Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Praety Home Stay

Street sukma no:22,Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія 80571

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 331 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,9
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
9,1
Усі відгуки (331)
Відсортувати за:
Liudmilagavrilova G. Індивідуальний мандрівник Russia, 24 липня 2012 р.
приветливая семья но цена не соответсвует качеству

хорошее расположение прекрасный завтрак
7,7
мой номер был занят, провела первую ночь в ужасном номере другой гостиницы так как клиент,занимающий мой номер, якобы, заболел. В этой гостинице нет баланса между ценой и качеством.
Nightlife Tip: Рядом с гостиницей находится хороший джаз клуб,но дорогой
Повідомити про цей вігук
Soboleva T. Поїздка вдвох Russia, 16 червня 2012 р.
уютный и домашний

погружение в балийскую жизнь
8,7
Очень уютное место, комнаты чистые и просто великолепный маленький дворик. Очень приветливые хозяева, готовые ответить на любой вопрос. Очень хорошие домашние завтраки, готовится на выбор. Находится не в центре Убуда, но это абсолютно не напрягает особенно если будете арендовать байк для осмотра ближайших окрестностей. Единственным минусом для любителей долго поспать может стать соседская собака, которая может лаять до получаса подряд, а начинает она это делать часов так с 6 утра)
Повідомити про цей вігук
Lisanne A. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 22 квітня 2016 р.
Best home stay in Ubud
6,7
The place is really beautiful and the rooms are decorated very homely. The family who lives here are the most gentle en welcoming people. We made a mistake with the booking reservation and booked a day too early but that was no problem and we still could stay another night. They offer al kinds of trips and nothing is too much to ask. The breaksfast
Повідомити про цей вігук
Gustav L. Поїздка вдвох Sweden, 18 квітня 2016 р.
Lovely
6,7
Excellent place to stay and above all a very friendly, kind and accommodating family that owns this home stay. Great room. Very nice surroundings.
Повідомити про цей вігук
Kerstin H. Поїздка вдвох Germany, 30 березня 2016 р.
The perfect home stay
6
We enjoyed the best breakfast in our holiday! It was fantastic. We spent 4 nights here. The family was always kind, helpful and lovely, sometimes we even got free fruits in the afternoon. Can't expect more from a home stay (for that very good price)... thus, we would stay here again :)
Повідомити про цей вігук
Ngoc H. Поїздка вдвох Vietnam, 23 січня 2016 р.
Perfect, price reasonable
6,7
We really like the breakfast. It's so delicious. Beautiful homestay. Good location near Ubud market!
Повідомити про цей вігук
Wong K. Група Malaysia, 29 грудня 2015 р.
i like the breakfast very much

i like the breakfast very much
6,7
i like the breakfast very much
Повідомити про цей вігук
Wong K. Група Malaysia, 29 грудня 2015 р.
breakfast and owners are very good

breakfast and owners are very good
6,7
breakfast and owners are very good. don't expect too much on the room comfort
Повідомити про цей вігук
Birgit K. Поїздка вдвох Estonia, 20 листопада 2015 р.
nice homestay

atmosphere, family, food
9,3
A great place to stay in Ubud. At first it was a bit difficult to find the place, because it's in the end of a really narrow road running from Jalan Sukma and the sign is as well as quite small. The family is very kind and helpful and you can see the real balinese spirit there. Owner is probably always aware of your coming if you have booked. You can book nice one-day tours from there with good price compared to offers you can get from the local streets. Breakfast there is the best so far in Bali. Only disappointments were some insects in the room during our few day stay, also a reptile like thing in the toilet bowl (had managed to get there somehow through the canalisation system, so actually not their fault and could have happened anywhere there, but after a flush the problem was solved), as well the roosters, who like to sing all the time, also quite like everywhere here. Otherwise a great stay and would recommend to everyone who'd stay at least a night in Ubud.
Повідомити про цей вігук
Andriani S. Група Indonesia, 19 листопада 2015 р.
Homey & relaxing stay

Breakfast, quit, windy
8,7
Our stay is relax & easy. We rent motorbike for 3 days, and book shuttle for send off to Airport from Praety with hassle free. We really enjoy the big Breakfast and of course the famous Banana Pancake. This homestay is really good value considering the price. Will not hesitate to stay again in this place!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Praety Home Stay БаліPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - ВхідPraety Home Stay Балі - СадPraety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - Інтер’єр готелюPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - Їжа та напоїPraety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Балкон/ТерасаPraety Home Stay Балі - Балкон/ТерасаPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - Балкон/ТерасаPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю Praety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - Ванна кімнатаPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - ВітальняPraety Home Stay Балі - СадPraety Home Stay Балі - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02