чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Легіан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

POP! Hotel Kuta Beach Балі - Вітальня POP! Hotel Kuta Beach Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Вхід POP! Hotel Kuta Beach Балі - Рецепція POP! Hotel Kuta Beach Балі - Фойє POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн
Місцезнаходження Легіан Кількість номерів: 222
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 976 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (976)
Відсортувати за:
Bulat G. Поїздка вдвох Russia, 23 березня 2014 р.
Стильно, модно, молодёжно!

Дизайн, персонал, бассейн
8
Все хорошо, кроме номеров на 1 этаже, не понимаю как в них можно жить!? Окна выходят на бассейн, где лежат отдыхающие их постоянно видно и соответственно они видят вас, ваш номер, все что вы делаете! Как минимум нужно поставить стёкла с зеркальным эффектом.
Sergei K. Поїздка вдвох Russia, 20 липня 2013 р.
Достойный отдых для каждого

Уют, расположение, сервис
9,3
Отлично, добрый и вежливый персонал, хорошее расположение.
Syarfa D. Поїздка вдвох Malaysia, 14 вересня 2014 р.
Comfortable & Walking Distance

Location, Environment & Hospitality
7,3
we arrived on 11 Sept 2014 around 4pm, Check-In without any problems. The breakfast for the next day was so-so but still can digest.Everytime, we went out.we'll surely drop off our room access card reception, but got 1 day at nite.we reached hotel and ask for our room card access. one fo the staff searching for it...and suddenly he told us. (madam, sorry your access card not with us) our heart pounding 100zillion times. we immediately double check, yeah..we already drop it off at the reception. i felt so weird and suddenly 1 of the staff.just issue another access card and advise us the previous card will be blocked. i keep wondering and why your hotel reception can loose the card? 1 more thing, please keep the access card inside locked drawer is better, rather than put on top of the table people can surely snap/grab. the location just ok and nice but have to walk a bit maybe can add more lights for both directions. other that, we are happy.
Hedy L. Ділова поїздка Indonesia, 12 вересня 2014 р.
good and affordable hotel

simple, affordable and clean
6,7
It is nice good hotel and good services
Emma F. Група United Kingdom, 7 вересня 2014 р.
Immaculate clean. FANTASTIC staff.

Staff, cleanliness, room service daily
8,3
Andre A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 5 вересня 2014 р.
a nice and cheap hotel

location, room and cheap
8,3
Wyellinee M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 30 серпня 2014 р.
bad
3
Fair,
Gary H. Ділова поїздка Australia, 29 серпня 2014 р.
Great Position

Position, New, Value
8
I would find I hard to fault anything considering it costs $30 per night includes breakfast and is central to everything - a couple of 100m to the beach/poppy's lane.
Aditya L. Ділова поїздка Indonesia, 28 серпня 2014 р.
worst hotel i ever live in bali

location
4
worst experience, no hot water, broken bidet, capsule like bathroom(OMG !!!)
Felix B. Поїздка вдвох Indonesia, 27 серпня 2014 р.
value for money

clean, good value, good location
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

POP! Hotel Kuta Beach БаліPOP! Hotel Kuta Beach Балі - ВітальняPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - ВхідPOP! Hotel Kuta Beach Балі - РецепціяPOP! Hotel Kuta Beach Балі - ФойєPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - БасейнPOP! Hotel Kuta Beach Балі - БасейнPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн


AS-AGWEB-3C01