Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Premiere Citi Suites

#62 Ma. Cristina St., Capitol Site, Camputhaw, Себу Сіті, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вітальня Premiere Citi Suites Себу Сіті - Рецепція Premiere Citi Suites Себу Сіті - Ресторан Premiere Citi Suites Себу Сіті - Танцювальна зала Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Ванна кімната
Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Вхід Premiere Citi Suites Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - Рецепція Premiere Citi Suites Себу Сіті - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Camputhaw Кількість номерів: 30

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 112 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (112)
Відсортувати за:
Semen T. Поїздка вдвох Russia, 6 листопада 2012 р.
Хороший отель с просторными номерами

размер комнаты, интернет, ресторан на крыше
10
Приятно удивил размер комнаты. Чистый и уютный номер. Роскошный вид с ресторана на крыше. Рядом много кафе и ресторанов.
Повідомити про цей вігук
Arielle S. Група Australia, 1 лютого 2016 р.
Good service

The staff were very polite. The room was spacious and very clean. Food was great
8,7
The hotel is very convenient. Easy access to the mall and Mango Avenue. Staff treated us politely, except for the one guard who stopped us when we entered the building asking if we've booked and paid for a room. Though we have been coming back and forth in the hotel during that day. Although, it can be a good thing as he was only making sure of the people coming in the building, he could've approached us in a polite manner. Other than that, everything is great.
Повідомити про цей вігук
Evan J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 січня 2016 р.
Disappointing Accomodation

the morning front desk staff
2,3
We had the worst stay at this hotel. We were disrupted at night time by rude front desk and the service by the bellboy was unacceptable. They were gonna charge us for php450/nzd15 for an extra towel.We got our towel from the 2nd room that we also booked but they are so confused that they rang us middle of the night. We were happy to pay for anything the next morning but so disrespectful to bother us without waiting for the next day.
Повідомити про цей вігук
Evan J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 січня 2016 р.
Disappointing Accomodation

Only the morning front desk staff
2,3
We had the worst stay at this hotel. We were disrupted at night time by rude front desk and the service by the bellboy was unacceptable. They were gonna charge us for php450/nzd15 for an extra towel.We got our towel from the 2nd room that we also booked but they are so confused that they rang us middle of the night. We were happy to pay for anything the next morning but so disrespectful to bother us without waiting for the next day.
Повідомити про цей вігук
Carel M. Індивідуальний мандрівник Philippines, 27 січня 2016 р.
accessible to transport

clean, free breakfast, good staf performance
8
It was good. The area is easy to ocate and the staff were friendly, helpful and approachable.
Повідомити про цей вігук
Armin M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 січня 2016 р.
clean and quiet

rooms, staff, location
7,7
I have been staying many times at this hotel. It used to be better and more reasonable prices , Nothing improved , but prices went up
Повідомити про цей вігук
Allyn P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 26 жовтня 2015 р.
Pleasant stay. Comfortable and relaxing.

Clean room and friendly staff
8
Relaxing.
Повідомити про цей вігук
Wayne K. Поїздка вдвох Australia, 14 жовтня 2015 р.
Nice place to stay. Very quiet.

Cleanliness, security and friendly staff
8,3
It was a nice experience. Close to CBD but quiet location. Rooms are spacious and clean. Free breakfast. Downsides - No coffee making facilities in deluxe rooms
Повідомити про цей вігук
Daniel N. Сім"я з малими дітьми Sweden, 11 вересня 2015 р.
Another great stay

Pice, location, staff
10
Another great stay! This is not Shangri laa, but when checking what you get for the money this place is outstanding! Low cost, central and safe location, 24 hour security, wonderful staff, nice rooms, unlimited free purified warm and cold drinking water (not that big a deal for the cost itself, but worth gold to not have to carry home water from the store all the time), totally ok plated breakfast and so on. The in door safes are good and the whole place is cleasn and nice. Only thing I miss is a swimming pool, but there simply is no equally good on as good location with a decent pool unless you pay a whole lot more for your rooms (2-3 times more?). For me it is not worth it. But if you really miss pool I suggest checking out Mango park hotel - but I think this hotel is a whole lot nicer in all regards (except the pool).
Повідомити про цей вігук
Byung S. Індивідуальний мандрівник South Korea, 9 вересня 2015 р.
Soso I want smoke area

Location kind stuff
6,7
No smoking if I smoke have deposit 2000peso and don't have balcony
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Premiere Citi Suites Себу СітіPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВітальняPremiere Citi Suites Себу Сіті - РецепціяPremiere Citi Suites Себу Сіті - РесторанPremiere Citi Suites Себу Сіті - Танцювальна залаPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - Ванна кімнатаPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу Сіті - ВхідPremiere Citi Suites Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Premiere Citi Suites Себу Сіті - РецепціяPremiere Citi Suites Себу Сіті - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05