чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Printemp Hotel Apartment

112 Chun Yeung Street, Північна Точка, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : 112 Apartments
Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вітальня Printemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - Ванна кімната
Printemp Hotel Apartment Гонконг - Ванна кімната Printemp Hotel Apartment Гонконг - Рецепція Printemp Hotel Apartment Гонконг - Рецепція Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вид Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вид Printemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - Вхід Printemp Hotel Apartment Гонконг - Зовнішній вид готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - Ресторан Printemp Hotel Apartment Гонконг - Ресторан
Місцезнаходження Північна Точка Кількість номерів: 91
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 272 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (272)
Відсортувати за:
Vitaliy F. Поїздка вдвох Russia, 16 червня 2014 р.
Удобство для любознательных туристов

Расположение
9
Oleg O. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 квітня 2014 р.
Бюджетно и качественно.

Расположение, завтрак, заезд/выезд
9,7
Все понравилось. Советую. На рынок внизу не обращайте внимание. Аутентичность зато)))
Daria D. Поїздка вдвох Russia, 25 листопада 2013 р.
Неплохой вариант для краткосрочной поездки в ГК

Чистота, ежедневная уборка, вкусные завтраки
8,7
Останавливались с моим молодым человеком в Гонконге на 5 дней, погулять и осмотреть достопримечательности. Отель этот выбрали из-за удобной транспортной доступности и относительной близости к достопримечательностям. В принципе, не пожалели о выборе. Шокировало немного место, где располагается отель.. Я много читала о том, что под окнами отелей китайский рынок, но не видела это вживую:) но мы быстро привыкли. Мы с утра уезжали и поздно вечером приезжали, поэтому самую жесть мы не заставали, что происходила днем( это я о том, что китайцы во время торговли зазывают покупателей ужасными писклявыми выкрикиваниями) Но вечером все это дело убирается и спать хорошо. Удобно, что в 5-ти мин ходьбы станция метро North Point. В 2-х мин ходьбы трамвайная остановка. Катались на них часто:) рядом продуктовые магазины, аптеки, сувенирки даже есть и есть даже магазинчик с суши на вынос, там вечно дикие очереди из китайцев, мы брали-простенько,но понравилось! Номер был малюсенький, но мы это и заранее знали. Жить это никак не мешало. Каждый день все убирали,новые полотенчики, 2бутылки воды ставили. Гель д/душа и шампунь,туалетка,тапочки, зуб.щетки+микро пасты,шапочки,вешалки, чайник,холод-к,даже микроволновка и фен тоже были:) Переходник на евро-розетку без вопросов дают на ресепшн. Интернет в номере(мы жили на 5-м этаже) был вполне пригоден для работы! Завтрак с 8 до 11, меню на выбор три вида завтрака, мы брали в основном с сендвичами-вкусные и сытные:) Стафф очень вежливый, услужливый, улыбчивый! Депозит с нас никакой не брали. Что при брони оплатили картой-этого достаточно. Check-inn и check-out прошли очень быстро! Пешком от отеля можно и до Hong Kong Park дойти:) так что там все относительно близко:) рядом много кафе и ресторанов! Для недолгого отдыха - советуем!!!
Stanislav S. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2013 р.
Знакомство с Hong Kong

Удобное месторасположение, Доброжелательный персонал. Наличие Wi Fi
7,3
Цель поездки - знакомство с городом. Отель расположен рядом со станцией метро. Большое количество кафе и ресторанов.В отеле только ночевали.
Valeria M. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 квітня 2013 р.
Миниапартаменты по-гонгконгски

расположение удобное, рядом метро, в номере есть чайник и микроволновка
5,3
Рядом метро,номер маленький и очень скромный, ночной портье немного неадекватный,но это даже смешно.Под окнами продуктовый рынок - аутентичность полная.
Jack W. Ділова поїздка United States of America, 20 вересня 2014 р.
Printemp Hotel Apartment
2,7
This hotel apartment, which is due to be shut down for renovation in one week of time .it's dirty, noisy and does not even meet the standard of a one-star hotel. In fact, on my second night of stay, a big cockroach invited itself to climb up the wall right next to my bed.
Hsinyi L. Ділова поїздка Taiwan, 18 вересня 2014 р.
Accident Stay

big space, hongkong traditional atmosphere and location wise
6,7
lovely stay but can feel all equipments are getting old.
Phoosith R. Індивідуальний мандрівник Thailand, 25 серпня 2014 р.
Great Value.

Great Value, Room size
7,7
Room is big, but the cleanliness need improvement. Hair all over the place like bedside, bathroom
Miryung K. Поїздка вдвох South Korea, 24 серпня 2014 р.
Ok for a short stay

Close to the subway station
6
Hotels in HK are expensive especially on weekends. Can't really expect a lot spending just 100bucks per night. Ok for a short stay.
Vera C. Поїздка вдвох China, 24 серпня 2014 р.
The second live here, a lot of terrible variation

Printemp Hotel Apartment
3,7
1.No shampoo, no conditioner, no shower gel, only one towel but we booked double room. When we checked this with the front desk, he tell us OOS, then gave us a small bottle of shampoo. 2.The fire alarm rang at 1:00am and when we call the front desk to ask, a staff with very bad attitude tell us it's a false alarm. 3.The breakfast looks very very poor, especially I lived here three month ago and enjoy a hearty breakfast. 4.The second day morning, we did not check out and still stay in our room, someone open the door with out our authorization and no apologies. I guess maybe she/he is the room clean staff but she/he also make us scared and bring us very bad feeling.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Printemp Hotel Apartment ГонконгPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВітальняPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелюPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Ванна кімнатаPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Ванна кімнатаPrintemp Hotel Apartment Гонконг - РецепціяPrintemp Hotel Apartment Гонконг - РецепціяPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВидPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВидPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелюPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелюPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Інтер’єр готелюPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ВхідPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Зовнішній вид готелю Printemp Hotel Apartment Гонконг - РесторанPrintemp Hotel Apartment Гонконг - РесторанPrintemp Hotel Apartment Гонконг - ФойєPrintemp Hotel Apartment Гонконг - Фойє


AS-AGWEB-3A06