітальняPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3A01