чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Premiere Citi Suites

#62 Ma. Cristina St., Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Рецепція Premiere Citi Suites Себу - Вітальня Premiere Citi Suites Себу - Ресторан Premiere Citi Suites Себу - Танцювальна зала Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю
Premiere Citi Suites Себу - Ванна кімната Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелю Premiere Citi Suites Себу - Вхід Premiere Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю Premiere Citi Suites Себу - Рецепція Premiere Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 69 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (69)
Відсортувати за:
Semen T. Поїздка вдвох Russia, 6 листопада 2012 р.
Хороший отель с просторными номерами

размер комнаты, интернет, ресторан на крыше
10
Приятно удивил размер комнаты. Чистый и уютный номер. Роскошный вид с ресторана на крыше. Рядом много кафе и ресторанов.
James R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 липня 2014 р.
Good value

Roof top breakfast
9
Good
Alan G. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 червня 2014 р.
ajg1948

Price. Location. Friendliness of staff.
9,3
This is a little "gem" of a place. It's within walking distance of the 'center' of Cebu, as well as several bars and restaurants. The rooms are large and comfortable, I stayed on two separate occasions and both my rooms had two double beds. The staff, who were young, went out of there way to help. Other facts, next door is a travel agent and across the street is a laundry. Personally it was just what my partner and I wanted.
Tosol Y. Індивідуальний мандрівник South Korea, 22 червня 2014 р.
Room was clean, large and comfortable.

Large room. Comfortable bed. Good location.
9
It was amazing I can use such an large and clean room with this low price. Staffs were really kind and helpful. There was few facilities but considering the low price it was acceptable.
Darryl C. Поїздка вдвох Austria, 21 червня 2014 р.
great staff

close enought to nightlife,sizey rooms,nice staff
6
it was ok the staff there are nice the food definitely needs a bit of a upgrade but its ok
Lorvic O. Сім"я з малими дітьми Australia, 27 квітня 2014 р.
Affordable an very goof customer service

Friendly staff, quick customer service, good in budget but clean
8,3
Very nice and easy accommodation without the usual hassles. Customer service is quite good.
Charles B. Поїздка вдвох United States of America, 26 квітня 2014 р.
Good Economy Hotel

Rooftop dining area
6,7
Kevin D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 5 березня 2014 р.
good location, quiet, good value

price. location, staff
7,3
Premiere CIti Suites is a clean, comfortable hotel near Robinson's shopping center. The room was clean, it was a good value, and the staff were very friendly, I only stayed there as a stopover to go to the other islands. There are several restaurants nearby, and clubs as well. The hotel is off the main drag so is quiet. Nice city views from the roof, where breakfast is served.
Anja W. Індивідуальний мандрівник Germany, 24 лютого 2014 р.
Nice hotel

Room size, good value
7,7
I just stayed for one night, the room was spacious and quiet, sights only a short taxi ride away, shopping within walking distance. Friendly staff, can recommend!
Maiko N. Поїздка вдвох Japan, 9 лютого 2014 р.
Great stay

Breakfast at rooftop is great
8,7
We love this hotel and we usually stay there when we are in Cebu. I love the view from the rooftop. Breakfast is not the best thing in the world but I'm okay for the view!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Premiere Citi Suites СебуPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - РецепціяPremiere Citi Suites Себу - ВітальняPremiere Citi Suites Себу - РесторанPremiere Citi Suites Себу - Танцювальна залаPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - Ванна кімнатаPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - Інтер’єр готелюPremiere Citi Suites Себу - ВхідPremiere Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю Premiere Citi Suites Себу - РецепціяPremiere Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A07