чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Легіан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

POP! Hotel Kuta Beach Балі - Вітальня POP! Hotel Kuta Beach Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Вхід POP! Hotel Kuta Beach Балі - Рецепція POP! Hotel Kuta Beach Балі - Фойє POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розваги POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн POP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн
Місцезнаходження Легіан Кількість номерів: 222
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 992 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (992)
Відсортувати за:
Bulat G. Поїздка вдвох Russia, 23 березня 2014 р.
Стильно, модно, молодёжно!

Дизайн, персонал, бассейн
8
Все хорошо, кроме номеров на 1 этаже, не понимаю как в них можно жить!? Окна выходят на бассейн, где лежат отдыхающие их постоянно видно и соответственно они видят вас, ваш номер, все что вы делаете! Как минимум нужно поставить стёкла с зеркальным эффектом.
Sergei K. Поїздка вдвох Russia, 20 липня 2013 р.
Достойный отдых для каждого

Уют, расположение, сервис
9,3
Отлично, добрый и вежливый персонал, хорошее расположение.
Nadia Y. Поїздка вдвох Indonesia, 4 жовтня 2014 р.
great location, great price and great bed

locations, cheap price, nice bed
8,3
I have a lot of fun staying here.. i can walk to kuta and legian and enjoy a nice swim in the pool....but since this is a bugdet hotel..the food is almost the same every day..and there's no refrigerator in the room. But i had a lot of fun staying here..
Gloria T. Група Malaysia, 30 вересня 2014 р.
Budgeted hotel

friendly staff
5,3
free wifi in room but myroom unable to detect any wifi. end up, use lobby wifi. light breakfast served. room cleaness so so. even everyday housekeeping but they only change towel and floor mate. need to bring own shampoo/bath liquid.
Siu Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 20 вересня 2014 р.
Highly recommended

Close to the beach, nice swimming pool, wifi access is very good
8,7
Cinthya C. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 16 вересня 2014 р.
Need more safety, on the way to your Hotel

Cheaper
4
Hening I. Поїздка вдвох Indonesia, 15 вересня 2014 р.
Best nasi Bali for breakfast

Cool, affordable, clean
10
Syarfa D. Поїздка вдвох Malaysia, 14 вересня 2014 р.
Comfortable & Walking Distance

Location, Environment & Hospitality
7,3
we arrived on 11 Sept 2014 around 4pm, Check-In without any problems. The breakfast for the next day was so-so but still can digest.Everytime, we went out.we'll surely drop off our room access card reception, but got 1 day at nite.we reached hotel and ask for our room card access. one fo the staff searching for it...and suddenly he told us. (madam, sorry your access card not with us) our heart pounding 100zillion times. we immediately double check, yeah..we already drop it off at the reception. i felt so weird and suddenly 1 of the staff.just issue another access card and advise us the previous card will be blocked. i keep wondering and why your hotel reception can loose the card? 1 more thing, please keep the access card inside locked drawer is better, rather than put on top of the table people can surely snap/grab. the location just ok and nice but have to walk a bit maybe can add more lights for both directions. other that, we are happy.
Hedy L. Ділова поїздка Indonesia, 12 вересня 2014 р.
good and affordable hotel

simple, affordable and clean
6,7
It is nice good hotel and good services
Emma F. Група United Kingdom, 7 вересня 2014 р.
Immaculate clean. FANTASTIC staff.

Staff, cleanliness, room service daily
8,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

POP! Hotel Kuta Beach БаліPOP! Hotel Kuta Beach Балі - ВітальняPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Зовнішній вид готелю POP! Hotel Kuta Beach Балі - ВхідPOP! Hotel Kuta Beach Балі - РецепціяPOP! Hotel Kuta Beach Балі - ФойєPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Місця відпочинку та розвагиPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Інтер’єр готелюPOP! Hotel Kuta Beach Балі - БасейнPOP! Hotel Kuta Beach Балі - БасейнPOP! Hotel Kuta Beach Балі - Басейн


AS-AGWEB-3C06