Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Premium Stay Hostel

No 143, 1st Floor, Jalan Abell, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Вітальня Premium Stay Hostel Кучінг - Ванна кімната Premium Stay Hostel Кучінг - Рецепція Premium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелю Premium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелю
Premium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелю Premium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелю Premium Stay Hostel Кучінг - Оточення
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (130)
Відсортувати за:
Sergiy F. Індивідуальний мандрівник Ukraine, 3 лютого 2014 р.
ночлежка

оставляли вещи на 3 дня
6
ночлежка, но без клопов и тараканов. Переночевать можно
Повідомити про цей вігук
Mikhail I. Поїздка вдвох Russia, 10 травня 2013 р.
Китайский отель в центре

Отель в центре, дружелюбный персонал, близость до всего
7,7
Отель находится буквально в 1 км. от розовой мечети, под окнами хороший китайский ресторанчик с вкусной и не острой едой. Дедушка на ресепшн и дяденька вместе с ним - очень приветливы и дружелюбны. Внимание! под отелем находится караоке, которое играет пол ночи, нам было не принципиально, но номер могли поменять
Повідомити про цей вігук
Erick M. Поїздка вдвох Indonesia, 22 серпня 2015 р.
Average

Value of money, near waterfront,
6,3
Not quite
Повідомити про цей вігук
Chernnie I. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 16 серпня 2015 р.
Great location but very noisy at night.

Location, price, cleanliness
5,7
Повідомити про цей вігук
Nigel D. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 серпня 2015 р.
Good location, good wifi, friendly staff

Good wifi, good sleep, friendly staff
7
We booked for two nights initially and stayed for five. A good location (find the Lime Tree Hotel and it's on the cross street right next to that). Good strong wifi signal and good internet connection in the rooms (and we had the last room furtherest away from the router!) There was no window to the outside world in our room, but a blacked out window and a curtain in front of it. The room could have done with paint (walls were grubby), but the room and the bathroom were clean. Bins are emptied everyday (so long as you remember to put them outside the room) and there's an offer of fresh towels each day if you're staying multiple days. Hot (for coffee, noodles etc) and cold water is available in the corridor and there are soft drinks for sale by the reception. We also bought our own drinks from the nearby Everise Supermarket and they let us use the fridge to keep them cold. Staff are friendly and helpful. They sell tours to the various national parks but do not push them at all (posters at the reception desk) and taxi's to the airport are 26 RM and ours was prompt and friendly. Bed was comfortable, shower was good (hot and cold water) with the usual situated between the toilet and the door to the bathroom.
Повідомити про цей вігук
Muhammad J. Ділова поїздка Brunei Darussalam, 25 квітня 2015 р.
The hotel is pretty good for me

Friendly staffs, safe and convenient access to shopping area
8,7
My stay was a good and safe at the hotel. I felt at home with friendly staffs, easy access to any eatery and shopping mall. Toilet was ok, the room was good. If I may purpose the hotel to offer more tv channel such as HBO or Star tv for relaxing after being out day and comes back at night and hope the hotel could offer plastic spoon and few packet of 3 in 1 drink for those who love to have a sip of 3 in 1 drink in the morning. Overall mh friend I would love to recommend this hotel for other travellers who wishes to have a short visit to Kuching and its really worth for your money value as it is a low cost budget hotel.
Повідомити про цей вігук
Najib M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 8 березня 2015 р.
Worth for money

Water pressure, comfy bed, quiet
8,3
Very good stay for solo traveller. For me, i love the most is the water pressure. Very quiet too..worth for ur money
Повідомити про цей вігук
Hui Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 17 січня 2015 р.
small

nice staff, location not bad, free parking
5,3
room very small, TV very small
Повідомити про цей вігук
Shie A. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 1 січня 2015 р.
what you paid is what you get a bit better!

1. friendly staffs; 2. spacious rooms ; 3. strategic location
7,7
Acceptable but looking 3 stars settings better.
Повідомити про цей вігук
Sucipto A. Група Indonesia, 28 грудня 2014 р.
Nice Hostel Good Value for Money

Good Location, Price and Clean
7
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Premium Stay Hostel КучінгPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - ВітальняPremium Stay Hostel Кучінг - Ванна кімнатаPremium Stay Hostel Кучінг - РецепціяPremium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелюPremium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелюPremium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелюPremium Stay Hostel Кучінг - Інтер’єр готелюPremium Stay Hostel Кучінг - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02